Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja uważam że to wcale nie jest przykre i tyle... Żeby ktoś został legendą kiedyś w końcu musi odejść i przede wszystkim nic nie trwa wiecznie... A robienie sobie dobrze wzajemnie na siłę nikomu nie przyniesie na pewno nic dobrego :gwizdanie:

Lepsza dla Raula ława w Realu czy gra i gwiazdorzenie w innym, ale słabszym klubie... Skoro del Piero się do składu nie łapie to albo kończy karierę w ukochanym klubie, albo idzie sobie jeszcze gdzie indziej pograć - co w tym dziwnego, nierozumiem :blink:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo za dużo zarabia jako rezerwowy i na starość zrobił sie pazerny, a miejsca trza młodym ustępować i to jest normalne przecież :gwizdanie:

Opublikowano

Ja uważam że to wcale nie jest przykre i tyle... Żeby ktoś został legendą kiedyś w końcu musi odejść i przede wszystkim nic nie trwa wiecznie... A robienie sobie dobrze wzajemnie na siłę nikomu nie przyniesie na pewno nic dobrego :gwizdanie:

Lepsza dla Raula ława w Realu czy gra i gwiazdorzenie w innym, ale słabszym klubie... Skoro del Piero się do składu nie łapie to albo kończy karierę w ukochanym klubie, albo idzie sobie jeszcze gdzie indziej pograć - co w tym dziwnego, nierozumiem :blink:

rzadko sie z Toba zgadzam , ale tu w 100%

Opublikowano

Bo za dużo zarabia jako rezerwowy i na starość zrobił sie pazerny, a miejsca trza młodym ustępować i to jest normalne przecież :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: inaczej nie mogłem zareagować na Twój komentarz Jarko.

Del Piero zgodził się na przedłużenie kontraktu in blanco i na obniżenie jego rocznych zarobków i nie mów, że Del Piero się zrobił pazerny na starość... Juventus to Del Piero, Del Piero to Juventus. Został w klubie jak zostali zdegradowani do Serie B, został jak go chciał Real Madryt czy AC Milan. Takich piłkarzy jak on coraz mniej. Teraz mamy pogoń za kasą, nie za sukcesami sportowymi, miłością do piłki. Dobry przykład Eto'o czy Adebayora czy nawet Figo :hi:

Opublikowano

Wiem że jesteś kibicem takiej drużyny że myślenia to za bardzo nie można od Ciebie wymagać, ale bardzo Cie prosze skup sie czasami i postaraj czytać ze zrozumieniem...

Rozmowa toczyła sie ogólnie o zasłużonych graczach, gdzie przykładem był m.in. del Piero. Moja wypowiedź była ogólna, a nie konkretnie w jego stronę co nie było trudne do zakumania... Nigdzie nie napisałem że jest pazerny na kasę właśnie On i nie podważałem jego zasług dla klubu... Nie znam dokładnie jego przypadku, aż tak mnie to nie interesuje żeby się tym podniecać...

zgodził się na przedłużenie kontraktu in blanco i na obniżenie jego rocznych zarobków

No to szlachetny i godny pochwały gest - POMNIK W CENTRUM MIASTA !!!

Opublikowano

Wiem że jesteś kibicem takiej drużyny że myślenia to za bardzo nie można od Ciebie wymagać, ale bardzo Cie prosze skup sie czasami i postaraj czytać ze zrozumieniem...

Rozmowa toczyła sie ogólnie o zasłużonych graczach, gdzie przykładem był m.in. del Piero. Moja wypowiedź była ogólna, a nie konkretnie w jego stronę co nie było trudne do zakumania... Nigdzie nie napisałem że jest pazerny na kasę właśnie On i nie podważałem jego zasług dla klubu... Nie znam dokładnie jego przypadku, aż tak mnie to nie interesuje żeby się tym podniecać...

zgodził się na przedłużenie kontraktu in blanco i na obniżenie jego rocznych zarobków

No to szlachetny i godny pochwały gest - POMNIK W CENTRUM MIASTA !!!

Luz :hi::good:

Opublikowano

Luz :hi::good:

No zaskoczyłeś mnie pozytywnie :good:

pogadamy jak za rok Del Piero w finale CL wejdzie za "młodego" w 90 min i strzeli na wagę pucharu :polew:

Jasne, jeżeli taka rola w klubie mu odpowiada to całkiem możliwe - pamiętasz jak Inzaghi z ławy wchodził i bramki strzelał :cool1:

Po to czasami trzyma się starszych doświadczonych piłkarzy na ławce, ale nie każdemu starszemu grajkowi taka rola odpowiada. Wówczas lepiej tam młodego posadzić a stary niech dogorywa karierę w słabszym klubie, albo niech w blasku fleszy odejdzie i zacznie działać w klubie jak Zidane :gwizdanie: Kiedyś w końcu nadchodzi ta chwile tylko trzeba ją odpowiednio wyczuć :wink4:

Opublikowano

włoskiego nie znam, ale w tym przypadku jest to zbędne... :)

uwielbiam tego gościa oglądać, wierny fan ACM i komentator sportowy... Tiziano Crudeli

zwrócić uwagę na dolny pasek z wynikiem... :naughty:

Opublikowano

LT podliczona... Mamy nową gwiazdę w typowaniu :naughty:

Opublikowano

tak ogólnie to trochę mało czasu dajecie na obstawianie, można by wcześniej wrzucać te zestawy

Opublikowano

tak ogólnie to trochę mało czasu dajecie na obstawianie, można by wcześniej wrzucać te zestawy

Właśnie naciskam na Ślązaka żeby trochę bardziej się starał i szybciej myślał nad następnymi zestawami :evil:

Opublikowano

LT podliczona... Mamy nową gwiazdę w typowaniu :naughty:

Mam nadzieję, że nie myslisz o mnie :)

Opublikowano

A kto jest liderem tego miesiąca :naughty:

Opublikowano

Właśnie naciskam na Ślązaka żeby trochę bardziej się starał i szybciej myślał nad następnymi zestawami :evil:

:nose:

Opublikowano

Spokojnie, pewnie jeszcze jeden zestaw w tym miesiącu będzie i w tabeli może "troszkę" zamieszać :)

Mam taka mała dygresję, jeśli mogę, oczywiście.

Wiem, że obsługujący i tak poswięca "troszkę" czasu na zestawianie par, podliczanie itp ale czy można by było umieszczać wyniki meczów po zakonczeniu kolejki LT.

Opublikowano

Spokojnie, pewnie jeszcze jeden zestaw w tym miesiącu będzie i w tabeli może "troszkę" zamieszać :)

Mam taka mała dygresję, jeśli mogę, oczywiście.

Wiem, że obsługujący i tak poswięca "troszkę" czasu na zestawianie par, podliczanie itp ale czy można by było umieszczać wyniki meczów po zakonczeniu kolejki LT.

może można by :nose: