Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to wiem,ale co sie dzialo? :gwizdanie:

Opublikowano

przed wykonaniem karnego Febregas coś zagadał do Kanoute, dostał gonga

druga czerwień już za protesty bo jeszcze w ostatniej akcji sędzia odgwizdał faul dla barcy w okolicach 16'stki (Messi pudło)[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 00:00_________________________________________________i karny z :hi: wyciągnięty [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 00:01_________________________________________________cyt. interia: W drugiej minucie doliczonego czasu gry arbiter uznał, że Jose Caceres faulował w polu karnym Iniestę i podyktował rzut karny dla Barcy. Goście nie mogli się pogodzić z tą kontrowersyjną decyzją. Nerwowo nie wytrzymał Frederic Kanoute - uderzył pięścią w twarz Cesca Fabregasa i z czerwoną kartką wyleciał z boiska. Do piłki podszedł Messi, uderzył przy słupku, ale Varas wyczuł go i odbił piłkę!

Sevilla kończyła mecz w dziewiątkę, bo czerwoną kartkę zobaczył jeszcze Fernando Navarro. Zanim sędzia odgwizdał koniec meczu, ostatnią szansę na zdobycie zwycięskiego gola miał Messi, ale jego strzał z wolnego obronił bohater wieczoru - Javi Varas.

Opublikowano

Trafil go czy Cesc przyaktorzyl jak zawsze Barca?

Opublikowano

Bieniek ja to zauważyłem, że ty taki wygadany jesteś tylko wtedy jak Barca się potknie :decayed: [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 00:11_________________________________________________Tak czy siak, Kanoute zasłużył, Real ma lidera, przynajmniej do jutra :decayed: będzie ciekawie :)

Opublikowano

A ja zauwazylem,ze jak sie barca potknie to szukasz tematu zastepczego :cool1: :cool1:

Opublikowano

Moglem,ale musialbym uzyc Twojego nicku :decayed:

Opublikowano

Balotelli odpalił fajerwerki - pożar w domu gwiazdora Manchesteru City :polew:

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/angielska/news/balotelli-odpalil-fajerwerki-pozar-w-domu-gwiazdora,1711767

chcę Go w Milanie :>

ten koleś ma mniejsze IQ niż paczka zapałek :naughty:

Opublikowano

jednak paczka zapałek nie będzie najlepszym piłkarzem Milanu :>

nie wiem co widzisz w tym "piłkarzu" :mysli:

Opublikowano

Lecce po pierwszej połowie wygrywało z AC Milanem 3:0 :kox::naughty:

Teraz 3:3

81' hatrick K.P. Boateng

:notworthy::hi: :oklaski: za walkę Milanu [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 14:08_________________________________________________No i 3:4

Yepes

:kox::naughty:

Opublikowano

jednak paczka zapałek nie będzie najlepszym piłkarzem Milanu :>

nie wiem co widzisz w tym "piłkarzu" :mysli:

Zajebity spryt :kox: :kox: :kox: