m3rvin Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 już mnie Badboy zaatakował na PW więc jak on ich nie weźmie mogą być twoje, cena 150 złociszy okibadboy na co ci ty to mosz fajne bez dystansow dajcie mi znac potem panoczki pozdro z BT jako tam czas wom mija
A-rek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 pozdro z BT dzięki i my również pozdrawiamy
badboy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 już mnie Badboy zaatakował na PW więc jak on ich nie weźmie mogą być twoje, cena 150 złociszy okibadboy na co ci ty to mosz fajne bez dystansow dajcie mi znac potem panoczki pozdro z BT jako tam czas wom mija trzeba zrównać tył z przodem [br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 15:27_________________________________________________udanej zabawy ekipo z BT
ROBERT Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 czy jutrzejszy spocik jest aktualny ? no pewnie ze tak
badboy Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 czy jutrzejszy spocik jest aktualny ? no pewnie ze tak jak tam impreza alkusie ?[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 16:14_________________________________________________coś słabo jak Ci się już po połedniu literki nie pierd$%^$%^
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 pojechali nasi przedstawiciele do BT? będzie wstyd czy ni Nie ma dziadostwa ,wczoraj poszlo tyle gorzoly ,ze my sie zaczeli zastanawiac,czy wody nie pilismy Troche za szybko Marzena mi Roberta porwala do pokoju i trza bylo sie integrowac z innymi maniakami ,wg godzin ostatnich fotek w telefonie pojanstwo konczylo sie ok 3:30 . Oponki letnie spisywaly sie super w drodze do ,zobaczymy jak ta sama opona sie spisze w sniegu w drodze powrotnej .Od poludnia sypie, auta sa juz przykryte jakimis 10 cm sniegu . Jak tak dalej bedzie sypac to wracamy z dusza na ramieniu . Pozdrawiamy .
A-rek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 tatko :> czy jutrzejszy spocik jest aktualny ? oczywiście Oponki letnie spisywaly sie super w drodze do ,zobaczymy jak ta sama opona sie spisze w sniegu w drodze powrotnej .Od poludnia sypie, auta sa juz przykryte jakimis 10 cm sniegu . Jak tak dalej bedzie sypac to wracamy z dusza na ramieniu . no to Roberto będzie was wyciągał jakby co ale oczywiście życzę spokojnej drogi powrotnej
wiesiek3d Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Z roboty Imprezowicze z BT wracajcie bezpiecznie do domu
cabriofan Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Własnie wyjeżdżam na Górę Żar -mam nadzieję ,że zdążę wrócic na spota
A-rek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 no pogoda jest ładna na spotowanie byłem dziś na giełdzie i powiem wam że wyjątkowo mało A4-rek było, widziałem 3 sztuki, a ceny kosmiczne
m3rvin Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 trzabylo wystawic tez moze kierys by se trafil za fajno cena i by byl $ na a6 c5 abo a4 b6/7[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 13:03_________________________________________________jedziesz arku na kregle do stk ?
A-rek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 trzabylo wystawic tez moze kierys by se trafil za fajno cena no myślę że dostałbym fajną cenę :gwizdanie: jedziesz arku na kregle do stk ?
wiesiek3d Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 no pogoda jest ładna na spotowanie byłem dziś na giełdzie i powiem wam że wyjątkowo mało A4-rek było, widziałem 3 sztuki, a ceny kosmiczne Tak trzymać
A-rek Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 ciekawe kiedy nasi z BT wrócą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi