ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 to żer bo mosz zaległości właśnie żera mom z jakąś śmietana , ale też dobry robert smacznego :decayed: dziękuję
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 JA jeszcze dziś ani jednego nie zjadłem Teraz obiadek i potem może jakiegoś wpieprzę ( a jest 5 do mnie kupionych ) Nawet wiem w którym sklepie -stałem w kolejce za Marzeną :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:47_________________________________________________z marmeladą jest lepszy
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Nawet wiem w którym sklepie -stałem w kolejce za Marzeną :gwizdanie: Zapewne w Zebrzydowicach koło szkoły
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 a z adwokatem jeszcze nie próbowałem -chyba dopiero w robocie ,może z Krupnikiem jak dobrze pójdzie
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Z marmoladą też już wpieprzyłem , teraz biorę z adwokatem
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Nawet wiem w którym sklepie -stałem w kolejce za Marzeną :gwizdanie: Zapewne w Zebrzydowicach koło szkoły bingo
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 bingo zawsze kupujemy tam wszelkiego rodzaju pieczywo
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Jak z Nowin do roboty jezdziłem to też rano bułki albo kołoczki
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 boch był sprzedać złom z placu i uzbierało się tego na 1400plnów i z tej okazji tela pączków No to ładny syf musioł być na placu jak za tela złomu było
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 boch był sprzedać złom z placu i uzbierało się tego na 1400plnów i z tej okazji tela pączków No to ładny syf musioł być na placu jak za tela złomu było :polew: Andrzej należy do takich ludzi którzy twierdzą " wszystko się przyda " i zbiera wszystko co możliwe
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 boch był sprzedać złom z placu i uzbierało się tego na 1400plnów i z tej okazji tela pączków No to ładny syf musioł być na placu jak za tela złomu było Kur.a a może przy okazji pomyłkowo swoja bryka Oddoł??? :polew:
andy_sky Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 boch był sprzedać złom z placu i uzbierało się tego na 1400plnów i z tej okazji tela pączków No to ładny syf musioł być na placu jak za tela złomu było Kur.a a może przy okazji pomyłkowo swoja bryka Oddoł??? :polew: ja audi też poszło :gwizdanie: a tak na marginesie jest najlepsza cena skupu od wieków 80 gr za kilo
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 To zes sie Endriu nachapoł Musza powykrecac kaloryfery i inne metalowe rzeczy jak tela płacą
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dobra synki jo leca i widzymy sie dopiyro najwczysnij w niedziela po połedniu. Jada do Wisły na balanga a jeszcze mie bachorz nie przestoł napierdzielac po wizycie szwagra.
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dobra synki jo leca i widzymy sie dopiyro najwczysnij w niedziela po połedniu. Jada do Wisły na balanga a jeszcze mie bachorz nie przestoł napierdzielac po wizycie szwagra. To napij się i za nasze zdrowie Nara
cabriofan Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dobra synki jo leca i widzymy sie dopiyro najwczysnij w niedziela po połedniu. Jada do Wisły na balanga a jeszcze mie bachorz nie przestoł napierdzielac po wizycie szwagra. No,to udanej imprezy-a na baniok se Wypij Czym sie Zatrułes,tym sie Lecz :>
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 To napij się i za nasze zdrowie :drunk Musza sie ograniczyc bo do rynty nie dociagna Narta
Rekomendowane odpowiedzi