Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanley no ale zagraliscie naprawde dupowato :disgust:

Jak Barca wczoraj :angry:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no w meczu barcy tylko końcówka była ciekawa :naughty:

Opublikowano

to nie mój problem, tylko Sir Alexa :decayed: na poważnie dali d*py na całej linii :disgust:

Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii :decayed:

Opublikowano

to nie mój problem, tylko Sir Alexa :decayed: na poważnie dali d*py na całej linii :disgust:

Ale co tam, każda porażka jest fundamentem przyszłego sukcesu, czyt. mistrza Anglii :decayed:

Za dużo polityki oglądasz :wink4:

Opublikowano
:good:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:26_________________________________________________Sir Alex Fergusson to chyba umrze k**wa na tej ławce rezerwowych :decayed:
Opublikowano

Za dużo polityki oglądasz :wink4:

oj tam :gwizdanie: nie kojarzę tego cytatu z polityką, a filmem :wink4:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:28_________________________________________________

:good:[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:26_________________________________________________Sir Alex Fergusson to chyba umrze ku*** na tej ławce rezerwowych :decayed:

on ma 3 życia :decayed:

Opublikowano

on ma 3 życia :decayed:

4 :tongue4:

Teraz ma już 4te :decayed:

1 stracił w Rzymie w maju 2009 :decayed:

2 stracił na Wembley w maju 2011

3 dzisiaj :polew:

Opublikowano

Audi milan czemu ostatnio pisałes, ze chciałbyś Balotelliego w Milanie???

Macie Ibre, Pato, Robinho itd itp :mysli:

Pato chyba został zajechany, mało kto wie że w 99r. wykryli u niego nowotwór. Przeszedł operację, ale były jakieś komplikację i z tego powodu brał leki czy zastrzyki. Nie wiem na ile te zdarzenia mają teraz wpływ na jego grę, może żadne ale od 2 lat łapię mnóstwo kontuzji. W ACM zagrał już 120 meczów i strzelił 60 bramek, od sezonu 2007/2008, ale z sezonu na sezon te kontuzje. Jak widzisz brakuję takiego snajpera. Robinio też ostatnio nie grał, a jak czytam wywiady co wygaduje Ibra, to zaczynam się rozglądać za wzmocnieniami. Milan dysponuję potężnym ośrodkiem zdrowotno - rehabilitacyjnym MilanLabs, ale nie mogą sobie z tym Pato poradzić.
Opublikowano

Chyba po roku rozsypało się też małżeństwo Pato ze Stephany Brito. Wiem że brzmi to jak z Lansik.pl, ale w tak młodym wieku już go życie pokopało troszkę. Psychika siada czy jak? Pewnie odejdzie po sezonie, słyszałem o Chelsea. Mam nadzieje jednak że będzie grał tu w ACM. Choćby tyle co Maldini.[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:46_________________________________________________

Ale nie Balotelliego :rolleyes:

Jak to nie. Pasuje mi. :>[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 21:48_________________________________________________http://www.acmilan.com.pl/milan_lab.php
Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

zacytuje twoją wypowiedź i przypomnę Ci ją w maju przyszlegó roku :decayed:

Opublikowano

Ale nie Balotelliego :rolleyes:

To dobry piłkarz tylko "głupi" :decayed:

Opublikowano

to się podoba... http://www.pilka.pl/kibice-murem-za-del-piero-rece-precz-od-kapitana

szkoda że Real i Raul... no ale cóż.

Zarząd powinien się wstydzić jak go traktują... To co Conte odpierdzielił w meczu z Genoą to :wallbash::kwasny::disgust:. Gra jakiś kur Vucinic bez ambicji, chodzi po boisku, nie walczy. Marnuje 100% sytuacje. Szkoda, że kosztem legendy "Il Capitano". Rozgrzewał się od drugiej połowy, a wszedł dopiero w 86 min, aż serce zabolało... ;(, a jeszcze kilka lat temu Conte grał w drużynie z Del Piero... Mam nadzieje, że w meczu z Violą w pierwszym zagra właśnie Del Piero z Matrim albo z Fabio Q, a Vucinic sobie pogrzeje ławe, a jak znowu wystawi serba w pierwszym składzie to totalnie zwątpię w umiejętności trenerskie Conte... :hi:

Opublikowano

to się podoba... http://www.pilka.pl/kibice-murem-za-del-piero-rece-precz-od-kapitana

szkoda że Real i Raul... no ale cóż.

Nie wiem co Del Piero pokazuje w Juve, ale Raul w Realu w ostatnim sezonie nie pokazywał absolutnie nic. Trzymania w klubie kogoś, kto jest kompletnie bez formy tylko dlatego, że jest legendą jest bezsensowne. A trzymanie takiego zawodnika w 90% na ławce też mija się z celem i dla klubu i samego zawodnika.

Opublikowano

mam inne zdanie na ten temat. :hi:[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 11:02_________________________________________________no chyba że sam zawodnik chce odejść...

Opublikowano

a jakby nie chciał odejść do nie wiem 40 to byś go trzymał w podstawowym składzie drużyny która chce walczyć i mistrza w lidze? To jest przykre, jak legenda musi odejść ale taki jest sport i tyle.