ROBERT Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 O kurna alech se przejeboł. Przepraszam bardzo. no ... I jak tam Wiesiek termo kupiony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 a kaj ida spac nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A kiedy będziesz mieć ten "sprzęt" z Niemiec ? na zamowieniu pisze "w trakcie sprowadzania" zastanawia mnie jedna sprawa: czy mi sie wydaje czy od dluzszego czasu nikt z Gliwic czy Katowic nie odwiedza naszego watku myslalem ze jestesmy w kolezenskich stosunkach, a jednak cos jest nie tak.... chyba tez sie zaczne tak zachowywac..... ostro zamawiacie widzę, a co za paczuszka z niemcowni jeśli mogę zapytać coś większego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 porannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 z rana ostro zamawiacie widzę, a co za paczuszka z niemcowni jeśli mogę zapytać coś większego ? nie, tylko gumowe listwy drzwiowe do B5 oraz guziki do kluczyka mam dla was to zalegle foto na ktorych widac rozne szczegoly http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5fac2387d5d6dd3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w ten piękny poranek Arek a ile by kosztował termostat u twego kumpla? Czy Ty to sprowadzasz z Niemiec bo prawdopodobnie na początku listopada pojadę do Hamburga. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w ten piękny poranek Arek a ile by kosztował termostat u twego kumpla? Czy Ty to sprowadzasz z Niemiec bo prawdopodobnie na początku listopada pojadę do Hamburga. :gwizdanie: Wiesiek jak sprawdzalem ostatnio termostat dla Artura to roznica byla 15-20 zl mniej niz w ASO. czesci ida bezposrednio z hurtowni z niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w ten mglisty poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wiesiek jak sprawdzalem ostatnio termostat dla Artura to roznica byla 15-20 zl mniej niz w ASO. czesci ida bezposrednio z hurtowni z niemiec Z przesyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w ten mglisty poranek jeszcze 16 godz Wiesiek jak sprawdzalem ostatnio termostat dla Artura to roznica byla 15-20 zl mniej niz w ASO. czesci ida bezposrednio z hurtowni z niemiec Z przesyłką? no przesylka kosztuje z 15 zl wiec jesli mialby isc sam termostat to wychodzi na to samo co u nas w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Arek po ile godzin ty robisz Wiadomo nie warto jednej rzeczy ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Arek po ile godzin ty robisz po 8 :> dzis zaczynam o 12:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 :hi: Arek a Ty co się tak po wodzichu lansujesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Chyba lubi ekstremalne jazdy wśród SWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 po robocie znowu mnie czeka 16h w sobote i niedziela na I zmiane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 z rana ostro zamawiacie widzę, a co za paczuszka z niemcowni jeśli mogę zapytać coś większego ? nie, tylko gumowe listwy drzwiowe do B5 oraz guziki do kluczyka mam dla was to zalegle foto na ktorych widac rozne szczegoly http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5fac2387d5d6dd3.html za***iście dopracowana faktycznie nawet napisy na tarczach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Co tak cicho spicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi