Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Daniel ja kupowałem tam gdzie pisałem. [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 08:29_________________________________________________Te mocowanie do uchwytu telefonu namierzyłeś ? Po poludniu bede mial odpowiedz od kolegi ,czy ma takie na zbyciu jeszcze.
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Heloł Daniel a gdzie jest taki TORX? U mnie np. przepływomierz jest takim przykręcony U mnie też takimi śrubkami jest przykręcony lmm , odkręciłem je kiedyś kombinerkami przez szmatkę , nie ma śladu na tych śrubkach jakby kiedy trzeba było kupić nowy a ten oddać w zastaw [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:31_________________________________________________Wiesiek i jak postrajkowałeś wczoraj ?
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Wiesiek i jak postrajkowałeś wczoraj ? Miałem wczoraj urlop i orałem w chacie od rana do nocy tak że mnie wszystko dzisiaj boli a po robocie mam ciąg dalszy
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Miałem wczoraj urlop i orałem w chacie od rana do nocy tak że mnie wszystko dzisiaj boli a po robocie mam ciąg dalszy To dzisiaj w domu zrób STRAJK
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To dzisiaj w domu zrób STRAJK :naughty Wczoraj też powiedziałem że strajkuje, to Basia powiedziała że mam napisać wypowiedzenie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 http://www.tvn24.pl/-1,1700019,0,1,pedzil-203-kmh-o-133-za-duzo,wiadomosc.html - [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:41_________________________________________________ Wczoraj też powiedziałem że strajkuje, to Basia powiedziała że mam napisać wypowiedzenie :gwizdanie: To napisz ... założę się , że Szefowa zmięknie pod koniec wypowiedzenia , może i da lepsze warunki pracy i płacy
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i nie dziwić się że OC idzie do góry.[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 09:44_________________________________________________ To napisz ... założę się , że Szefowa zmięknie pod koniec wypowiedzenia , może i da lepsze warunki pracy i płacy :naughty Taaa jeszcze roboty dołoży i obiadu nie da
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i nie dziwić się że OC idzie do góry. Jakby to było gdzieś na południu Polski to przypuszczalnie byłby to Hammer
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i nie dziwić się że OC idzie do góry. Jakby to było gdzieś na południu Polski to przypuszczalnie byłby to Hammer Eeee za wolno :polew:
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i nie dziwić się że OC idzie do góry. Jakby to było gdzieś na południu Polski to przypuszczalnie byłby to Hammer Im za wolno ta kamera nagrywo żeby mnie nagrać :polew:
wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i nie dziwić się że OC idzie do góry. Jakby to było gdzieś na południu Polski to przypuszczalnie byłby to Hammer Im za wolno ta kamera nagrywo żeby mnie nagrać :polew: :polew: Bo to w zwolnionym tempie
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Im za wolno ta kamera nagrywo żeby mnie nagrać :polew: To Tyś je ten Turbodymoman Nawet podobny
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Im za wolno ta kamera nagrywo żeby mnie nagrać :polew: To Tyś je ten Turbodymoman Nawet podobny Nie mi program Wojtek w Dynosofcie robił
Rekomendowane odpowiedzi