Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestać chodzić na mecze, zbojkotować Ekstraklase i PZPN. Może wtedy coś się zmieni :mysli:. Przynoszą tylko wstyd i hańbe :wallbash::kwasny::disgust:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 843 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Bach Bach Karabach :naughty:

Opublikowano

se znalazłem :kox:

Opublikowano

Niezla ta nasza reprezentacja, wracam sobie meczu Argentyna Irlandia .Mecz nudny generalnie, kilka ladnych akcji messiego ktory na zywo biega jeszcze szybciej niz w telewizji , patrze a tu niezmeczony ETO wbija nam 2 bramki z czego druga naprawde pokazna :decayed: ,nasza odpowiedz... Lewandowski prosto w bramkarza i jeszcze jakas tam poprzeczka... No swietnie tylko od nei wiem lutego/marca nie stzrelilismy bramki ...PANIE SMUDA wez Pan sie za robote a nei za gadanie , bo narazie to widze ze co rusz to jest kur... nowy obronca (stoper na pozycji skrzydlowego , co na temat akcji ofensywnych kompletnie nie ma nic do powiedzenia ) + lewandowski gra wszedzie tylko nie tam gdzie powinien itp itd... ZENADA.

Opublikowano

Polska reprezentacja jest jak nasz obecny rząd - nic nie robi, nic im nie wychodzi, ciągle dostaje w d*pę.

Różnica polega jedynie na tym, że rząd eisenstainowskie metody pijaru opracował do perfekcji ( wschodnia szkoła he he), wmówi ludziom, że nawet z gówna bat ukręci.

Tymczasem pijar reprezentacji robiony słowami Franza jest żałosny, Franz nawet zdania sklecić nie potrafi. Tłumaczy się jak bezzębny chłop o inteligencji zapalniczki.

Już nawet nie chce się pisać, że zmieni się dopiero wszystko gdy zniknie z powierzchni ziemi PZPN...

Szkoda gadać... :evil:

Opublikowano

Tomaszewski :"Nie można powoływać zawodników, którzy dorównują mi szybkością, bo ja mam 62 lata - wyjaśnia." :good: :good: . :polew: :polew:

Jak slysze teksty ze ... brak naszym zawodnika swierzosci bo treningi ich zmeczyly ... to sie zastanawiam co pier** Smuda mowiac, ze pilkarze motorycznie powinni byc przygotowani przez kluby bo on nie bedzie zajezdzal kadry treningami szybkosciowymi ... JA PIERD* uzgodnili by zeznania a nie kazdy sobie rzepke skrobie. Przeciez to jest WSTYD ...KAMERUN NIE WYGRAL ZADNEGO MECZU NA MS ... przyjezdzaja do NAS , do NAS do Szczecina i Pakuja nam 3 bramki !!! ... Luxemburg niedlugo to bedzie Nasz Szczyt... a Franek zaczyna mnie jezyc... Lyka kase klepie go Lato (nastepny zlodziej) i kolo sie kreci...

Opublikowano

http://demotywatory.pl/1991546/Niby-calkiem-inne

:polew:

ogolnie czemu w Polsce jak reprezentacja gra slabo to wszyscy jada na trenera a moje zdanie jest takie o polskich trampkarzach "z gówna złota nie ulepisz"

problem z polska pilka lezy juz u podstaw,od juniorow gdzie czesto zamiast szlifowac talenty graja same uklady.Nie graja najlepsi tylko Ci co tata/wujek/dziadek jest kims.Zly system szkolenia itd, nie wierze ze w takim duzym kraju nie ma 20 zdolnych ludzi do grania

Opublikowano

Ciekawe czy Mascherano przejdzie do Barcy ... W sumie zastanawiam sie czy on jest az tak bardzo potrzebny... wydaje mi sie ze brakuje bardziej ofensywnego zawodnika (bo niestety Andres pomimo ze jest genialny to jest szklany ) , jak np Mesut Ozil :mysli: :mysli: Co myslicie Panowie ?

Opublikowano

Myślę że jest potrzebny bo Toure odszedł, ofensywy mamy w Barcy dość

Opublikowano

problem z polska pilka lezy juz u podstaw,od juniorow gdzie czesto zamiast szlifowac talenty graja same uklady.Nie graja najlepsi tylko Ci co tata/wujek/dziadek jest kims.Zly system szkolenia itd, nie wierze ze w takim duzym kraju nie ma 20 zdolnych ludzi do grania

:polew: :polew: :polew:

to prawda

:polew: :polew: :polew: ale sami wybraliście wujków, ojców, dziadków - którzy kierują swoje złotka do kariery.... :polew: przecież wybraliście PO - plenipotentów moskiewskich pachołków :polew: :polew: :polew: gdzie korupcja jest czymś wychwalanym i godnym każdego Polaka, a k**estwo jest lekką nutką dekadencji :polew: :polew: :polew:

[mod]sorry Taktuś ale jak coś piszesz to pisz mądrze :gwizdanie: po raz kolejny powatarzam tematy polityczne nie na tym forum!!!! [/mod]

Opublikowano

Mądrze piszesz o PO ale nie róbmy tu bałaganu :)

Opublikowano

taktus ja tam PO nie lubie a szczegolnie Zyda Tuska - najwiekszy Pinokio w Polsce :gwizdanie:

[mod]po co piszesz te prowokacje ? dla innych mozesz Ty być tym żydem i Pinokiem :gwizdanie: wiec bardzo prosze nie poruszać tematów zwiazanych z Polityk.ą na tym forum!!! [/mod]

Lepiej zeby Mascherano poszedl do Barcy niz do Interu.Szkoda ze Toure odszedl ale jak wiekszoc malp razem ze swoim bratem polecial na kase :thumbdown:

Opublikowano

Kur** Panowie zalozcie sobie temat o polityce bo tu powazne tematy sa poruszane !!

Toure nie poszedl na kase tylko chcial grac , nie jego wina ze PEP ma swojego ulubienca a Busquets sie rozwinol bardzo w ciagu ostatnich 2 lat.

Dzis pierwsze starcie w superpucharze Hiszpani . Sevilla podejmie Barcelone ktora zagra glownie wychowankami z Barcy B . Obstawiam remis , albo zywciestwo Sevilli (ta w pelnym skladzie)

Opublikowano

1-2 dla Barcy :wink4:[br]Dopisany: 14 Sierpień 2010, 19:54_________________________________________________narazie ibra zrobił róznice :>

Opublikowano

ta ... 3-1 . w plecy .. wiedzialem ze raczej porazka czeka Barcelone na Sánchez Pizjuán ale nie spodziewalem sie ze az 3 wbija :confused4: , wychowankowie Ci z Barcy B raczej nie sprawdza sie wtym sezonie... trzeba jednak kupic Mascherano :naughty: . Blad Milito, blad krycia Kanoute no i stad ten wynik. Bojan ...tragedie zagral nie wiem czemu on nie zszedl tylko Ibra. Jeffren powienien grac za BOZENE.

Opublikowano

Jestem pewien, że w rewanżu zagrają najlepsi czyli villa, xavi i reszta i się Sevilkę pokula

Opublikowano
  • Autor

Ja jeszcze kilka słów o kadrze, bo temat Barcy jest dla mnie trochę nudny :naughty:

Nasze kluby boją się grać z drużynami z Malty, Gruzji a Wy chcecie żeby kadra uczestnika ostatniego mundialu ograła...

A ja sie pytam kto ma to zrobić :?:

Błaszczykowski, Jeleń, Murawski, Obraniak :?:

A może by w pierwszej drużynie wystawić kilku bramkarzy, bo akurat na tej pozycji nie mamy sie czym martwić...

I dobrze Franz mówi że to w klubach nad szybkością i przygotowaniem fizycznym powinni pracować.

Na kadrze robi się taktykę, zgrywa zespół, dopracowuje podania, zagrania...

Przypomnę może jeszcze czasy D. Petrescu w jednym z Polskich klubów jak to tam narzekali że treningi są bardzo ciężkie... Chłop poszedł gdzie indziej i odnosi sukcesy...

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to dać. Czy do humoru czy do piłki nożnej. Dałem tutaj bo uznałem, że to co się dzieje w polskiej piłce wcale nie jest śmieszne. A co do reprezentacji to ja uważam, że piłkarzom brakuje chęci, motywacji i wiary w siebie. Jak tego nie będzie to nie będzie woli walki. A jak się na boisku nie walczy to się przegrywa.

Jan Tomaszewski o Franciszku Smudzie