Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i zaczeło się ! :evil: :evil:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze się odgryziemy :evil:

Opublikowano

Ostatnio lubię oglądać mecze Tottenhamu bo to gwarancja gry do przodu - i to ładnej gry :kox:

Chelsea też dobrze poszło na wyjeździe - w 27 min było 4 0 :decayed:

Legia :kox:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 19:35_________________________________________________

Jeszcze się odgryziemy :evil:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Mniej niż 20 min do rozpoczęcia derbów Włoch :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

Też myślę, że wygra Wisła bo prawdopodobnie mniej sił kosztował ją mecz w LE Legia dała z siebie wszystko i chwała jej za to :good: jednak nasze polskie drużyny nie są gotowe żeby zagrać dobry mecz co 3 dni :mysli:

Jednak się myliłem, Legia wygrała a Wisła najwyrazniej ma kryzys formy.

Opublikowano

Mniej niż 20 min do rozpoczęcia derbów Włoch :kox::naughty::decayed:

po 1 połowie 0:0

Ktoś ogląda? Jak wygląda mecz kto ma przewagę?

Opublikowano

średni ten mecz, spodziewałem się 2:2 po 45 minutach :decayed:

Opublikowano

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Marchiso :gwizdanie: :kox::naughty:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 22:27_________________________________________________Juventus 2:0 AC Milan :kox:

Opublikowano

a Wisła najwyrazniej ma kryzys formy.

Ja bym tam żadnego kryzysu formy nie upatrywał...

Zwyczajnie dzisiaj na więcej ich nie stać :wink4:

Opublikowano

Ewidentnie grają teraz piach, porażki w LE nie biorą sie z niczego.

Normalnie Wisła mogłaby spokojnie powalczyć.

Opublikowano

Ale tym składem ?

Kiedy Oni normalnie grali ? Jaki piach ?

W tym sezonie jakieś sukcesy ?

Opublikowano

Normalnie Wisła mogłaby spokojnie powalczyć.

z kim ? :cool1: , przeciez dwumecz z Apoelem obnazyl wszystkie slabosci Wisly , jako druzyny - tu nie ma druzyny , bynajmniej ja jej nie widze... Dla mnie to bardzo sredni (obecnie) zespol nawet jak na polskie realia.

Opublikowano

Nawet Ci zagraniczni piłkarze zaczęli się "kopać" jak Ci Polscy... We Wiśle nie ma rywalizacji... :confused4:. Dobrze MMCV mówi. Mecz z Apoelem pokazał wszystkie słabości Wisły. Po tamtym dwu meczu Maaskant powinien wyciągnąć odpowiednie wnioski i poprawić grę Wisły, ale jak widać tego nie zrobił... Dostajemy w LE, prawie przegraliśmy z Flotą Świnoujście (gdyby to był mocniejszy zespół niż Flota Wisła pewnie by się nie podniosła). Wczorajsza porażka Wisły z Legią... Obecnie Legia jest lepiej poukładanym zespołem niż Wisła.

Opublikowano

Ale Legia się układa juz drugi rok i efekty widać... Podobnie Lech...

Popatrz jakich Oni tam mają piłkarzy do gry w obronie. Dwie czwórki mogą spokojnie zestawić :gwizdanie:

Wisła znowu robiła roszady w składzie, efekty widać ( takie numery to tylko w Zawiszy przechodzą :kox: )...

Opublikowano

Pisało o tym już wielu, napiszę i ja ;)

W Wiśle ewidentnie widać BRAK pomysłu na grę zespołową.

Wszystko opiera się na akcjach indywidualnych zawodników, którzy akurat są w lepszej/gorszej formie.

W ostatniej rundzie cała gra wyglądała +/- tak : "grajcie na Meliksona, on na pewno zrobi coś dobrego".

W tym sezonie Izraelczyk nie jest już w takiej formie, do tego dochodzą kontuzje i Maaskant ma problem...

Więcej spodziewałem się po Ilievie. Gość widać, że umie i przede wszystkim uwielbia dryblować, ale efekty tego bywają różne.

Do tego dochodzi średnia gra obrony jako takiej i wprost fatalna Jaliensa.

To jest dla mnie nieprawdopodobne, że zawodnik, który ma kilka ciekawych klubów w CV, w których faktycznie grał, a nie siedział na ławie przez cały czas, prezentuje tak żenujący poziom. Gdyby braki fizyczne (jakże ważne w naszej lidze) nadrabiał dobrym ustawianiem się, czytaniem gry, ale nie. On i tu jest tragiczny.

Strzałem w dziesiątkę okazał się już i jestem pewien, że jeszcze się okaże Jovanović. To jest boczny obrońca na poziomie europejskim. Nie topu, ale średniaków na pewno.

Gdybym był sympatykiem Wisły, najbardziej martwił by mnie fakt, iż lwia część zawodników, to piłkarze, którym bliżej do końca kariery niż jej rozkwitu.

Aby wymienić ogniwa, które słabo rokują na przyszłość trzeba by wymienić połowę drużyny, co wiąże się z kosztami, jak i czasem, który by te nowe nabytki potrzebowały aby się zgrać.