Opublikowano 12 Września 201015 l w reprezentacji brakuje środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia,co by kreował gre,wypracowywał sytuacje dla napastników.brak też walecznika jakim był (może nie idealnym) Krzynówek. jak te braki zapełnimy to może Smuda ulepi coś z tego ustrojstwa Wracając do reprezentacji, to Krzynówek był raczej skrzydłowym niżeli środkowym pomocnikiem
Opublikowano 12 Września 201015 l w reprezentacji brakuje środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia,co by kreował gre,wypracowywał sytuacje dla napastników.brak też walecznika jakim był (może nie idealnym) Krzynówek. jak te braki zapełnimy to może Smuda ulepi coś z tego ustrojstwa Wracając do reprezentacji, to Krzynówek był raczej skrzydłowym niżeli środkowym pomocnikiem ło tam takie terefere Ryjówka jaki był taki był ale walczył
Opublikowano 12 Września 201015 l no Barca dala d*py ... zlekcewazyl sobie Guardiola przeciwnika i wpuscil....KEITE na cale 90 min , nie moge tego dluzej ogladac... :wallbash: , gra mi na nerwy Pep ostatnio , zaden transfer jego nie byl trafiony, czekam na Ville i Mascherano ale poprzednie transfery to dno. Ibra oddany za 20mln mniej , Chygrynsky za 10 mniej , za Caceresa dali 16 wypozyczaja go co sezon i sprzedadza go za 4...,eh Hleb to samo ... , ale kur... Keita gra bo jakby , leci to przodu a potem zawraca i podaje do tylu , na cholere taki zawodnik.
Opublikowano 13 Września 201015 l Keita gra bo jakby , leci to przodu a potem zawraca i podaje do tylu , na cholere taki zawodnik. no niestety, ale nie da się ciągle grać do przodu a Real przyjmuje strategie wygrywania meczy bez względu na styl ale kto wie może to wkońcu przyniesie jakieś trofeum :gwizdanie:
Opublikowano 13 Września 201015 l a Real przyjmuje strategie wygrywania meczy bez względu na styl ale kto wie może to wkońcu przyniesie jakieś trofeum :gwizdanie Na pierwszym miejscu stawia się wygrana a później rozmawia się o stylu, bo co z tego że drużyna gra piękny futbol jak przegrywa Aczkolwiek mając jednych z najlepszych piłkarzy na świecie w klubie to powinni grać piękny futbol Chyba, że co za dużo (gwiazd) to nie zdrowo
Opublikowano 13 Września 201015 l nie liczcie na piekna gre Realu pod wodza Mourinho-on preferuje futbol defensywny-tak jak Capello ktorego zwolniono pomimo ze wygral Lige a mieliscie Pellegriniego za ktorego Real rzadko strzelal ponizej 3 goli w meczu i tez wylecial
Opublikowano 13 Września 201015 l widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu
Opublikowano 13 Września 201015 l widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Ja tam za nikim nie jestem, mi o obojętne kto wygrywa, czy to Barca czy Real, lubie oglądać dobre widowisko
Opublikowano 13 Września 201015 l Autor widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Raczej Barcelonie :gwizdanie:
Opublikowano 13 Września 201015 l widze że większość kibicuje Realowi ja w Realu kibicuje tylko Mourinho...dlatego że jest legendą Interu Raczej Barcelonie :gwizdanie: w Barcelonie podobały mi sie czasy Ronaldo (mój idol z młodości,śledze jego kariere do dziś),Kluivert,Rivaldo
Opublikowano 13 Września 201015 l Autor Mnie w Realu podoba się polityka transferowa iście Królewska Co do sentymentów to właśnie Milan z wielkim trio Holenderskim na czele
Opublikowano 13 Września 201015 l a ja tęsknię za Man Utd z lat 90tych ( Schmeichel, Keane, Cantona...)
Opublikowano 13 Września 201015 l Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... moj znajomy wielki kibic Chelsea , twierdzi ze dobrze ze Mou odszedl bo Chelsea gra super odkad go nie ma.
Opublikowano 13 Września 201015 l Mou psuje piłkę, jak ma mocnego przeciwnika to stawia autobus w polu karnym. Ja wspominam Barcelone 2003 do 2006 no i ta sprzed roku
Opublikowano 14 Września 201015 l Autor Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... Mou psuje piłkę Ale pitolicie
Opublikowano 14 Września 201015 l Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... Mou psuje piłkę Ale pitolicie myślę, że to jeden z lepszych trenerów ostatnich lat :gwizdanie:
Opublikowano 14 Września 201015 l Zaden zespoł Mourinho nie gral ladnie... ładnie nie ,ale cholernie skutecznie.dla przykładu warto podać półfinał Inter-Barcelona.w 1-szym meczu Inter pokazał siłę ofensywną (wygrał 3-1),a w rewanżu siłę defensywną (zamurowali sie na tyle skutecznie że przez 90 minut Barca była bezradna).najwyższy poziom strategii w wykonaniu "The Special One" [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 08:36_________________________________________________jakie obstawiacie wyniki 1.kolejki LM ??Ja obstawiam tak: 14 września, wtorek Grupa A Werder Brema - Tottenham Hotspur 1-1 Twente Enschede - Inter Mediolan 0-4 Grupa B Olympique Lyon - Schalke 04 2-1 Benfica Lizbona - Hapoel Tel Awiw 3-0 Grupa C Bursaspor - FC Valencia 0-2 Manchester United - Glasgow Rangers 4-1 Grupa D FC Barcelona - Panathinaikos Ateny 3-1 FC Kopenhaga - Rubin Kazań 0-0 15 września, środa Grupa E Bayern Monachium - AS Roma 2-1 CFR Cluj - FC Basel 1-3 Grupa F Olympique Marsylia - Spartak Moskwa 2-2 MSK Żylina - Chelsea Londyn 0-5 Grupa G Real Madryt - Ajax Amsterdam 3-0 AC Milan - AJ Auxerre 2-0 Grupa H Szachtar Donieck - Partizan Belgrad 1-1 FC Arsenal - Sporting Braga 3-2 PS.a może by założyć osobny wątek do typowania wyników