wiesiek3d Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dobra narka idę robić. Arek, Robert dzięki za dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dobra narka idę robić. Arek, Robert dzięki za dzisiaj. Nara ja też spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Wiesiek no ladna ladna ta Twoja waska maszyna i zadbany i przebieg malutki Arek i ja tez dzieki za zamowienie :notworthy: az mi Cie szkoda jak pomysle ze do roboty sie zbierasz tymczasem zbieram sie chlopaki Robert a Ty jutro juz chyba uzeta nie bierzesz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 z rana po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 z rana po robocie z rana z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No to przejebane, ale jaka kasa :> ja, ja, ja..... bylem za free bo to kolega nie dojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja, ja, ja..... bylem za free bo to kolega nie dojechal Aj to niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 po szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 po szkole Badboy a co robimy z tym szpojlerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 po szkole Badboy a co robimy z tym szpojlerem ? kurde nie wiem właśnie pisałem jeszcze z : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163683.msg1884490#msg1884490 i on pisał że nie warto oszczędzać, za swoją dokładkę dał niby 300zł... i pasowała idealnie. już sam nie wiem ktoś musiałby kupić ją jako 1 i sprawdzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dobry po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dobry po robocie Roberto już żeś napewno odwyknął od roboty ale tak jak mówiłeś gruba napewno w poniedziałek nie stoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zajmuje sie ktos papugami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nic wracam do dziobakowania z matmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 po szkole Badboy a co robimy z tym szpojlerem ? kurde nie wiem właśnie pisałem jeszcze z : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163683.msg1884490#msg1884490 i on pisał że nie warto oszczędzać, za swoją dokładkę dał niby 300zł... i pasowała idealnie. już sam nie wiem ktoś musiałby kupić ją jako 1 i sprawdzić :gwizdanie: no wlasnie :gwizdanie: hehe nie no zamowimy jak juz bedziemy pewni ze ktos kupil i byla idealna [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:15_________________________________________________ nic wracam do dziobakowania z matmy a co Ty tam w ogole studiujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty tam w ogole studiujesz? WSTD Wyższa Szkoła Terowania Dachów [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ zajmuje sie ktos papugami? Znam kogoś kto ma świra na punkcie kanarków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co Ty tam w ogole studiujesz? WSTD Wyższa Szkoła Terowania Dachów [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 16:42_________________________________________________ zajmuje sie ktos papugami? Znam kogoś kto ma świra na punkcie kanarków chodzi mi bardziej o papugi z wyzszej polki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi