Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kolejny...

obraz4js.jpg

Tym razem za peta :gwizdanie:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeba złożyć petycje o rozwiązania polskiej "Ekstra"klasy i reszty. poza tym ze nic sobą nie prezentują oprócz chaotycznego biegania za piłką to są pożywka dla bandy debili w dresach :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

:good: :good: trzeba by zaczac od PZNP :naughty: ale ich juz probowali rozwiazywac to zatkali morde Frankiem Smuda , ktory chyba wchodzi w to bagno Laty coraz glebiej ...bo juz sam nie wie co gada i co robi na tej lawce trenerskiej :gwizdanie:

Mial zlapac wszystkich za pysk a wyszlo na to ze jego zlapali za morde i przytopili w plywajacym gownie

Opublikowano

Tak, tak, najłatwiej powiedzeć żeby rozwiązać ale nie o to chodzi.

Tu trzeba zrobić jak w Rosji zrobił Putin. Trzeba wyrwać chwasta tj. PZPN.

Co to za rozwiązanie zamknąć stadion ?

A jak złapali 2000 pijanych kierowców przez święta to powinni zamknąć wszystkie drogi jeśli taką mają taktykę.

Albo jak ktoś przed tobą jechał za szybko i go nie złapali to pewnie ty za to zapłacisz ?

Niezłe bzdety serwuje nam Tusk.

Powinno się otworzyć stadion a zamknąc Tuska :polew:

Zamknąć stadiony ?

Spójrzmy też z drugiej strony. A co z przyjezdnymi - Górnikiem i Koroną?

Dziesiątki kibiców załatwiło sobie urlop, ultrasi zapewne przygotowali oprawę (pewnie będzie do wyrzucania), zapłacili za pociąg specjalny (na pewno nie da się pociagu anulować, bez żadnych kosztów), zapłacili za bilety, i teraz zostają w pupie... Mimo, że nic nie zrobili...

Zamknąc stadiony i znów bezbarwna transmisje w TV bez dopingu przy pustych trybunach, brak zysków ze sprzedaży wejsciówek, sprzedaży kateringu.

Tylko dlaczego mają na tym tracić kluby, i kto im za to zapłaci? Tusk ?

Wszyscy wiedzą że to była prowokacja, wiadomo że jak sie zostawi kibiców Legii i Lecha to może sie coś wydarzyć, tym bardziej że ochrony była garstka.

Dlaczego dopuścili do meczu na obiekcie w Bydgoszczy ? Przeciez policja wydała negatywną opinie o tym obiekcie i brak zgody na rozegranie spotkanie o podwyższonym ryzyku. PZPN mimo wszystko zdecydował sie na Bydgoszcz.

Tuska boli akcja kibiców wymierzona w rząd którą kibice rozpoczeli na meczach 15-17 kwietnia 2011r, a dokładniej

http://wladcytrybun.pl/index.php/component/content/article/6-news/178-temat-zastpczy-kibice

Wszystko to było fajnie pomyślane, dać skromną ochrone, mało bezpieczny stadion II ligowy, kibiców Legii i Lecha, do tego max. emocji bo w sumie finał PP.

Dym gotowy. Zawsze to lepiej odwrócić uwagę w mediach od panującej drożyzny. A jutro pewnie znów paliwo pójdzie w góre albo żywność.

Ale może nikt nie zauważy bo we wszystkich stacjach będą wałkować na okrągło o kibicach.

Opublikowano

Dlaczego dopuścili do meczu na obiekcie w Bydgoszczy ? Przeciez policja wydała negatywną opinie o tym obiekcie i brak zgody na rozegranie spotkanie o podwyższonym ryzyku. PZPN mimo wszystko zdecydował sie na Bydgoszcz.

bo Lato obiecał im przy wyborach że jak na niego zagłosują i wygra to da mecze finałowe w bydg (ten był drugi z rzędu na Zawiszy) :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Jak się nie mylę to Bydgoski stadion spełnia wymogi ekstraklasowe, zatem nie wiem skąd wniosek stadionu drugoligowego...

Poza tym w Bełchatowie było podobnie :gwizdanie:

Kiepsko zabezpieczyli obiekt i tyle...

Opublikowano

stadion Zawiszy spełnia wymogi UEFA i FIFA :cool1:

-Obiekt spełnia standardy wyznaczone przez Międzynarodową Federację Lekkoatletyki (IAAF) zatwierdzane w tzw. certyfikacie First Class.

- Stadion spełnia wymogi techniczno-organizacyjne PZPN, UEFA i FIFA.

Opublikowano

wymogi spełnia, ale mecz typu Lech - Legia to inna kategoria.

Minister mówił Lacie, że policja będzie miała problem bo tam jest bieżnia i sporo miejsca za bramkami w związku z czym ciężej to okiełznać...

PZPN to w ogóle inna bajka, julo ten chwast jest nie do ruszenia, ma zbyt głębokie korzenie...

Opublikowano
  • Autor

Większość nowych stadionów ma niskie ogrodzenie, jakby chcieli to na każdym by wtargnęli...

Policja przed końcem spotkania mogła się ustawić przed trybunami i to myślę by sprawę załatwiło...

Opublikowano

Rząd jest nieudolny, nie można za każdym razem tworzyć nowych przepisów i udawać że to załatwi sprawę.

