DamianA4b6 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 PRZED Wyposażenie: - 6x airbag - ABS + ESP - podłokietnik przód, tył - klimatronik 2-strefowy - domykanie szyb z pilota i kluczyka - podgrzewane fotele - wnętrze auta oświetlane żarówkami LED - xenon - felgi RS4 18'' opony Vredestein Ultrac Sessanta 225/40 TERAZ WERSJA ZIMOWA Modyfikacje: -malowanie całego auta (czarny pół mat) -wymiana zderzaków (dokładka: -przód b8; -tył zderzak 1.8T; lista S-line na bagażniku) -lampy LED tył -podwójny wydech (pełny przelot z nierdzewki - 2,5 cala bez tlumików) -zmiana programu komputera (doładowanie podniesione do 1.7 bara; wyłączony zawór EGR, podniesienie momentu obrotowego, moc w granicach 180KM) -zegary AutoGauge (boost, temperatura oleju) -...
David Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 elegancko ale napisz cos wiecej o tym aucie,wiecej zdjec jakie plany,ja bym zaczal od pomalowania dokladek w kolor nadwozia
Frimuś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No ciekawie wyglada ,ale jak wyzej napisane ,moglbys cos wiecej sie wysilic z opisem Odemnei pytanko gdzie i za ile sciemniales szybki.
laki83 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 fajna furka...ale więcej fotek...przede wszystkim wnętrza...dokładki w kolor to podstawa..no i ja bym w atrapie pomalował ten chrom na ''bleck'' :>matt szybki fajnie ściemnione
DamianA4b6 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 póki co tylko na pytanie odpowiem... ogólny koszt przyciemnienia to 500 zł a robiłem to w Rybniku jak coś mogę dać namiary...tylko z Policja miewam nieprzyjemności :gwizdanie: więcej fotek i opis wkrótce
musti Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Fajna czarna B6 więcej fotek wrzuć dodaj opis i będzie git folia zapewne 35 % nałożona tak mi się wydaje
DamianA4b6 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 o ile pamiętam to tył jest 90% a przód 70% [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 16:32_________________________________________________update wyzej
laki83 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 wygląda niezle..ale cyknij fotke w kolorze i pełnym świetle żeby było ten matt widać..jestem ciekaw jak to wygląda
krystian821 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Powiedz mi jak z dzwiekiem wydechu-jest bardzo glosno?bo tez przymierzam sie do takiego,ciagnoles 2.5 cala od samej turbiny?
DamianA4b6 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 za flanszą umiesciłem tylko złacze elastyczne (20cm) i pozniej juz tylko goła rura dzwięk bardzo ciekawy mimo ze w srodku trochę głosno ale mnie sie podoba... pozdrawiam[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 12:23_________________________________________________a co do zdjęć to poczekam na lepsza pogode i zrobie pare fotek...
marcintuchola Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 po "starej" audi tylko alu zostało to już jesteś trzeci na forum
losix Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 bardzo zacnie sie prezentuje no te ramki pod tablice nie pasuja identycznie jak u mnie trzeba z nimi wylot zrobic i mi osobosci brewki sie nie podobaja ale to kwestia gustu ale ogolnie furka super
DamianA4b6 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 felgi też bedą co najmniej odświeżone :gwizdanie:
iconslave Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 mozesz mi powiedziec czy jest duzy problem z montazem i podlaczeniem zegarow boost i temp?
David Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 zdecydowanie teraz bym wywalil ten chrom z grillow i tylnej listwy w klapie,wywalic brewki i zglebowac,pomysl tez nad koncowkami wydechu najlepiej 90 mm ,ogolnie fura w tym macie jest ma potencjal
DamianA4b6 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 mozesz mi powiedziec czy jest duzy problem z montazem i podlaczeniem zegarow boost i temp? trochę zabawy jest... tym bardziej jak robisz to pierwszy raz :gwizdanie: wiecej czasu poświęciłem jednak na zrobienie ramki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi