pepik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Nawet kilka bramek głową strzelił :gwizdanie: ma niesamowita łatwość strzelania bramek, szybkość i bajkowa technika, piłkarz kompletny, obecnie numer 1 na świecie
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 niesamowita łatwość strzelania bramek Tak jak cała Barcelona
pepik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 niesamowita łatwość strzelania bramek Tak jak cała Barcelona Wiadomo, że w takiej Barcelonie łatwiej sie strzela gole niż np. w Wiśle
lukaszk Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Wieszczycki nowym trenerem ŁKS-u :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Substitution FAIL! Samuel Inkoom (Dnipro) vs Karpaty
pepik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Substitution FAIL! Samuel Inkoom (Dnipro) vs Karpaty Jaki kretyn, nie chciał, żeby kolega sobie zagrał
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Substitution FAIL! Samuel Inkoom (Dnipro) vs Karpaty Jaki kretyn, nie chciał, żeby kolega sobie zagrał :polew:
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 i Lech wpierdziel dostał skoro Polonia wygrała z tak silną drużyną jaką jest Ruch Chorzów, Lech też musiał przegrać
jarko Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Opublikowano 4 Listopada 2011 i Lech wpierdziel dostał skoro Polonia wygrała z tak silną drużyną jaką jest Ruch Chorzów, Lech też musiał przegrać W zasadzie jedyna drużyna w Polsce budowana głównie na najlepszych grajkach krajowych... Ja im kibicuję i uważam iż to mocny kandydat do tytułu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 i Lech wpierdziel dostał skoro Polonia wygrała z tak silną drużyną jaką jest Ruch Chorzów, Lech też musiał przegrać W zasadzie jedyna drużyna w Polsce budowana głównie na najlepszych grajkach krajowych... Ja im kibicuję i uważam iż to mocny kandydat do tytułu :gwizdanie: też mam nadzieję że w końcu zaczną grać dobrą, skuteczną piłkę
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Pamiętajcie że jeszcze jest Zawisza
Wihajster Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Pamiętajcie że jeszcze jest Zawisza trampkarzy 2 kategorii w to nie mieszajmy
jarko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Pamiętajcie że jeszcze jest Zawisza I Wisła Kraków
Wihajster Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Pamiętajcie że jeszcze jest Zawisza I Wisła Kraków mówiłem trampkarzy 2 kategori w to nie mieszajmy
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 14:02_________________________________________________
akjam Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 No i Ruch jedzie z ŁKSem... już 4 bramki!
stanley Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 No i Ruch jedzie z ŁKSem... już 4 bramki!
jarko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Pamiętajcie że jeszcze jest Zawisza I Wisła Kraków mówiłem trampkarzy 2 kategori w to nie mieszajmy W sumie racja
Rekomendowane odpowiedzi