Kamyk Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Jeśli tak się skończy, czy kiedykolwiek jakaś paka odrobiła taką stratę?
chudy13101980 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Nie pamiętam ile to bramek ale kiedyś Milan pojechał na Deportivo i mieli sporą zalikę a wtopili.
chudy13101980 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 No właśnie,wtedy kibicowałem Włoskim drużynom i mega byłem zawiedziony.
Damian Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Stoja ciule w miejscu to niech ich leja.
Kamyk Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Bardzo czysto grali. Jedna jedyna żółta kartka w 3 minucie. Twardo w obronie lecz czyściutko Imponujące
chudy13101980 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Wszystko im wychodziło a Barcie nic.
Kamyk Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Doskok w defensywie był kluczem. No i szybkość kontr, dokładność podań. Świetny meczOff topic, krycha pakuj się. Nie pograsz
chudy13101980 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Gwałt zbiorowy na dumie Katalonii.
akjam Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 No powiem, że szok to co wczoraj PSG zagrało! Barca totalnie zdominowana! Tak jak Kamyk mówi, szybkość kontr i odbiór piłki! Dzisiaj kolejne święto i kolejne dwie ciekawe pary: Bayern - Napoli RM - Napoli Jak tutaj obstawiacie?
Kamyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 9 minut temu, akjam napisał: Bayern - Napoli RM - Napoli Jak tutaj obstawiacie? jak na moje to w obydwóch meczach wygra Napoli
akjam Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 He he... Tak Was sprawdzałem ale czujność jest Bayern - Arsenal RM - Napoli A teraz jak?
pajda Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 He he... Tak Was sprawdzałem ale czujność jest Bayern - Arsenal RM - Napoli A teraz jak? Czujność albo % za dużo było u ciebie po wczorajszym [emoji6]
Kamyk Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 najlepsze z możliwych podsumowanie wczorajszego meczu Zawartość dodana 50 minutes later myślę że dzisiaj wygrają na spokojnie gospodarze, w obydwóch meczach Co prawda, PSG wczoraj też dostawało raptem 10 % szans a dzisiaj w zasadzie można już powiedzieć, że przeszło dalej, ale tutaj chyba sytuacja jest troszkę inna. Z jednej strony, po obejrzeniu Misji Futbol w poniedziałek zgadzam się ze Szpakiem i Polem, że Bayern jako tako na boisku cierpi, nie gra porywająco i po prostu ciężko to oglądać (jak choćby ostatni pucharowy mecz, który miał być takim hitem), to jednak Arsenal to nie jest ciągle przeciwnik który może ich wykopać za burtę, a już w ogóle wygrać na Allianz. Jak to mówi Rudzki, tam ciągle grają jednak romantyczni chłopcy którzy u Wengera robią ciągle to samo, pierwszą czwórkę co rok, rozgrywki w fazie grupowej LM też, ale jak dochodzi do czegoś poważniejszego, to grzecznie stoją w kącie i czekają na minimalny wyrok kary. Może Sanchez dziś będzie miał znowu swój dzień, może Ozil dogra parę razy, może Chamberlain też wyrwie się skrzydłem, może to wszystko spowoduje że Neuer parę razy będzie musiał wrzasnąć na obronę, ale w ogólnym rozrachunku, Bayern. Co do pary nr 2, nie mam żadnych wątpliwości. Real jest z innej półki i choćby Ronaldo bardzo się starał psuć wszystko co pójdzie w jego stronę, to po drugiej stronie nie ma takiej siły i przeciwwagi która by Królewskim wyrządziła większą szkodę.
GILI Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Oglądałem ostatnio kilka meczy Napoli i ekipa jest naprawdę zgrana,widać ,że cieszy ich gra w piłkę,jak mecz się układa,to niema litości dla rywala. Zespół opiera się na formie trzech ludzi,Zieliński,Mark Hamsik i Dries Mertens,niema porównania do gwiazd Realu.Stawiam jednak 50/50 Arsenal,Bayern minimalnie Niemcy,ale raczej daruje sobie tę mękę. Edytowane 15 Lutego 2017 przez GILI
Rekomendowane odpowiedzi