ROBERT Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 przyznam, że iniesta mnie dzisiaj rozwala fenomenalny występ :good:
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wygrywa lepszy czyli Barcelona Real Madryt 1-3 Barcelona Pozdrowienia dla Jarko
ROBERT Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 1 : 3 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ Wygrywa lepszy czyli Barcelona Tak jest ( od dawna o tym wiemy ) :good:
ROBERT Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 :oklaski: Barcelona :notworthy: :notworthy: :good:
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 No i skończyło się tak jak miało się skończyć.
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 gratuluję po prostu bezdyskusyjne zwycięstwo brak wiary sił i pomysłu udało im się skończyć w 11, wątpliwej klasy pocieszenie .... najgorsza formacja to chyba napastnicy? praktycznie żadnej wykorzystanej szansy, bo bramka w 1. minucie to z nerwów wpadła Mourinho się cofnął, zdecydowanie taktycznie się nie przygotowali lepiej to już było ?
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 E tam zabrakło mi "mordobicia" Piękny mecz prawie jak w Ekstraklasie
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ile razy Krystyna miał piłkę w drugiej połówce nie licząć rzutów wolnych? Mou po raz kolejny pokazał... nic nie pokazał. Real nie miał żadne siły...
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Real nie miał żadne siły... miał na 30 minut trochę obiektywizmu
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Real nie miał żadne siły... miał na 30 minut trochę obiektywizmu Ja mówię o drugiej połówce.
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Real nie miał żadne siły... miał na 30 minut trochę obiektywizmu Ja mówię o drugiej połówce. a to sorry, całkowicie się zgadzam w takim razie
David Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 jak co sezon jest napinka jaki te real jest mocny ze w tym roku pokonaja barce i wygraja lige,i ta napinka trwa az do gran derbi gdzie real spotyka sie z mocna druzyna i przegrywa,na ostatnie 6 meczow w lidze tych druzyn barca wygrala 5... ogolnie na papierze jak i na boisku barca ma lepszy sklad,kibice realu podniecaja sie jak real klepie te wszystkie druzyny z ligi,no nie ma sie co dziwic skoro co okienko wydaja po 50-100mln euro na pilkarzy podczas gdy reszta druzyn z ligi(oprocz barcy) wydaje tyle przez 10 sezonow :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 dobry komentarz : Choć na początku nic na to nie wskazywało, po raz kolejny zwycięską nogą wyszła z El Clasico Barcelona. Różnica między Realem z pierwszej połowy a tym z drugiej połowy jest niewielka - w pierwszej połowie Real był lepszy, a w drugiej połowie był. Pechowo stracona bramka sprawiła, że gospodarze pogubili się ostatecznie. Barcelona ich nie oszczędziła i zrównała się z Realem punktami. Real wciąż ma jednak mecz w zapasie. Barcelona ma za to w zapasie jeszcze jeden mecz z Realem. I to na własnym boisku.
Gość mmcv Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 GDZIE JEST JARKO ???? gdzie jest BIENIEK ... panowie... balonik pekl ??? przewaga wlasnego boiska ...Barcy nie szlo strzelanie bramek na wyjezdzie... jestescie pierwsza druzyna z LA Liga ktorej FCB wbilo 3 bramki w tym sezonie :mysli: ... Powiem tak ... CR7 (co za idiotyczna ksywka ) mogl strzelic na 2:2 mogl... Messi w 5 min mogl strzelic na 1:1 ...mogl... Iniesta mogl podac na 4:1 ...mogl... Mecz wyrownany (jak na standardy Realu ). No ale przegrac 3:1 na wlasnym stadionie ? Co Wy chcecie szukac na CN :mysli: ... Nie wiem czy to tylo moje obserwacje (bo bylem juz lekko teges) ale... Barca w 1szej polowie wogole nie grala pressingiem (za to Real jak szalony) , skutkiem tego bylo to ze od 60 min. Real zaczol czlapac po boisku. Coentrao , co znim dzis Andres robil to smutne . Mysle ze plan byl taki ... "wchodzimy wnich na pelnej ...kur** od pierwszego strzala leza a potem murujemy." . Dla mnie znaczace w tym meczu bylo to ... schodzi Iniesta wchodzi Pedro Niestety przegrywacie w GD u siebie i nie ma co robic napinki , balonik pekl , czekam do GD na CN . p.s. przyznam szczerze ze jakby nie ta przypadkowa pierwsza bramka ... to z Wasza skutecznoscia strzelilibyscie dzis ... ZERO goli i bylby blamaz. tak jest pocieszenie ze prowadziliscie jakas czesc meczu ... p.s2 Kamyk masz odpowiedz Szacunek sie nalezy :good: bo mecz byl toczony w zawrotnym tepie... wydaje mi sie ze to nie bylo tempo Realu a tempo Mou ktory chcial zeby jego grupa w takim grala... Dobra to tyle z podkur** blancos . Mysle ze Real to swietny zespol , znakomity wrecz(momentami az mnie ruszala jego gra) ale to wciaz nie jest poziom Barcelony... CR7 jest marny psychicznie , Di Marii do Messiego brak jakies ... 4 hektary , Xabi to nie Xavi ani Iniesta, Ozil ... wanna be :gwizdanie: . Maja swietnych graczy (bo to nie grajkowie jak pisal kiedys Bieniek - grajkowie to sa na polskich boiskach ) ale to nie ten poziom. Pozatym... Real gra najemnikami a w takich meczach dochodzi serce do tego by wygrac, i tu pieniadze nic nie zmienia ... :wink4: Dobrej nocy [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 02:37_________________________________________________ ale ten faul na środku pola - ma koleś farta, że drugiej żółtej nie oglądał :polew: :polew: :polew: ... "- Wejście Messiego wyglądało na warte wyrzucenia z boiska, ale może sędzia widział to lepiej, niż ja i wcale tak nie było -" zaczyna sie :polew: , kiedy ten koles powie ... kurde byli lepsi to swietny zespol :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Wygrali zasluzenie...Ale nie 3:1... Roznica jedenej bramki bylaby ok. Ronaldo dno,Messi dno.Valdez dno. Pepe jakby przy wyjsciu z szatni zobaczyl zolta to moze by zaczal grac jak czlowiek. Pilkarzem jest swietnym,ale debilizmem dorownuje Balotelliemu.Ozil,Kedira...szkoda slow. Czemu nie zagral Sahin,Altintop? Nie wiem... w koncu cieszy mnie zachowanie Mou...Gesty przed meczem,wyjscie po Guardiole do tunelu i piatka z asystentem po ostatnich GD wydaja sie na poziomie. Ogolnie mecz wyrownany.Samoboj Marcelo przesadzil chyba o wszystkim. Mimo to Real wydaje sie bardziej regularny co pozwoli na mistrzostwo.
Gość mmcv Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 a tak na serio ... MOU ? stary typ robi kolo siebie PR a Ty jako 25 latek z kompleksami sie na to nabierasz :polew: , jego prawdziwe reakcje poznasz po poprzednich GD, koles ma ewidenty kompleks Barcy (czy to z Chelsea czy z Realm czy z Interem (wygral tylko jeden mecz na 4 ) ) Messi dno ? ... Assysta, udzial w bramce na 3:1 ... duzo akcji bral na siebie. Valdes slabo ... CR7 - DNO o tyle mozna powiedziec : "Barcelona wciąż za silna dla Realu!" i poczekajmy do nastepnego balonika
Bieniek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 I jak zawsze w Twoim wykonaniu wszyscy zle a cala Barca najlepsza.Ogarnij sie chlopie. Obrażanie i rozkręcanie zadymy
Tas2die4 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Dzis Barca byla lepsza, nastepnym razem moze Real bedzie, co za roznica. Peace&Out.
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Barca lepsza od Realu - po raz kolejny... i to na ich stadionie!!! :kox: Podpisuję się pod słowami mmcv co do oceny meczu i zawodników obu drużyn!!! :good:
Rekomendowane odpowiedzi