wiesiek3d Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 ja chcę załatwić sobie rachunek za ten pobyt ( dostanę cos tam zwrotu z roboty ) ale musi to być z jednego "miejsca" ( mogę tak wykorzystać 4 dni , tzw. weekendówka ) ... poza tym zostanie mi jeszcze 17 dni dofinansowania za wczasy Ty to masz dobrze u nas nic nie dają ani nie dawali, przez 25 lat ani złotówki na wczasy.
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Jechac w czwartek ,kolo 13-14 po co rano? To jest ze 190 km ,a nie 500 .[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:28_________________________________________________ ja chcę załatwić sobie rachunek za ten pobyt ( dostanę cos tam zwrotu z roboty ) ale musi to być z jednego "miejsca" ( mogę tak wykorzystać 4 dni , tzw. weekendówka ) ... poza tym zostanie mi jeszcze 17 dni dofinansowania za wczasy Ty to masz dobrze u nas nic nie dają ani nie dawali, przez 25 lat ani złotówki na wczasy. U nas tes posucha w tym temacie.
wiesiek3d Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 to jak jednak jedziecie w czwartek ? Dzisiaj jedźcie, zdążycie wytrzeźwieć :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 to jak jednak jedziecie w czwartek ? Dzisiaj jedźcie, zdążycie wytrzeźwieć :gwizdanie: gdybym miał wolne to już bym jechał ale mam wolne od 25-28
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie ma wolnych pokoi od czwartku ,teraz dzwonilem.
wiesiek3d Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nie ma wolnych pokoi od czwartku ,teraz dzwonilem. No to pipa ;(
ROBERT Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ty to masz dobrze u nas nic nie dają ani nie dawali, przez 25 lat ani złotówki na wczasy. Wiesiek nie ciulej , że nie macie w JSW dofinansowania do wczasów z "Socjalnego" [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 17:46_________________________________________________ Nie ma wolnych pokoi od czwartku ,teraz dzwonilem. To co , nie jedziecie we czwartek ? Bo do innego OW na jeden dzień , żeby wszystko przenosić na drugi dzień do "Stasindy" mi się nie chce
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Musze isc na jaki urlop bo juz w kolko robie 4 rok,szlag mnie chce trafic.
ROBERT Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Musze isc na jaki urlop bo juz w kolko robie 4 rok,szlag mnie chce trafic. w lecie na pewno miałeś urlop
ROBERT Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Trzeba byłoby się dogadać jakie "napoje" bierzemy do BT , myślę , że wszyscy z Rybnika wieczorem będziemy razem siedzieć więc dobrze byłoby mieć jednakowe :gwizdanie: Jakieś propozycje ? Moje to : Krupnik , Stock , Wyborowa ... [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 19:10_________________________________________________ W lecie mialem miec A nie miałeś ? To jak wypłaciłeś sobie urlop ? i skąd aż dwa miechy
badboy Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Trzeba byłoby się dogadać jakie "napoje" bierzemy do BT , myślę , że wszyscy z Rybnika wieczorem będziemy razem siedzieć więc dobrze byłoby mieć jednakowe :gwizdanie: Jakieś propozycje ? Moje to : Krupnik , Stock , Wyborowa ... [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 19:10_________________________________________________ W lecie mialem miec A nie miałeś ? To jak wypłaciłeś sobie urlop ? i skąd aż dwa miechy Krupnik
ROBERT Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 A co do alko może zamówimy sobie od tego pana >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179586.0 i na miejscu odbierzemy
Rekomendowane odpowiedzi