stanley Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 nie spodziewałem się tak łatwej wygranej
pajda Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 nie spodziewałem się tak łatwej wygranej Ja też?
pajda Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ja latam tylko na Milan, wiec bilety ze strony acmilan.com trzeba się zarejestrować za darmo, żadnej karty kibica(€15) nie potrzeba kupować, ale z kartą bilety są szybciej dostępne. Ceny na średniaka już od €20 na Romę od €45(naprawdę dobre miejsca od €60) później drożej na derby i Juve najdroższe. Moim zdaniem nie drogo, hotele też tanie, ceny spoko, polecam[emoji4]Kiedy się wybierasz? Można dołączyć do wypadu?
stanley Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 2 minuty temu, pajda napisał: 7 godzin temu, Kris1909 napisał: Ja latam tylko na Milan, wiec bilety ze strony acmilan.com trzeba się zarejestrować za darmo, żadnej karty kibica(€15) nie potrzeba kupować, ale z kartą bilety są szybciej dostępne. Ceny na średniaka już od €20 na Romę od €45(naprawdę dobre miejsca od €60) później drożej na derby i Juve najdroższe. Moim zdaniem nie drogo, hotele też tanie, ceny spoko, polecam Kiedy się wybierasz? Można dołączyć do wypadu? co Cię tak na Italie wzięło ?
Kris1909 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 15 minutes ago, pajda said: 7 hours ago, Kris1909 said: Ja latam tylko na Milan, wiec bilety ze strony acmilan.com trzeba się zarejestrować za darmo, żadnej karty kibica(€15) nie potrzeba kupować, ale z kartą bilety są szybciej dostępne. Ceny na średniaka już od €20 na Romę od €45(naprawdę dobre miejsca od €60) później drożej na derby i Juve najdroższe. Moim zdaniem nie drogo, hotele też tanie, ceny spoko, polecam Kiedy się wybierasz? Można dołączyć do wypadu? Jasne, że można;) Następny raz planuje na przyszły rok, na jeden z meczy: Lazio koniec stycznia, derby początek marca lub połowa kwietnia Napoli, oczywiście najlepsze wrażenia są z derby. Wyjazd na jakieś 2,3 dni żeby jeszcze nacieszyć się miastem. Kolejny raz przed wyjazdem napisze na forum czy jest ktoś chętny i szczegóły można dogadać;) €200 wystarczy na loty, mecz i hotel 2 noce.
pajda Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 1 minutę temu, Kris1909 napisał: Jasne, że można;) Następny raz planuje na przyszły rok, na jeden z meczy: Lazio koniec stycznia, derby początek marca lub połowa kwietnia Napoli, oczywiście najlepsze wrażenia są z derby. Wyjazd na jakieś 2,3 dni żeby jeszcze nacieszyć się miastem. Kolejny raz przed wyjazdem napisze na forum czy jest ktoś chętny i szczegóły można dogadać;) €200 wystarczy na loty, mecz i hotel 2 noce. good 200 euro to nie dużo , w porównaniu do wyjazdu na man utd to tam trzeba mieć ok 2 tyś
stanley Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 angole wcisnęły w 93 minucie ( oczywiście nikt inny jak H. Kane) cały mecz słabo to wyglądało takich angoli to powinniśmy pykać po 3:0
pajda Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 angole wcisnęły w 93 minucie ( oczywiście nikt inny jak H. Kane) cały mecz słabo to wyglądało takich angoli to powinniśmy pykać po 3:0 Miałem ci pisać że twój ulubiony gracz w fantasy zapewnił Anglika munidal
stanley Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 2 godziny temu, pajda napisał: 9 godzin temu, stanley napisał: angole wcisnęły w 93 minucie ( oczywiście nikt inny jak H. Kane) cały mecz słabo to wyglądało takich angoli to powinniśmy pykać po 3:0 Miałem ci pisać że twój ulubiony gracz w fantasy zapewnił Anglika munidal z taką grą jak wczoraj to angole z grupy nie wyjdą
Kolkov Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Potwierdzone Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 W grupie I jest niezły cyrkChorwaci mogą nawet nie zagrać w barażach Poniedziałkowy mecz z Ukrainą będzie kluczowy
Kamyk Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 W Chorwacji cyrkWyrzucony trener, nowy na stanowisku 2 dni przed meczem o wszystko Jaja...
jacek70 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 A pies trącał Chorwatów ważne aby nasi wygrali
Dev Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Kiedyś wyebie na zawał przez mecze reprezentacji...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Pograli pięknie Edytowane 8 Października 2017 przez jacek70
inzKornel Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 17 minut temu, Dev napisał: Kiedyś wyebie na zawał przez mecze reprezentacji... Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Pamiętasz co było Polska - Kazachstan... Mimo wszystko mecz dobrze się oglądało. Dynamika gry, dobre akcje, dużo goli. Rywale też strzelali niezłe bramki. Teraz czekamy na MŚ!!!
Kamyk Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 No cóżMamy talent do turku kończ ten mecz2:0 i po zawodachCzekanie na gwizdek końcowy i oddanie inicjatywy To największy problem Ale gratulujmy i się cieszmy Chyba tylko dobrze by było się sprawdzić na tle innych. Silniejszych niż Dania
Rekomendowane odpowiedzi