stanley Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Będzie dobrze jak dzisiaj nie przegrają
stanley Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Co oni robią na treningach, że nie potrafią rozegrać rzutu rożnego ?Dobrze, że mamy De Gea w bramce
stanley Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 To nie są piłkarze tylko kopacze.Idę spać żeby o tym nie myśleć.PS. Wymarzony wynik dla Mou
stanley Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Trudno się w tej chwili z tym nie zgodzić
stanley Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Kamyk napisał: Choć jest też druga strona medalu. W pierwszym swoim sezonie wygrał Ligę Europy i Puchar Ligi Angielskiej - wyniki go bronią, styl jak najbardziej nie. Ale może Wenger odejdzie z Arsenalu to możemy Go brać Totki grają świetnie, ale za trenerki Mauricio jeszcze nic nie zdobyły. O Liverpoolu się nie wypowiadam, bo jak w ataku grają fajnie, to w obronie lipa, za kadencji Klopa mistrzostwa Anglii moim zdaniem nie będzie Edytowane 22 Lutego 2018 przez stanley
stanley Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Za Angielskie Espresso: John Terry: jako junior robiłem starszym piłkarzom herbatę, czyściłem buty, nosiłem sprzęt. Czasami mówili mi: hej, młody, za chwilę idę do toalety, idź rozgrzej sedes, bo pewnie jest zimny. - I co pan robił? - Szedłem i rozgrzewałem. A teraz ? Co mamy ? gwiazdeczki, pipy nie piłkarzy swoją drogą, lubię takie historie
Dev Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 11 godzin temu, stanley napisał: Za Angielskie Espresso: John Terry: jako junior robiłem starszym piłkarzom herbatę, czyściłem buty, nosiłem sprzęt. Czasami mówili mi: hej, młody, za chwilę idę do toalety, idź rozgrzej sedes, bo pewnie jest zimny. - I co pan robił? - Szedłem i rozgrzewałem. A teraz ? Co mamy ? gwiazdeczki, pipy nie piłkarzy swoją drogą, lubię takie historie teraz jest to samo
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Przyjemnie się patrzy na grę Liverpoolu. Obiektywnie trzeba przyznać
stanley Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 15 minut temu, Kamyk napisał: Przyjemnie się patrzy na grę Liverpoolu. Obiektywnie trzeba przyznać
pajda Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Przyjemnie się patrzy na grę Liverpoolu. Obiektywnie trzeba przyznać Już to od 2 miesięcy stanleyowi mówię!
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 To co tam dzisiaj, znowu bezbramkowy remis po fenomenalnym meczu "drużyny"?
Rekomendowane odpowiedzi