Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: ołepy :decayed: mi też jeszcze czesze w pale :>

robert jeszcze tego kaca nimosz bo żeś jeszcze najeb@#$ czekej po połedniu :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co Arek wczoraj taki wkurwiony był ? :mysli:

A co nic nie wiem bo padłem a Wy pisaliście do rana

Opublikowano

Kaca ni ma yno grzmi jeszcze, no krupniok ori był brany :naughty:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:49_________________________________________________

Musicie mi kiedys to pokozac :decayed:

Co cytowanie :cool1:

Opublikowano

Kaca ni ma yno grzmi jeszcze, no krupniok ori był brany :naughty:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:49_________________________________________________

Musicie mi kiedys to pokozac :decayed:

Co cytowanie :cool1:

nooo :wink4: abo zaczna podgląd oglądac :decayed:
Opublikowano

Nr seryjny ori Krupnika to 0E8 KRUPNIK

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Piotrek już Ci pisałem jak to możesz opanować :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Piotrek już Ci pisałem jak to możesz opanować :decayed: :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :kox::wink4::cool1:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:05_________________________________________________

:polew: :polew: Rozlewany w Chinach :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:07_________________________________________________
Noo ładne były,ładne aż żal ;( :gwizdanie:
Opublikowano

Rozlewany w Chinach :decayed:

Chyba cie straszy, sami go z Robertem rozlewamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:14_________________________________________________No i wlewamy :decayed:

Opublikowano

Rozlewany w Chinach :decayed:

Chyba cie straszy, sami go z Robertem rozlewamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:14_________________________________________________No i wlewamy :decayed:

Chinole już nawet Waszego podrobili :shocked: Małe rączki są szybkie :decayed::kox::tongue4: Dobrze,że jeszcze nie Wylewocie :polew:
Opublikowano

Dobrze,że jeszcze nie Wylewocie

Takiej opcji się nie przewiduje :tongue4:

Opublikowano

Chyba cie straszy, sami go z Robertem rozlewamy :gwizdanie: ... No i wlewamy :decayed:

dokładnie :naughty::kox:

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:23_________________________________________________Wiesiek i do KR nie jechałeś ? Fiona nie jest zmierzła ?

Opublikowano

ale się Wam godka klei :P %%%%% :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:26_________________________________________________vodka- connecting people :>

Opublikowano

Wiesiek i do KR nie jechałeś ? Fiona nie jest zmierzła ?

No nie na bani nie jeżdżę, trochę miauczała rano ale teraz leży i jest cicho :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:27_________________________________________________

ale się Wam godka klei :P %%%%% :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:26_________________________________________________vodka- connecting people :>

No ba

Opublikowano

Dobrze,że jeszcze nie Wylewocie

Takiej opcji się nie przewiduje :tongue4:

Trudno żeby STARE WYGI rzigały to neni możne :decayed::wink4: Ty Wiesław a może by tak założyc KUPNIK 0,7 KLUB POLSKA? :naughty: :naughty: :wink4::cool1: albo lepiej ZLOTY WOOD-STOCK :evil:
Opublikowano

zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie :kox:

Opublikowano

zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie :kox:

kaście to tak popili ? po spocie ? Wy ożyroki hehe a ze mną wczoraj już żodyn nie chcioł pić ;([br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:32_________________________________________________musiołech som walić :wallbash:

Opublikowano

kaście to tak popili ? po spocie ? Wy ożyroki hehe a ze mną wczoraj już żodyn nie chcioł pić ;(

A Ty na spocie już nie łaska się pokazać :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

kaście to tak popili ? po spocie ? Wy ożyroki hehe a ze mną wczoraj już żodyn nie chcioł pić ;(

A Ty na spocie już nie łaska się pokazać :cool1: :gwizdanie:

kurde jakoś ostatnimi czasy napięty harmonogram no ...[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:34_________________________________________________ale zjawia się zjawia :wink4:

stęskniłś się roberto :decayed:

Opublikowano

:hi:

Suszi mnie :kox:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:33_________________________________________________Danielom za ile miernik GL6 ,a jak nie masz całego to wezmę w częściach i sam zmontuję :gwizdanie:

Wiesku na samodzielny montaz nie ma szans, raz ze my klepiemy do tego tylko elektronike a reszte robi wlasciciel marki :D no i cale programowanie procesora itd lezy po jego stronie. dowiem sie o cene, napisze po niedzieli :)

:hi:

poki co tylko interface' y na rs232 montowalem..

Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne

to my będziemy musieli pogadać :decayed::naughty:

a co tam potrzebujesz?