Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry: :bry:

Co to za obgadywanie pod mą skromną nieobecność? :decayed:

A no i to miłe, że tak się troszczycie. Już dostałam konkretne wskazówki, więc nie powinno być problemów :good:

:hi: ciekawe od kogo :mysli:
Opublikowano

Od jednej z dobrych duszyczek tego zespołu :wink4:

a więc jednak jakiś szpicel :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 12:41_________________________________________________ja sobie nie wyobrażam jechać do w-wy nie mając nr kontaktowego do osoby/osób z którą ewentualnie miałbym się spotkać :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 12:42_________________________________________________ahh ta warszawska mentalność :gwizdanie:

Opublikowano

E tam szpicel. Dobra dusza, co nie chce żebym się zgubiła :good:

Nie martwiaj :) Jak nie zabiją po drodze, to dojadę :naughty:

Opublikowano

E tam szpicel. Dobra dusza, co nie chce żebym się zgubiła :good:

Nie martwiaj :) Jak nie zabiją po drodze, to dojadę :naughty:

czekaj czekaj Ty tu kogoś dobrą duszyczką nazywałaś :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 13:07_________________________________________________pierwsza 4 najaktywniejszych użytkowników w tym tygodniu jest nasza :naughty:

Opublikowano

A czy ja tu kiedykolwiek kogoś nazwałam złą duszyczką? :naughty: To, że Robert czasem jest przebrzydluch i jak dopytuje, to szczegółowo, że fiu fiuu, to też nie znaczy, że jest złą duszyczką albo te duszyczki, co to mało gadają też nie są złe, albo Ty... depczesz mi po piętach w ilości postów... i też nie jesteś złą duszyczką, więc jedna z x ilości dobrych duszyczek się zainteresowała faktem, iż mogę wszystkiego nie wiedzieć i dopomogła :good:

Ta 4 najaktywniejszych, to chyba już wcześniej była... tak mi się coś wydaje :mysli::decayed:

Opublikowano

A czy ja tu kiedykolwiek kogoś nazwałam złą duszyczką? :naughty: To, że Robert czasem jest przebrzydluch i jak dopytuje, to szczegółowo, że fiu fiuu, to też nie znaczy, że jest złą duszyczką albo te duszyczki, co to mało gadają też nie są złe, albo Ty... depczesz mi po piętach w ilości postów... i też nie jesteś złą duszyczką, więc jedna z x ilości dobrych duszyczek się zainteresowała faktem, iż mogę wszystkiego nie wiedzieć i dopomogła :good:

Ta 4 najaktywniejszych, to chyba już wcześniej była... tak mi się coś wydaje :mysli::decayed:

Ty mi tutaj nie zamazuj obrazu swoimi pochlebstwami w naszą stronę :evil::decayed:

4 może i była wcześniej , ale ważne że nadal jest :wink4:

Opublikowano

Hahaha ja jedynie stwierdzam fakt :kox:

I oby pozostała ta 4... tzn. może się zwiększyć, byle nie zmalała :good:

Opublikowano

Hahaha ja jedynie stwierdzam fakt :kox:

I oby pozostała ta 4... tzn. może się zwiększyć, byle nie zmalała :good:

Wilmo nie cukruj bo cukier w cenie jest :tongue4:

i co by Twój następny post nie był na temat tego że dla nas to żadna cena nie straszna :tongue4::decayed:

Opublikowano

Kurcze, popsułeś mi plany! :D Muszę z tym Waszym dostawcą cukru pogadać żeby ceny podniósł, to będziecie doceniać :D[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________No cóż Panowie pora na mnie, do zobaczenia jutro na spocie :hi:

Opublikowano

no i mamy weekend :dance:

Opublikowano

Kurcze, popsułeś mi plany! :DMuszę z tym Waszym dostawcą cukru pogadać żeby ceny podniósł , to będziecie doceniać :D

Ejj :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Bo nie będziemy już tacy slodcy .

:gwizdanie:

Opublikowano

ihaaaaaaaaaaaaaaaaa weekend :drunk:

:hi:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:01_________________________________________________

Kurcze, popsułeś mi plany! :DMuszę z tym Waszym dostawcą cukru pogadać żeby ceny podniósł , to będziecie doceniać :D

Ejj :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Bo nie będziemy już tacy slodcy .

:gwizdanie:

gynau :cool1: :cool1: :cool1::evil:

Opublikowano

Kto ma to ma :gwizdanie:

Opublikowano

Kto ma to ma :gwizdanie:

trzeba było się uczyć, a nie fajki za szkołą palić :gwizdanie:

:decayed: