A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Robert uważam ze trzeba by przerobić całkowicie nasz baner spotowy Ja też tak uważam a ja uważam że niepotrzeba, stary jest dobry tak samo jak stare miejsce :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: fajne to czarne auto na tym nowym benarze
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: fajne to czarne auto na tym nowym benarze bardziej te niebieskie mnie się podoba :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 :hi: fajne to czarne auto na tym nowym benarze bardziej te niebieskie mnie się podoba :gwizdanie: tyn niebieski flek PS. Robert nie baw się photoshopem bo wychodzi z tego dramat
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Po nocce rozwaliłeś mnie na łopatki Nie chciałem nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew: Proszę o BAN dla tego Pana za wstawianie nieprzyzwoitych treści na forum Arur proszę Cię chcesz mnie zabić zaraz jak wstaję z łóżka, litości
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie mogłem się powstrzymać :polew: :polew: Bez komentarza
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Pany chciałem tylko sprawdzić jaka będzie Wasza reakcja ,czy choć w pewnym stopniu podobna do mojej luzik
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ludzie weźcie Arturowi kompa bo nas wykończy ;([br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 10:41_________________________________________________Tomek jak tam auto
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tomek jak tam auto podobno dopiero jutro mają być oględziny przez rzeczoznawcze z PZU
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tomek jak tam auto podobno dopiero jutro mają być oględziny przez rzeczoznawcze z PZU Te mamlasy zawsze mają czas ,a szczególnie jak chodzi o AC. Bądź dobrej myśli
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 dokładnie [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 11:11_________________________________________________jak płacisz to zachwalają jak oczekujesz ruchu z ich strony po szkodzie to luzik z ich strony
danielom Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 co jak co ale jak mialem nexie i dostala strzala w tyl to nie dosc ze na drugi dzien rzeczoznawca to jeszcze taka piekna wycena ze druga bym kupil.. tyle ze to z OC sprawcy
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 co jak co ale jak mialem nexie i dostala strzala w tyl to nie dosc ze na drugi dzien rzeczoznawca to jeszcze taka piekna wycena ze druga bym kupil.. tyle ze to z OC sprawcy O i tu jest różnica między OC a AC, z AC to zawsze mają czas, ale taki urok naszej pięknej ojczyzny i do póki nie wybiją starych wyjadaczy do 3 pokolenia to nic się nie zmieni bo nauczą swoich następców. Patrz urzędy państwowe ,zachowanie starych pruchien przejmują młode pracownice i już jesteś wrogiem biura.
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 prawda ................. ale zmiany też już można zauważyć i na szczęście idą ku dobremu
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 prawda ................. ale zmiany też już można zauważyć i na szczęście idą ku dobremu Gdzie
Rekomendowane odpowiedzi