Tomeks Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 http://www.oocities.org/colosseum/park/8885/wcAllstars.htm dream teamy ze wszystkich MŚ
Biszczan Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 http://www.oocities.org/colosseum/park/8885/wcAllstars.htm dream teamy ze wszystkich MŚ Świetne zestawienie drużyn:) Tymczasem QPR i MC toczą wyrównany bój w 11. kolejce EPL:)
Biszczan Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zawsze lubiłem i kibicowałem tej drużynie podobnie jak Evertonowi, Aston Villi czy Tottenhamowi. Jedynie czego mi brakuje w drużynie The Citizens to więcej angoli w składzie podstawowym;)
jarko Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 A za co lubiles City?? Ja ich lubię za to że zlali Utd.
stanley Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 A za co lubiles City?? Ja ich lubię za to że zlali Utd. trochę dziwię się twojej wypowiedzi [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 00:52_________________________________________________ Zawsze lubiłem i kibicowałem tej drużynie podobnie jak Evertonowi, Aston Villi czy Tottenhamowi. Jedynie czego mi brakuje w drużynie The Citizens to więcej angoli w składzie podstawowym;) dlaczego ?
stanley Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czemu ? kibicujesz, któreś z drużyn z anglii ?? jeśli tak, to dlaczego ?
Biszczan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Tak się jakoś złożyło, że zawsze wolałem drużyny słabsze. Chociaż przyznaję , że w czasach gdy MC nie miało tak mocnego składu jak teraz oglądanie szpili pomiędzy MU, Arsenalem, Liverpoolem, Chelsea czy choćby Newcastle było wielką przyjemnością. Nie przepadam za tym, gdy w drużynie jest więcej obcokrajowców, ale to nie ja kibic decyduję o tym kto będzie grał w zespole:D. Podobała mi się ich gra kiedyś podoba i teraz:) no i są w drużynie Milner, Johnson, Richards:) szkoda, że Bridge nie gra.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 02:16_________________________________________________Jutro najważniejszy mecz weekendu... Napoli-Juve
Skyliner89 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Tak się jakoś złożyło, że zawsze wolałem drużyny słabsze. Chociaż przyznaję , że w czasach gdy MC nie miało tak mocnego składu jak teraz oglądanie szpili pomiędzy MU, Arsenalem, Liverpoolem, Chelsea czy choćby Newcastle było wielką przyjemnością. Nie przepadam za tym, gdy w drużynie jest więcej obcokrajowców, ale to nie ja kibic decyduję o tym kto będzie grał w zespole:D. Podobała mi się ich gra kiedyś podoba i teraz:) no i są w drużynie Milner, Johnson, Richards:) szkoda, że Bridge nie gra.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 02:16_________________________________________________Jutro najważniejszy mecz weekendu... Napoli-Juve Mecz odwołany
Biszczan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Niestety pozostaje oglądać Athletic Bilbao z Barcą i Bordeaux z PSG
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 derby Krakowa Cracovia - Wisła 1-0 buraki z burakami
akjam Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 derby Krakowa Cracovia - Wisła 1-0 Ciekawy jestem drugiej połówki. [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 18:02_________________________________________________No i zostało tak do końca. Wisła się nie popisała.
pepik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Myślę, że w Wiśle czas na zmiany może nie trenera ale napewno zawodników.
lukaszk Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 MILAN - CATANIA 4:0 (2:0) [1 - 0] 7' Ibrahimovic (pen.) [2 - 0] 24' Robinho [3 - 0] 69' Lodi (sam.) [4 - 0] 72' Zambrotta
Biszczan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dobrze, że Cracovia wygrała, mają niezły skład, ale ich skuteczność pozostawia wiele do życzenia . Z Wisły powinni odejść: Chavez, Nunez, Kirm, Genkow, Jaliens i Lamey i Maskaant. Znów jest zlepek piłkarzy nieumiejących zagrać dobrze kilku spotkań przez 90 minut. Koguty wygrały na Craven cottage 3-1 ale Fulham w 2. połowie to była inna drużyna
Rekomendowane odpowiedzi