Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest temat LIGA TYPEROW ??????

zawsze i wciąż :gwizdanie:

Opublikowano

Jest temat LIGA TYPEROW ??????

zawsze i wciąż :gwizdanie:

no to dobrze a tu jest temat PILKA NOZNA a nie temat co komu kur_wa weszlo czy nie weszlo , mnie to za przeproszeniem GO_WNO interesuje :decayed: .

Opublikowano

w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA"

Opublikowano

w typerze jest informacja żeby komentarze pisać w tym temacie - "Analizy, dywagacje, spostrzeżenia, rozmowy i wymiana poglądów tutaj: PIŁKA NOŻNA"

:facepalm: no to Tylko JARKO mogl wymyslec :decayed::naughty: -bez urazy :wink4: , to po uj osobny temat ?

Opublikowano

:facepalm: no to Tylko JARKO mogl wymyslec :decayed::naughty: -bez urazy :wink4: , to po uj osobny temat ?

a nas nie interesują twoje problemy :decayed:

Opublikowano

:vaglogi: a potem :ssij:

Wchodze tu zeby czytac o pilce a nie o typerze i o tym ze ktos ma problem z podsumowaniem wynikow. :decayed:

a WY to KTO ? jestes jakims przewodniczacym :decayed: ? :polew:

Opublikowano

:vaglogi: a potem :ssij:

Wchodze tu zeby czytac o pilce a nie o typerze i o tym ze ktos ma problem z podsumowaniem wynikow. :decayed:

a WY to KTO ? jestes jakims przewodniczacym :decayed: ? :polew:

Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW :tongue4:

Po drugie - tak - jestem przewodniczącym

A po trzecie to Ty :ssij:

:decayed:

Opublikowano

zamiast się :tongue4: zobaczcie to... http://www.acmilan24.com/news/id/12777/Galliani_o_ewentualnym_transferze_Balotelliego.html

:slina:

Adriano Galliani przyznał, że bardzo chętnie zakontraktuje Mario Balotelliego, jeżeli Manchester City wyrazi zgodę na jego transfer. Młody Włoch, który przerwał passę meczów oplatanych średnimi występami, przyczynił się do wysokiego zwycięstwa The Citizens nad Manchesterem United. Milan to tylko jeden z kilku klubów, z którymi był łączony niesforny napastnik, a bezwłosy biznesmen widziałby go na San Siro.

''Pasjonuję się grą Balotelliego, to wspaniały piłkarz. Czy wróci do Mediolanu? Kto wie, na razie to tylko marzenie.'' - cytuje Sky Italia. Galliani wypowiedział się również na temat ewentualnego duetu Ibrahimović-Balotelli.

''Ibrahimović? Nic mu nie jest, pozostanie do końca trwania umowy. Ibra z Balotellim zrekompensują się, będąc razem.''

Opublikowano

Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW :tongue4

:facepalm: no comments :sick3:

chyba kolka gospodyn wiejskich :naughty: :naughty:

audimilan SuperMario ma problemy z glowa(z IQ tez) , jak je wyleczy to moze bedzie z niego dobry grajek :decayed:

Opublikowano

Po pierwsze to forum AUDI, a nie BMW :tongue4

:facepalm: no comments :sick3:

chyba kolka gospodyn wiejskich :naughty: :naughty:

audimilan SuperMario ma problemy z glowa(z IQ tez) , jak je wyleczy to moze bedzie z niego dobry grajek :decayed:

zacząłeś bez sensu dyskusje, więc ja kontynuowałem :cool1:

Opublikowano

zapytalem po jaka cholere dyskusja w temacie PILKA NOZNA na temat typera . Teraz juz wiem ... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

zapytalem po jaka cholere dyskusja w temacie PILKA NOZNA na temat typera . Teraz juz wiem ... :gwizdanie: :gwizdanie:

:)

Opublikowano

no to Tylko JARKO mogl wymyslec :decayed:

:facepalm:

Opublikowano

Ja pier**le :polew: Sevilla dostała 90euro kary za ostatnie zajście w meczu z Barcelona :kox: mniej się nie dało :)

Opublikowano

no to Tylko JARKO mogl wymyslec :decayed:

:facepalm:

o jestes :decayed: [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 17:44_________________________________________________

Ja pieprze :polew: Sevilla dostała 90euro kary za ostatnie zajście w meczu z Barcelona :kox: mniej się nie dało :)

Fredderick dostal 600E chyba :naughty: i 1na kolejke pauzy. :gwizdanie:

Opublikowano

Możecie nabluzgać Sobie na PW :naughty:

Opublikowano

Możecie nabluzgać Sobie na PW :naughty:

Masz rację, usunę posta