Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jest temat LIGA TYPEROW ??????
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jest temat LIGA TYPEROW ?????? zawsze i wciąż :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jest temat LIGA TYPEROW ?????? zawsze i wciąż :gwizdanie: no to dobrze a tu jest temat PILKA NOZNA a nie temat co komu kur_wa weszlo czy nie weszlo , mnie to za przeproszeniem GO_WNO interesuje .
Janekx Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA"
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA" no to Tylko JARKO mogl wymyslec -bez urazy , to po uj osobny temat ?
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA" no to Tylko JARKO mogl wymyslec -bez urazy , to po uj osobny temat ? a nas nie interesują twoje problemy
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA" no to Tylko JARKO mogl wymyslec -bez urazy , to po uj osobny temat ? a nas nie interesują twoje problemy a potem Wchodze tu zeby czytac o pilce a nie o typerze i o tym ze ktos ma problem z podsumowaniem wynikow. a WY to KTO ? jestes jakims przewodniczacym ?
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA" no to Tylko JARKO mogl wymyslec -bez urazy , to po uj osobny temat ? a nas nie interesują twoje problemy a potem Wchodze tu zeby czytac o pilce a nie o typerze i o tym ze ktos ma problem z podsumowaniem wynikow. a WY to KTO ? jestes jakims przewodniczacym ? Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW Po drugie - tak - jestem przewodniczącym A po trzecie to Ty
lukaszk Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 zamiast się zobaczcie to... http://www.acmilan24.com/news/id/12777/Galliani_o_ewentualnym_transferze_Balotelliego.html Adriano Galliani przyznał, że bardzo chętnie zakontraktuje Mario Balotelliego, jeżeli Manchester City wyrazi zgodę na jego transfer. Młody Włoch, który przerwał passę meczów oplatanych średnimi występami, przyczynił się do wysokiego zwycięstwa The Citizens nad Manchesterem United. Milan to tylko jeden z kilku klubów, z którymi był łączony niesforny napastnik, a bezwłosy biznesmen widziałby go na San Siro. ''Pasjonuję się grą Balotelliego, to wspaniały piłkarz. Czy wróci do Mediolanu? Kto wie, na razie to tylko marzenie.'' - cytuje Sky Italia. Galliani wypowiedział się również na temat ewentualnego duetu Ibrahimović-Balotelli. ''Ibrahimović? Nic mu nie jest, pozostanie do końca trwania umowy. Ibra z Balotellim zrekompensują się, będąc razem.''
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW :tongue4 no comments Po drugie - tak - jestem przewodniczącym chyba kolka gospodyn wiejskich :naughty: audimilan SuperMario ma problemy z glowa(z IQ tez) , jak je wyleczy to moze bedzie z niego dobry grajek
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW :tongue4 no comments Po drugie - tak - jestem przewodniczącym chyba kolka gospodyn wiejskich :naughty: audimilan SuperMario ma problemy z glowa(z IQ tez) , jak je wyleczy to moze bedzie z niego dobry grajek zacząłeś bez sensu dyskusje, więc ja kontynuowałem
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 zacząłeś bez sensu dyskusje, więc ja kontynuowałem zapytalem po jaka cholere dyskusja w temacie PILKA NOZNA na temat typera . Teraz juz wiem ... :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 zacząłeś bez sensu dyskusje, więc ja kontynuowałem zapytalem po jaka cholere dyskusja w temacie PILKA NOZNA na temat typera . Teraz juz wiem ... :gwizdanie: :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :polew: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/etoo-anzy-placi-mi-tyle-ile-jestem-wart,1,4891337,wiadomosc.html
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 :polew: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/etoo-anzy-placi-mi-tyle-ile-jestem-wart,1,4891337,wiadomosc.html kazdy chce zarabiac proste ale czy jest wart 10mln /sezon - wg mnie nie i nigdy nie byl . Odkad wyrzucili go z Barcy(a tak mozna o tym powiedziec)-WIELKI BLAD, zostal poprostu najemnikiem ...
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 no to Tylko JARKO mogl wymyslec
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Ja pier**le Sevilla dostała 90euro kary za ostatnie zajście w meczu z Barcelona mniej się nie dało
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 no to Tylko JARKO mogl wymyslec o jestes [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 17:44_________________________________________________ Ja pieprze Sevilla dostała 90euro kary za ostatnie zajście w meczu z Barcelona mniej się nie dało Fredderick dostal 600E chyba i 1na kolejke pauzy. :gwizdanie:
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 Możecie nabluzgać Sobie na PW
jacekm Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Możecie nabluzgać Sobie na PW Masz rację, usunę posta
Rekomendowane odpowiedzi