wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wiesku na samodzielny montaz nie ma szans, raz ze my klepiemy do tego tylko elektronike a reszte robi wlasciciel marki no i cale programowanie procesora itd lezy po jego stronie. dowiem sie o cene, napisze po niedzieli
blant88 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to my będziemy musieli pogadać a co tam potrzebujesz? chodzi o ori sub z audi o przerobienie wtyczki i cos tam jeszcze jest zjebane ale niewiem co :>
wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie Czekam aż córa przywiezie czteropak
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to my będziemy musieli pogadać a co tam potrzebujesz? chodzi o ori sub z audi o przerobienie wtyczki i cos tam jeszcze jest zjebane ale niewiem co :> Pomyslimy:)
badboy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie Czekam aż córa przywiezie czteropak hehe to się nazywa wychowanie
wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie Czekam aż córa przywiezie czteropak hehe to się nazywa wychowanie Te synek ciesz się że ona przywiezie inaczej Ty byś jechał
badboy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie Czekam aż córa przywiezie czteropak hehe to się nazywa wychowanie Te synek ciesz się że ona przywiezie inaczej Ty byś jechał tatuś, synek nie jest w stanie prowadzić jeszcze samochodu [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 13:56_________________________________________________jaki ojciec taki syn hahahahahha
wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zakurzyłem teraz i znów mętlik w głowie Czekam aż córa przywiezie czteropak hehe to się nazywa wychowanie Te synek ciesz się że ona przywiezie inaczej Ty byś jechał tatuś, synek nie jest w stanie prowadzić jeszcze samochodu Dlatego zwolniony zostałeś z zaopatrzenia :>
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :> Daniel mówiłem ,że posypią się zamówienia
wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Niedaleko pada jabłko od jabłoni :gwizdanie:
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :> Daniel mówiłem ,że posypią się zamówienia okaże się jak uzgodnie cene
wiesiek3d Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :> Daniel mówiłem ,że posypią się zamówienia okaże się jak uzgodnie cene No właśnie
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Siema Rybniczanie... A-rek masz linka do tej imprezy w Rothenburgu??? Bo z tego co pamietam to chyba Ty wklejałes bardzo fajne info na temat tej imprezy... a nie umiem tego teraz znaleź.... nie wiem czy o to ci chodzi http://www.cult-style.de/index2.php?language=en&action=cs Blant dobrze że te felgi się sprzedały bo są
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pany zrobcie mi prosze screen głównej forum bo cholera nie mam kategorii zloty ;/
blant88 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Blant dobrze że te felgi się sprzedały bo są jak tak mówisz :> to Arku na kiedy sie umawiamy bo jutro jade autem do roboty i bede tak o 15 w doma
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to Arku na kiedy sie umawiamy bo jutro jade autem do roboty i bede tak o 15 w doma jeszcze nie wiem jak jutro z czasem się wyrobie ale obiecuję że jutro się zdzwonimy
blant88 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 to Arku na kiedy sie umawiamy bo jutro jade autem do roboty i bede tak o 15 w doma jeszcze nie wiem jak jutro z czasem się wyrobie ale obiecuję że jutro się zdzwonimy
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Blant dobrze że te felgi się sprzedały bo są mi też nie bardzo podchodzą
Rekomendowane odpowiedzi