ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 miałem Avasta i jak robiłem skana powiedzmy po dwóch tygodniach znajdywał masę wirusów itp. a podczas "normalnej" pracy/ochrony nie informowął o jakichś niebezpiecznych plikach itp ... potem wgrałem tego Kasperskiego znowu wykrył w ciule innych wirusów , po jakimś czasie skan i komp. czysty ale muliło go strasznie i czasami wywalało mnie z netu ... wczoraj ten NOD i znowu kilka znalazł [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:48_________________________________________________ AVG anty-virus free ale to wersja na 30 dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 miałem Avasta i jak robiłem skana powiedzmy po dwóch tygodniach znajdywał masę wirusów itp. a podczas "normalnej" pracy/ochrony nie informowął o jakichś niebezpiecznych plikach itp ... potem wgrałem tego Kasperskiego znowu wykrył w ciule innych wirusów , po jakimś czasie skan i komp. czysty ale muliło go strasznie i czasami wywalało mnie z netu ... wczoraj ten NOD i znowu kilka znalazł [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:48_________________________________________________ AVG anty-virus free ale to wersja na 30 dni ? wpisz w google avg free dobre programy i zassij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wgraj Avasta ,ja mam na wszystkich kompach i kumple też i nie ma problemów jak wgrasz coś innego to zamula kompa i odinstalować nie idzie. Narka spadam Avasta najnowszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 avast to straszna kicha mnie i mojemu kumplowi wirusy powaliły system tylko nie avast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 to już nie wiem wszyscy chwalą avasta a u mnie jakoś sie nie spisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 avg nie przymula jest number one obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 avg free dobre programy może być ten ? http://www.dobreprogramy.pl/AVG-AntiVirus-Free-Edition-z-szybszym-skanerem,Aktualnosc,14930.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 tu masz numer do kolesia który Ci doradzi jest najlepszy 508302805 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 tu masz numer do kolesia który Ci doradzi jest najlepszy 508302805 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:12_________________________________________________ to co dzwonić do niego , kto to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 na razie nie dzwoń chyba że będziesz miał jakieś problemy on Ci naprawi wszystko co z kompem za niewielkie pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 na razie nie dzwoń chyba że będziesz miał jakieś problemy on Ci naprawi wszystko co z kompem za niewielkie pieniądze ok dzięki to zasysam tego AVG [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:17_________________________________________________idzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 na razie nie dzwoń chyba że będziesz miał jakieś problemy on Ci naprawi wszystko co z kompem za niewielkie pieniądze ok dzięki to zasysam tego AVG [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:17_________________________________________________idzie ... dochodzisz [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:21_________________________________________________doigrałem się dostałem kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 dobra zainstalowany , na razie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 będzie działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 doigrałem się dostałem kropka to już drugi w ostatnim czasie jeszcze jeden i ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:06_________________________________________________ miałem Avasta i jak robiłem skana powiedzmy po dwóch tygodniach znajdywał masę wirusów itp. a podczas "normalnej" pracy/ochrony nie informowął o jakichś niebezpiecznych plikach itp ... potem wgrałem tego Kasperskiego znowu wykrył w ciule innych wirusów , po jakimś czasie skan i komp. czysty ale muliło go strasznie i czasami wywalało mnie z netu ... wczoraj ten NOD i znowu kilka znalazł [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 20:48_________________________________________________ AVG anty-virus free ale to wersja na 30 dni ? czemu tego NODa wywalasz??? a ja se dziś całe popołudnie do teraz w Fife 11 szpilam na X360 decayed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 czemu tego NODa wywalasz??? zablokował mi neta , coś mu się pojebało jak go chciałem odinstalować pisało ze nie mam uprawnień do tego [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:15_________________________________________________ mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl Robert ty bylbys w stanie wyszukac nr tych emblematow w Etce :?: co to za pomysł :?: chodzi ci o znaczki/emblematy Sline na boczne listwy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja tylko na chwile, niezle spamujecie dalej Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 22:30_________________________________________________ mam pomysla na oblanie setki ale musimy sie zrzucic po 5-10 zl no ja jestem za taka kasa ok ale co to takiego Arek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja tylko na chwile, niezle spamujecie dalej Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki spoko ja chyba opanowałem etkę i szuka po nr. VIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 ja tylko na chwile, niezle spamujecie dalej Robert dzieki jeszcze raz za ten czujnik ktory mi sprawdzales dzis gregory napisal ze ma taki spoko ja chyba opanowałem etkę i szuka po nr. VIN jak dla mnie etke juz miales dawno opanowana :gwizdanie: zbieram sie Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi