Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

City jest mocne w tym sezonie :good:

Opublikowano

Zawsze lubiłem i kibicowałem tej drużynie podobnie jak Evertonowi, Aston Villi czy Tottenhamowi. Jedynie czego mi brakuje w drużynie The Citizens to więcej angoli w składzie podstawowym;)

Opublikowano

A za co lubiles City??

Opublikowano

A za co lubiles City??

Ja ich lubię za to że zlali Utd. :kox:

Opublikowano

A za co lubiles City??

Ja ich lubię za to że zlali Utd. :kox:

trochę dziwię się twojej wypowiedzi :mysli:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 00:52_________________________________________________

Zawsze lubiłem i kibicowałem tej drużynie podobnie jak Evertonowi, Aston Villi czy Tottenhamowi. Jedynie czego mi brakuje w drużynie The Citizens to więcej angoli w składzie podstawowym;)

dlaczego ?

Opublikowano

Czemu ? :mysli:

Opublikowano

Czemu ? :mysli:

kibicujesz, któreś z drużyn z anglii ??

jeśli tak, to dlaczego ?

Opublikowano

Tak się jakoś złożyło, że zawsze wolałem drużyny słabsze. Chociaż przyznaję , że w czasach gdy MC nie miało tak mocnego składu jak teraz oglądanie szpili pomiędzy MU, Arsenalem, Liverpoolem, Chelsea czy choćby Newcastle było wielką przyjemnością:). Nie przepadam za tym, gdy w drużynie jest więcej obcokrajowców, ale to nie ja kibic decyduję o tym kto będzie grał w zespole:D. Podobała mi się ich gra kiedyś podoba i teraz:) no i są w drużynie Milner, Johnson, Richards:) szkoda, że Bridge nie gra.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 02:16_________________________________________________Jutro najważniejszy mecz weekendu... Napoli-Juve :kox:

Opublikowano

Tak się jakoś złożyło, że zawsze wolałem drużyny słabsze. Chociaż przyznaję , że w czasach gdy MC nie miało tak mocnego składu jak teraz oglądanie szpili pomiędzy MU, Arsenalem, Liverpoolem, Chelsea czy choćby Newcastle było wielką przyjemnością:). Nie przepadam za tym, gdy w drużynie jest więcej obcokrajowców, ale to nie ja kibic decyduję o tym kto będzie grał w zespole:D. Podobała mi się ich gra kiedyś podoba i teraz:) no i są w drużynie Milner, Johnson, Richards:) szkoda, że Bridge nie gra.[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 02:16_________________________________________________Jutro najważniejszy mecz weekendu... Napoli-Juve :kox:

Mecz odwołany :confused4:

Opublikowano

Niestety :confused4::( pozostaje oglądać Athletic Bilbao z Barcą i Bordeaux z PSG

Opublikowano

derby Krakowa :kox:

Cracovia - Wisła 1-0 :kox:

Opublikowano

buraki z burakami :decayed:
Opublikowano

Ciekawy jestem drugiej połówki. :naughty:[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 18:02_________________________________________________No i zostało tak do końca. :naughty: Wisła się nie popisała. :naughty:
Opublikowano

Myślę, że w Wiśle czas na zmiany może nie trenera ale napewno zawodników.

Opublikowano

Dobrze, że Cracovia wygrała, mają niezły skład, ale ich skuteczność pozostawia wiele do życzenia :confused4: . Z Wisły powinni odejść: Chavez, Nunez, Kirm, Genkow, Jaliens i Lamey i Maskaant. Znów jest zlepek piłkarzy nieumiejących zagrać dobrze kilku spotkań przez 90 minut. Koguty wygrały na Craven cottage 3-1 :kox: ale Fulham w 2. połowie to była inna drużyna :kox: