Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zawisza 6-2 Nielba Geworgian Błąd Leśniewski 2x Majkowski 2x same nowe rajki
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zawisza 6-2 Nielba Geworgian Błąd Leśniewski 2x Majkowski 2x same nowe rajki co to jest nielba ?
rex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Boże, jakie to Skonto słabe. Jak "koledzy" zza Błoń tego nie wygrają to będzie żenada.[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:09_________________________________________________No i masz : 1:0 dla Wisły
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Boże, jakie to Skonto słabe. Jak "koledzy" zza Błoń tego nie wygrają to będzie żenada.[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:09_________________________________________________No i masz : 1:0 dla Wisły leci gdzieś ten mecz ? [br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:12_________________________________________________komentarz z 90minut.pl po spraingu niebieskich z cidrami: "Niebieska Warszawa Niebieski Poznań Niebieskie Trojmiasto Niebieski Kraków Niebieska Ruda Śląska Niebieskie Katowice ....Niebieski Świaat "
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zawisza 6-2 Nielba Geworgian Błąd Leśniewski 2x Majkowski 2x same nowe rajki co to jest nielba ? Nielba Wągrowiecnie taki zły zespół :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:18_________________________________________________dobrze grają, ale brakuje tego "czegoś" co miał Lech, że przyjemnie się oglądało
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 leci gdzieś ten mecz ? Polsat Sport no to pooglądane :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:24_________________________________________________ Zawisza 6-2 Nielba Geworgian Błąd Leśniewski 2x Majkowski 2x same nowe rajki co to jest nielba ? Nielba Wągrowiecnie taki zły zespół :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 21:18_________________________________________________dobrze grają, ale brakuje tego "czegoś" co miał Lech, że przyjemnie się oglądało już poczytałem na 90minut.pl
pepik Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Najlepszy był początek transmisji jak flagi kibiców zasłaniały kamery Wisła gra dobrze jak na pierwszy poważny mecz a Skonto broni się jakby grali z Barcą
rex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Też uważam, że grają przyzwoicie. Natomiast Skonto to jest poziom gdzieś środka naszej I ligi. Zawisza by mógł z nimi grac jak równy z równym
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ale brakuje tego "czegoś" co miał Lech, że przyjemnie się oglądało Bo to tylko Wisła :kox: Lech to Lech
stanley Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ale brakuje tego "czegoś" co miał Lech, że przyjemnie się oglądało Bo to tylko Wisła :kox: Lech to Lech to chyba cytujesz nie mnie :gwizdanie:
rex Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 I koniec. Wisła wygrała 1:0. Zasłużenie, chociaż Skonto miało 2-3 okazje aby coś strzelić. Nie ma opcji, żeby Biała Gwiazda nie awansowała dalej.
Skyliner89 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 Tak średnio zagrali. Widać ze Maaskant nie był zadowolony z meczu i słusznie. Szczerze z taką grą nie mają czego szukać w LM. Gdyby to była Sparta Praga albo Anderlecht Bruksela to by nie było za ciekawie. Mam nadzieje, że Wisła poprawi grę i zagra o wiele lepszy mecz za tydzień 19 lipca niż dzisiaj. Wisła powinna rozpierdzielić Skonto przynajmniej 0:3, ale wynik 0:1 cieszy, ale gra już mniej. Z czasem powinno być coraz lepiej .
julo23 Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 ale brakuje tego "czegoś" co miał Lech, że przyjemnie się oglądało Bo to tylko Wisła :kox: Lech to Lech Inspektor, powiem Ci tak... Jedz se chłopie do tej barcelony choćby stopem wybierz a nie pier%## jak potłuczony, a od Wisły to 2 ch^je w bok i sie odstosunkuj. Zobaczymy jak se pójdziesz na mecz, i zobaczysz całą to barce, ja byłem i szału nie ma. A kibicem Barcy nie jestem. d*py mi nie urwało, wole naszą marną ligę, przynajmnie ci ciary po plecach przejdą jak ryknie cały stadion. I na temat Wisły najlepiej sie nie wypowiadaj bo zaczynasz mnie wkur$#@@ !!
jarko Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 On pewnie nawet na Lechu nigdy nie był :polew:
julo23 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Wkurzył mnie Małecki, lubie go ale to co wczoraj pokazał to wiocha mnożona razy buractwo. Swoją grą osłabił Wisełkę. Na plus Iliev, Melikson i Chavez. No i ten nowy koleś z Lincester - Lamey. Reszta słabo, zawiodłem sie ale licze na zwyżke formy
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Najlepszy był początek transmisji jak flagi kibiców zasłaniały kamery najlepsze było jak steward 2 razy z plaskacza dostał :polew: :polew: i ta jego mina zdziwiona :polew: :polew: o kur*wa ale to było dobre :polew: :polew: :polew: :polew: jazda po tUSKU też mi się podobała
Rekomendowane odpowiedzi