Pozatym zamknąć stadiony w Poznaniu i Warszawie, przeciez to są na chwile obecną chyba najnowocześniejsze stadiony w Polsce, w przeciwieństwie do tego w Bydgoszczy.

Jarko, zgadza się jak by chcieli to by wtargneli na każdym, ale przecież Legia zaraz sie cofneła. Nie chciała dymić. Wlecieli na boisko spontanem, a wbieganie na murawę po zdobyciu mistrzostwa czy pucharu ma w Polsce przecież długą tradycję. Bywało, że policja lub ochrona też je uniemożliwiała. Ale było i tak, że – formalnie lub nie - wyrażała na to zgodę. A pokazywane to było w mediach jako dowód piękna piłki nożnej i wyzwalanych przez nią emocji.

Lech zaczął dymić po przegranym meczu, ale druga sprawa że były do tego bardzo sprzyjające warunki. Mnie o to właśnie chodzi. Że to raczej była podpucha i o to im chodziło bo kibice zaczeli być dla nich niewygodni i oczerniali rząd różnego typu transprentami.

Np. na finale PP - "Donald – premier ‘Wybiórczej’ czy obywateli?"

Albo wcześniej to:

"Projekt Euro 2012: stadiony – przepłacone, autostrady – nie będzie, dworce – przypudrowane, lotniska – prowincjonalne, zawodnicy – słabi, temat zastępczy – kibice"

Opublikowano

w przeciwieństwie do tego w Bydgoszczy.

stadion w 2008 roku został całkowicie zmodernizowany :cool1:

nówka sztuka :gwizdanie:

800px-Stadion_Zawiszy_Bydgoszcz_widok_ogolny.jpg

Opublikowano

Być może niedługo takie akcje kibiców będą stanowić początek końca ery bandyckiego rządu i dojdzie do takich akcji na terenie całego kraju.

Już mało brakuje i ludzie wyjdą na ulice jak w Grecji.

Swoją drogą przypomniał mi sie jeden tekst Korwin-Mikke - mniej więcej taki:

„Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie Ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba?” [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 17:53_________________________________________________

Pamiętacie mecz w Belgii ,bodajże w 1981r, kiedy za bramką był ogromny "zakazany napis "?

Cały świat widział ten transparent. Ja jednak uważam, że polscy kibice to zdrowa "tkanka patriotyczna"na ogólnie chorym politycznie organizmie Polski.

Opublikowano
  • Autor

Jarko, zgadza się jak by chcieli to by wtargneli na każdym, ale przecież Legia zaraz sie cofneła. Nie chciała dymić. Wlecieli na boisko spontanem, a wbieganie na murawę po zdobyciu mistrzostwa czy pucharu ma w Polsce przecież długą tradycję. Bywało, że policja lub ochrona też je uniemożliwiała. Ale było i tak, że – formalnie lub nie - wyrażała na to zgodę. A pokazywane to było w mediach jako dowód piękna piłki nożnej i wyzwalanych przez nią emocji.

Ale kibice Legii stali już za bramką kiedy jeszcze tego pucharu nie mieli...

Co by było gdyby Wawrzyniak jako ostatni nie strzelił :gwizdanie:

Opublikowano

Będzie kompromitacja na Euro 2012 :decayed::naughty:.

Dla przypomnienia wygrana z Portugalią 2:1. Nie tylko chodzi o wynik, ale o styl w jakim wygrali :hi:. Gdyby byli bardziej skuteczni to by wygrali więcej niż 2:1. Wtedy po raz ostatni czułem się dumny, że jestem Polakiem... Teraz mi jest wstyd...

6jKzZ3fFXgM

Opublikowano
  • Autor

Cieszę się że było mi dane być na tym meczu :gwizdanie:

Niestety byłem też na Polska-Kolumbia i dokładnie widziałem "paradę" Kuszczaka :blink:

Po meczu z Portugalią był jeszcze jeden dobry, z Czechami :good:

Opublikowano

Z Czechami też bardzo dobrze zagrali :). Ja byłem raz na meczu Polski jak grała z Azerbejdżanem i wygrała 8:0.

Opublikowano

Ale kibice Legii stali już za bramką kiedy jeszcze tego pucharu nie mieli...

Ze względu na to że prowadzili w karnych od początku mogli przypuszczać że to będzie ostatni.

A samo wbiegniecie kibiców Legii można uznać na naruszenie przepisów, które nie miało w sobie na celu jakiegoś wandalizmu, chęci bójki itd.

Ruch - Zagłębie:

Sympatycy Ruchu opuszczają młyn. Zostawili w nim transparent: "TRYBUNA ZAMKNIĘTA NA WNIOSEK DONALDA TUSKA". Fani z innych sektorów zaczęli bić brawo

Najlepsze są komentarze na onecie :

Co na to wojewoda ? Czy ten mecz jest bezpieczny. :polew: :polew:

Opublikowano

to jedno....a drugie to ciekawe co by było jakby Żyleta nie siedziała tak grzecznie w sektorach kiedy lechici wariowali :mysli:

spotkali by się na środku boiska i bez ofiar by się nie obyło :gwizdanie:

Opublikowano

No dokładnie, aż cud że tam sie nie wykręcił duuży dym bo były ku temu sprzyjające warunki.

Najpierw była kastracja pedofili, później Zielona wyspa i dopalacze.

No to teraz macie kiboli.