stanley Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Narazie jest nasz trzech BTW. Matic już chyba u nas Edytowane 31 Lipca 2017 przez stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Very good news Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Poki co w lidze typerow podium gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Very good news [emoji4]Już jest oficjalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 11 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ostatniom był dokument o nim na c+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mecz o tarczę chyba jest w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mecz o tarczę chyba jest w ten weekend? 6.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 O godz.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 jestem ciekaw w tym sezonie WHU wyrzuciłem natomiast z ekipy mocnych zespołów Everton; nie mam przekonania że to będzie dla nich dobry rok natomiast Bilic robi bardzo dobre transfery i ciekawe jak to będzie wyglądać podczas gry tak samo Liverpool, wczorajsze zgniecenie Bayernu było dość szokujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 He he legia do dom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Szkoda na to prundu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 nawet nie wiedziałem, że grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Lucky you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 nawet nie wiedziałem, że grają [emoji185]Oj to słabo się interesujesz Z ciekawszych par Ajax -Nice (gra tam balloteli) awans wywalczyli Francuzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 w 7 minucie David to chyba poleciał autografy rozdawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 trudno oczywiście powiedzieć ktokolwiek przejdzie z naszych dalej, ale zarówno Arka jak i Lech grają o niebo lepiej niż wczoraj Legła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Legia i Bayern chyba na jednym obozie byli. Arka i Lech spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 LEGIA WARSZAWA - FC SHERIFF TYRASPOL! ja prdl, co to w ogóle ma być ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Oj będzie ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi