lukaszk Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 "Juventus Turyn ma nowy stadion za 122 mln euro, Juventus Arena powstała na miejscu Stadio delle Alpi i dla porównania kosztowała nieco mniej niż stadion ... Wisły Kraków".
jarko Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Jak mam okazję to zazwyczaj oglądam Polonię - wbrew wielu ja tam trzymam kciuki za Wojciechowskiego i sukces jego drużyny Zazwyczaj bardziej interesowało mnie jak gra Smolarek, Sobiech, Jodłowiec, Sadlok czy Mierzejewski. Raz pamiętam że Brzyski przykuł mą uwagę kilkoma kiepskimi zagraniami i głupimi stratami, ale nie pamiętam co to był za mecz, i gdzies jakoś mi to tak w głowie to utkwiło. Oczywiście jak będzie okazja to poobserwuje jak gra, a najlepiej w meczu na Kałuży
Skyliner89 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Mi się wydaje, że zabrakło Piszczka i wtedy obrona by jakoś wyglądała . "Juventus Turyn ma nowy stadion za 122 mln euro, Juventus Arena powstała na miejscu Stadio delle Alpi i dla porównania kosztowała nieco mniej niż stadion ... Wisły Kraków". Może już niedługo uda mi się zobaczyć na żywo nowy stadion Juve. Bo na zdjęciach wygląda pięknie .
rex Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Oczywiście jak będzie okazja to poobserwuje jak gra, a najlepiej w meczu na Kałuży Jak będziesz się chciał wybrać na jakiś mecz - tak jak pisałem - dawaj znać Chyba, że nie życzysz sobie mojego, specyficznego towarzystwa A stadion Juve jest faktycznie piękny... UWAGA NAPINKA!!! Wiecie jaka jest różnica między Juventusem a Wisłą? Na Juventus się mówi Stara Dama, a na Wisłę Stara ..... :decayed: Taki żarcik
lukaszk Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 15 września Brazylia - Argentyna na Orange
jarko Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Jak będziesz się chciał wybrać na jakiś mecz - tak jak pisałem - dawaj znać Chyba, że nie życzysz sobie mojego, specyficznego towarzystwa Przemyślę Mi zawsze kumpel kupuje bilet i zawsze z ekipą z Ośki jadę - sektor oczywiście za bramką z widokiem na Cubra :naughty: edycja Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 01:36 Wszędzie są kibice sukcesu http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/t-mobile-ekstraklasa-lech-walczy-o-frekwencje,1,4841228,wiadomosc.html edycja Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 08:26 Już mi się odechciało euro i tych nowych stadionów... Ja tak nie chcę i aż mną trzęsie jak o tym czytam... Klub kibica reprezentacji Polski i przymus do niego zapisania się, rozcinanie ( niszczenie barw narodowych ) z obawy o treść na nich umieszczoną :wallbash: http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/profanacja-czy-regulamin-skandal-w-gdansku,1,4841693,artykul.html http://www.sport.pl/sport-trojmiasto/1,113933,10244494,Co_z_dopingiem_na_PGE_Arenie__Kibice_mysleli__ze_zagra___.html Na euro ograniczę się do tv i piwka z opcją wybrania się na mecz nie wiem, może Cypr-San Marino :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Ja mam bilet na 2-gi mecz polaków w Wawie. Chcąc nie chcą jade bo szkoda biletu. Ale też mam niesmak. Za tą kase bym miał karnet na Wisłę.
Ciepły Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Macie może jakieś bilety do odsprzedania na ojro ??
jarko Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Ich się zapytaj, w Gdańsku widać dobrze się bawili
julo23 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 No ja mam od sprzedania ale nie wiem jak to załatwimy. Póki co jeszcze go nie dostałem, może jak będą mi wysyłać każą podać dane i wtedy mogę podać Twoje. Zobaczymy, mam bilet do odebrania ale jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać.
lukaszk Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 FC Barcelona 140 milionów euro Real Madryt 140 . . . . Atletico Madryt 42 Valencia 42 Villarreal 25 FC Sevilla 24 Athletic Bilbao 18 Getafe 18 Real Sarahossa 14 Deportivo La Coruna 14 Espanyol Barcelona 13 Real Mallorca 13 Osasuna Pampeluna 13 Racing Santander 12 Almeria 12 Sporting Gijon 12 Malaga 12 Real Sociedad San Sebastian 12 Hercules Alicante 12 Levante 12 :>
Gość Damian A4 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Przydział z transmisji? Wcześnie zauważyłes
jarko Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 Sprawiedliwy podział Przydział z transmisji? Wcześnie zauważyłes Wydaje mi się że wiedział o tym od dawna, wstawił tylko konkretne cyfry do porównania jakbyś przypadkiem nie załapał o co kaman
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 ci mają kasy jak lodu http://sport.wp.pl/kat,32272,title,Anzi-oferowalo-Mourinho-fortune,wid,13767905,wiadomosc.html?ticaid=1cfd4
Skyliner89 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 FC Barcelona 140 milionów euro Real Madryt 140 . . . . Atletico Madryt 42 Valencia 42 Villarreal 25 FC Sevilla 24 Athletic Bilbao 18 Getafe 18 Real Sarahossa 14 Deportivo La Coruna 14 Espanyol Barcelona 13 Real Mallorca 13 Osasuna Pampeluna 13 Racing Santander 12 Almeria 12 Sporting Gijon 12 Malaga 12 Real Sociedad San Sebastian 12 Hercules Alicante 12 Levante 12 :> Ciekaw jestem jak to się ma w Serie A (tutaj trudno wskazać lidera) i Premier League (tutaj pewnie Man Utd na czele).
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 I "mniej niż zero" prestiżu ci co dają się skusić też....bo ewidentnie lecą na kasiore .... grać na wioskach rosyjskich
lukaszk Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 jeżeli chodzi o liczby to pozostałe kluby same są sobie winne, Valencia miała sukcesy w 2000 mogła inwestować dalej w klub a nie sprzedawać piłkarzy, Mendiety itp... teraz nikt nie chce ich oglądać to samo Sevilla, Deportivo... Real i Barca nakręcają ligę w. c+ dla przykładu tylko Real i Barca w każdy weekend, jak dla mnie prawa są dobrze podzielone :>
rex Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Valencia miała sukcesy w 2000 mogła inwestować dalej w klub a nie sprzedawać piłkarzy, Chłopie, Valencia to miała i ma takie długi, że się w pale nie mieści. To zresztą się tyczy większości klubów Primera Division (i nie tylko), ale w przypadku Nietoperzy, oni mieli problemy, żeby normalnie funkcjonować...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 tak to jest jak się żyje ponad stan :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi