wiesiek3d Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 po robocie Z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 I jak z tym rożnem w niedzielę - robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________Wczorajszy wypadek http://www.wodzislaw.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art400,wypadek-w-turzy-slaskiej-mapka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kuźwa wyrezałem ( przełożyłem el. oświetl. do moich uchwytów ) podświetlany kubek i wizytownik i jakoś słabo mi to świeci [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:48_________________________________________________Wiesiek jak jest w B5 FL , kubek i wizytownik świecą słabiej od reszty knefli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ty nawet nie wiem czy sa podświetlane :gwizdanie: Wizytownika w B5 nie ma, tylko uchwyt na kubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ty nawet nie wiem czy sa podświetlane :gwizdanie: Wizytownika w B5 nie ma, tylko uchwyt na kubki No tak tylko kubek jest ale po lifcie powinien być podświetlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chyba jest, jutro sprawdzę[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:03_________________________________________________Poszli spać czy sr** [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________Jednak spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chyba jest, jutro sprawdzę[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:03_________________________________________________Poszli spać czy sr** [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________Jednak spać Byłem jeszcze raz to wytargać z auta Ale teraz idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________Wczorajszy wypadek http://www.wodzislaw.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art400,wypadek-w-turzy-slaskiej-mapka.html Czyli jednak szofer hondy zawianił a nie jak przypuszczaliscie Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 , ja mam 8cali szeroką felgę, et 48 i chyba większe by już nie mogło być bo popona jest prawie na styk z tylnymi górnymi wahaczami. Co do winnego tego wypadku w Turzy dojdą pewnie do tego dopiero. Uchwyt na kubek świeci w b5 fl tak samo mocno jak reszta podświetlanych gratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 :hi:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 08:57_________________________________________________ :naughty: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:44_________________________________________________http://www.sadistic.pl/mrowka-vs-pajak-vt77020.htm[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 09:46_________________________________________________ I jak z tym rożnem w niedzielę - robimy ? Podobno ma padać, poza tym jo jeszcza auta nimom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Podobno ma padać, poza tym jo jeszcza auta nimom Najwyżej tylko spota zrobimy Kiedy auto odbierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie pospane bo mnie listonosz obudził Cała prawda zjebanego życia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Uchwyt na kubek świeci w b5 fl tak samo mocno jak reszta podświetlanych gratów. A według mnie troszkę słabiej świeci Dziś sprawdzone w kilku autach [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 10:24_________________________________________________ Cała prawda zjebanego życia: Niestety cała prawda Spadam do roboty nara PS. jeszcze dziś i weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Podobno ma padać, poza tym jo jeszcza auta nimom Najwyżej tylko spota zrobimy Kiedy auto odbierasz ? W przyszłym tygodniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No to szczęśliwej szychty ja jeszcze dziś na nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie pospane bo mnie listonosz obudził Cała prawda zjebanego życia: A później wyglądał tak.. książe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tomek kaj lakujesz fura :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi