danielom Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 z tym ze nie mam podgrzewanych. Ale byscie mnie uradowali gdybym mial maty grzejne
ROBERT Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Pany w B5 pod fotelem ma byc jedna kostka cyz dwie? Bo ja mam brazową wieksza i zołtą która pewnie od Air Baga ale ta brązowa? :mysli: A jest podłączona ? W B5 FL też miałem dwie , nawet jedną lutowałem bo mi cały czas wyskakiwał błąd bocznego airbaga pasażera ale teraz nie pamiętam która od czego była , jutro dam Ci znać która od czego jest
danielom Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 robert., idzie do niej jeden kabel brazowy. Dziwne to hmm :hi:
ROBERT Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Ale jest podłączona i idzie gdzieś do siedzenia ? Według mnie to też od poduszki
danielom Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Wyglada na to,że cos idzie z tym ze na cala kostke jest tylko jeden kabel. Dziwnie, ze dali 2 kostki do poduchy
ROBERT Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Wyglada na to,że cos idzie z tym ze na cala kostke jest tylko jeden kabel. Dziwnie, ze dali 2 kostki do poduchy Na 100% jest to masa poduszki która idzie osobną wtyczką ( potwierdzone przez mojego kumpla )
danielom Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Dziekuje Dziwne rozwiązanie Wymieniał ktoś slizg przedni fotela?
Dejmien Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Doberek Panowie potrzebowałbym pomocy mam problem z przednimi wycieraczkami :(załączają się,normalnie chodzą ale nie wracają na dół tak jak powinny lecz zostają u góry (w pionie) wie ktoś z was co to może być??jak to naprawić??Może da sie to jakoś Vag_iem zrobić??Bardzo was proszę o pomoc.....z góry dziękuję.
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Mechanizm do wyciagniecia i przesmarowania jakims smarem miedzianym
ROBERT Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=42514.0
Dejmien Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Dzięki Pany ida działać z tym:) Miłej niedzieli
wiesiek3d Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Dzięki Pany ida działać z tym:) Miłej niedzieli Niedzielna praca w G się obraca. Nie smarować miedzianym tylko jak masz to takim z przegubów z dodatkiem molibdenu.
Rekomendowane odpowiedzi