cabriofan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Roberto no taki mi wyszoł nie Czepiej sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1589714940&msg=Twój+e-mail+został+wysłany następne co mi w oko wpadły fajnie położono kostka :> Endriu,a Ty zas woda lejesz to nie dyngus :gwizdanie: to zboczyni prawie przy tym robia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tomek patrz coch dzisio wyrezoł zdjęcia troszkę ujowe bo robione z kom. ... i na razie tylko drzwi kierownika [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:30_________________________________________________ Roberto no taki mi wyszoł nie Czepiej sie Naumiej się w końcu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 narazicho ostatnia szychta przed dłuuugim weekendem [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:33_________________________________________________ Naumiej się w końcu :gwizdanie: Po co tak jest czasami smieszniej -trza sie trocha podomyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Tomek patrz coch dzisio wyrezoł zdjęcia troszkę ujowe bo robione z kom. ... i na razie tylko drzwi kierownika Elegancko jo jeszcze chca u siebie fotochromy zamontować :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Seves mnie trocha zabawil i tylko lewy przód dziś padł Ale fajnego tego BEX-a mo :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 BEX-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Po co tak jest czasami smieszniej -trza sie trocha podomyslac narazicho ostatnia szychta przed dłuuugim weekendem Nara [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:45_________________________________________________ BEX-a ? 1.8 TURBO [bEX] [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 21:46_________________________________________________pełny S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 to sie tym 1.8 T podniecosz czy ogólnie całym autem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 to sie tym 1.8 T podniecosz czy ogólnie całym autem :gwizdanie: całym ... [bEX] ori 190 PS ( rzadko spotykane bydle ) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To grubo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To grubo :> Noooo Elegancko mu to przerobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To grubo :> Noooo Elegancko mu to przerobili on Q czy FWDdobry wszystkim wogóle :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 To grubo :> Noooo Elegancko mu to przerobili on Q czy FWDdobry wszystkim wogóle :hi: Dobry Chyba FWD , nie pytałem , ale raczej ośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 to sie tym 1.8 T podniecosz czy ogólnie całym autem :gwizdanie: całym ... [bEX] ori 190 PS ( rzadko spotykane bydle ) :gwizdanie: Ale wiela to poli. Pioter Arek mo do sprzedanio fele z tego co wiem.[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________ To grubo :> Noooo Elegancko mu to przerobili A to był Angol :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ale wiela to poli. ... zależy od ciężaru buta A to był Angol :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wiesiek nie wiem nie pytałem , nie jechałem ... ale wygląda pięknie ... i ta moc :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:56_________________________________________________Jedną tylko "podpadówę" znalazłem ... ale to Pikuś [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 23:57_________________________________________________Pan Pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ida spać bo jutro trza dalij rezać lichtpakiet Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi