Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałanczam się do życzonek ,najlepszego badboy :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

Najlepszego badboy :drunk: :drunk: :drinks: :drinks: :drinks:

Opublikowano

:hi:

Badboy najlepszego :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 11:20_________________________________________________

Po pierwsze na razie jak już to przód wymienię , po drugie ten tylni jest bez PDC :wink4:

Opublikowano

Wszystkiego Naj Sto Lat i Sto Kobiet :wink4::drunk: :drunk: :drunk::drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

Opublikowano

:hi:

Wszystkiego Naj Badboy :wink4:

Opublikowano

jezdzi moze do was na spoty urocza blondynka. b5 sedan szary metalik?usmiechała sie dzisiaj do mnie na skrzyzowaniu w ŚWIERKLANACH. :naughty:

Opublikowano

jezdzi moze do was na spoty urocza blondynka. b5 sedan szary metalik?usmiechała sie dzisiaj do mnie na skrzyzowaniu w ŚWIERKLANACH. :naughty:

nie jezdzi ale mile byłaby widziana u nas :> :naughty:

Opublikowano

eh szkoda. :naughty:

Opublikowano
:hi: najlepszości Badboy
Opublikowano

Po pierwsze na razie jak już to przód wymienię , po drugie ten tylni jest bez PDC :wink4:

Przecież przedni też ma Czester na sprzedaż :cool1:

ale S4... robert chyba szukal S-lina

czy nie... ?

Na razie tak tylko się przymierzam ( ale tylko Sline wchodzi w grę ) :rolleyes::wink4:

Opublikowano

Przecież przedni też ma Czester na sprzedaż :cool1:

ale S4... robert chyba szukal S-lina

czy nie... ?

Na razie tak tylko się przymierzam ( ale tylko Sline wchodzi w grę ) :rolleyes::wink4:

znudził Ci się wyglad autka :mysli:
Opublikowano

znudził Ci się wyglad autka :mysli:

No jak nawet Marzena jest za tym ( nawet ona to zaproponowała :naughty: ) , żeby zderzak z Sline zapodać to czemu nie :rolleyes:

Opublikowano

a mi jakiś sk***iel przerysował cały bok jakby jakimiś gałęziami na żużlu :wallbash: całe szczęście tylko klar przytarł do spolerowania będę miał robotę w weekend :kwasny:

Opublikowano

Pany kombinujcie co ( mnie niestety nie będzie :kwasny: ) , na następnego spota może Studzionka i ognisko ew. grill ?

[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 21:25_________________________________________________

a mi jakiś sk***iel przerysował cały bok jakby jakimiś gałęziami na żużlu :wallbash: całe szczęście tylko klar przytarł do spolerowania będę miał robotę w weekend :kwasny:

Ja też niedawno polerowałem listwy z prawej strony bo jakiś dziad mi przerysował :wallbash:

Opublikowano

Pany kombinujcie co ( mnie niestety nie będzie :kwasny: ) , na następnego spota może Studzionka i ognisko ew. grill ?

a to teraz 14.V cie nie bedzie :?: szkoda a napiłbym sie z tobą no i z reszta też :kox::decayed: