stanley Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Były kolega Ronaldo z czasów gry w Barcelonie, pomocnik Iván de La Pena postanowił powiedzieć stop i zawiesić buty na kołku. Zawodnik, który od 2002 roku występuje w Espanyolu, ogłosił, że niedzielny mecz przeciwko Sevilli na Estadi Cornella-El Prat będzie jego ostatnim w karierze. kolejny z "mojej" ery wielkich odchodzi.....starzeje się ;( jeden z wielu....
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Były kolega Ronaldo z czasów gry w Barcelonie, pomocnik Iván de La Pena postanowił powiedzieć stop i zawiesić buty na kołku. Zawodnik, który od 2002 roku występuje w Espanyolu, ogłosił, że niedzielny mecz przeciwko Sevilli na Estadi Cornella-El Prat będzie jego ostatnim w karierze. kolejny z "mojej" ery wielkich odchodzi.....starzeje się ;( jeden z wielu.... młody jesteś ,co Ty możesz o tych czasach wiedzieć
stanley Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Były kolega Ronaldo z czasów gry w Barcelonie, pomocnik Iván de La Pena postanowił powiedzieć stop i zawiesić buty na kołku. Zawodnik, który od 2002 roku występuje w Espanyolu, ogłosił, że niedzielny mecz przeciwko Sevilli na Estadi Cornella-El Prat będzie jego ostatnim w karierze. kolejny z "mojej" ery wielkich odchodzi.....starzeje się ;( jeden z wielu.... młody jesteś ,co Ty możesz o tych czasach wiedzieć sami eksperci
stanley Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ma starszy od Ciebie wiem ale ma szczyt formy
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 A h*** Wam do mojeg podpisu jak już taki posłuszny jesteś to wywal avatara przy okazji
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 A h*** Wam do mojeg podpisu jak już taki posłuszny jesteś to wywal avatara przy okazji dajesz, nie bądź mientki BTW :gwizdanie: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lech-chcial-zatrudnic-petrescu-ale-on-dostaje-wyzs,1,4337553,wiadomosc.html
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 idziemy w złym kierunku czas chyba zakończyć te żarty każdy lubi to co lubi co złego to nie ja :gwizdanie:
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 Toż to zapodałem na poważnie o Petrescu a Wy dalej ciągniecie... temat :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Chyba ty śiągniesz Jarko ty jesteś jakiś inny Ciągle o ciągnieciu
jarko Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 W dzisiejszych czasach cięzko wyczuć co to znaczy inny... Kiedyś inne - dzisiaj całkiem normalne, kiedyś normalne - dzisiaj inne
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 W dzisiejszych czasach cięzko wyczuć co to znaczy inny... Kiedyś inne - dzisiaj całkiem normalne, kiedyś normalne - dzisiaj inne chyba za dużo wypiłem bo nie kumam tego:polew: :polew: :polew: btw piwo mi sie skończyło ;(
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Spoko rozumiemy Cię Jarko Dobra zostawmy temat Barcy bo jestem tutaj sam i Was kurde nie przegadam za cholery....MMCV mówi, że nie chce mu się z Wami gadać więc ja jako ostatni kibic Barcy w tym wątku jestem skazany na pożarcie kibiców 1 ligi polskiej [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 23:37_________________________________________________ W dzisiejszych czasach cięzko wyczuć co to znaczy inny... Kiedyś inne - dzisiaj całkiem normalne, kiedyś normalne - dzisiaj inne chyba za dużo wypiłem bo nie kumam tego :polew: :polew: :polew:btw piwo mi sie skończyło ;( Hop do lodówki
Rekomendowane odpowiedzi