Kamyk Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) na spotkaniu w sobotę na Mokotowskich zadałem w sumie tylko 3 pytania najmądrzejsze chyba było to, czy to będzie najnudniejszy sezon PL, biorąc pod uwagę zero osłabień mistrza i niewiarygodny poprzedni sezon nie zgodził się z tym praktycznie nikt, Przemek dość mądrze przypomniał moc Chelsea czy MU jakiś tam czas temu, no ale najgłośniej protestowali Liverpoolowcy wymieniając jednym tchem imponujące wzmocnienia w bramce i w środku pola. to z kolei doprowadziło do stwierdzenia zaczerpniętego z Elvisa P - it is now or never drugie było o Fabiana i w tym kontekście czy Juve będzie za rok szukać bramkarza nr 1 trzecie czy jadą z programem na Ślunsk generalnie atmosfera fajna, miło się siedziało i słuchało, fajni są i dają się lubić, szczególnie Pol a poza tym 4 Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Kamyk
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 18 minut temu, Kamyk napisał: 4 Tak jak piszesz
stanley Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Barcelona zaoferowała 50 mln euro plus Yerry'ego Mine i Andre Gomesa za Paula Pogbę. Reakcja Mou
Damian Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 6 godzin temu, stanley napisał: Barcelona zaoferowała 50 mln euro plus Yerry'ego Mine i Andre Gomesa za Paula Pogbę. Reakcja Mou Oficjalne info?
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Stasiu a co nie piszesz gamońó jeden że pierwszy mecz już w ptk ??? To ja na urlopie wszystko sam sprawdzać muszę ????
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 15 minut temu, Kamyk napisał: Stasiu a co nie piszesz gamońó jeden że pierwszy mecz już w ptk ??? To ja na urlopie wszystko sam sprawdzać muszę ???? Przecież odliczam
pajda Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Kamyk napisał: Stasiu a co nie piszesz gamońó jeden że pierwszy mecz już w ptk ??? To ja na urlopie wszystko sam sprawdzać muszę ???? Jak można tego nie wiedzieć ? że sezon rusza w piątek. BTW Trzeba by się zgadać i razem uderzyć na Old Trafford!
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Pajda, jestem na tak Kamyk ( jak widać) woli wygrzać stare kości, niż uderzyć w deszczową Anglię
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 11 minut temu, stanley napisał: Pajda, jestem na tak Kamyk ( jak widać) woli wygrzać stare kości, niż uderzyć w deszczową Anglię Osh Ty........
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 21 minut temu, Kamyk napisał: Osh Ty........
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Tomek, stawiam wejście do The Bishop Blaize w ramach przeprosin Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez stanley
Kamyk Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 8 minut temu, stanley napisał: Tomek, stawiam wejście do The Bishop Blaize w ramach przeprosin To gdzieś w Ustce?
stanley Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 2 minuty temu, Kamyk napisał: To gdzieś w Ustce? tam nie ma lotniska do GBR może być Modlin, a lepiej Pyrzowice
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 8 godzin temu, pajda napisał: Jak można tego nie wiedzieć ? że sezon rusza w piątek Widocznie można Masz z tym jakiś problem?
Rekomendowane odpowiedzi