chudy13101980 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 nienawidzę Chelsea.. ale jutro trzymam za nich kciuki pomarzyć
Kamyk Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 nienawidzę Chelsea.. ale jutro trzymam za nich kciuki jędruś do urwy nędzy jak można pisać o nienawiści jak można nienawidzić kogoś kogo się nie zna ???? z romanem na gorzałę chodzisz, czy jest inny powód? ale - nieistotne tak jak na moje - można bardzo nie lubić nie cierpieć nie pochwalać tego czy tamtego ale nienawidzić? no kaman proszę cię, trochę ostrożniej a może nie łapię, z drugiej strony - za co ich nienawidzisz, jakie masz powody?
lukaszk Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ciekawe ile jeszcze Villa pogra w Barcelonie... :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 nienawidzę Chelsea.. ale jutro trzymam za nich kciuki jędruś do urwy nędzy jak można pisać o nienawiści jak można nienawidzić kogoś kogo się nie zna ???? z romanem na gorzałę chodzisz, czy jest inny powód? ale - nieistotne tak jak na moje - można bardzo nie lubić nie cierpieć nie pochwalać tego czy tamtego ale nienawidzić? no kaman proszę cię, trochę ostrożniej a może nie łapię, z drugiej strony - za co ich nienawidzisz, jakie masz powody? dobrze, wybacz Tomku. nie cierpię ich a czemu będę im jutro kibicował? to chyba logiczne :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ciekawe ile jeszcze Villa pogra w Barcelonie... :gwizdanie: Myślę, że pogra ten sezon i napewno następny
Gość mmcv Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ciekawe ile jeszcze Villa pogra w Barcelonie... :gwizdanie: Myślę, że pogra ten sezon i napewno następny no ale ewidentnie nie w pierwszym skladzie. Licze ze Sanchez sie jeszcze rozkreci...
jarko Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Lechia-Jagiellonia 0-1 Rasia(k)ldo strzelił bramę Oglądałem przez chwilę mecz, ale strasznie ciężki był...
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 dobrze, wybacz Tomku. nie cierpię ich a czemu będę im jutro kibicował? to chyba logiczne :gwizdanie: pewnie że logiczne nawet bardzo więc trzymamy dzisiaj kciuki za Matę i ekipę z przodu Drogba Anelka i Kalou - do boju
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Lechia-Jagiellonia 0-1 Rasia(k)ldo strzelił bramę Oglądałem przez chwilę mecz, ale strasznie ciężki był... jak cała nasza liga A poza tym jak podczas weekendu obejrzy sie lige angielską albo hiszpańską i potem właczy się w TV polskich trampkarzy to własnie takie odnośi sie wrażenie jak u ciebie
Biszczan Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja trzymam kciuki tylko za Sturridge'a żeby znów zagrał dobre spotkanie i dał do myślenia Capello, a w całym spotkaniu za City jestem, ale nie będę oglądał tego meczu bo... gra Juve
Skyliner89 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 takie śmieszne, że dzisiaj gra Juve z Romą? :gwizdanie:
David Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Forza JUve dzisiaj trzeba wygrac i wykorzystac remis Milanu i Napoli ja niestety nie moge ogladac bo bede w pracy
lukaszk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ciekawe ile jeszcze Villa pogra w Barcelonie... :gwizdanie: Myślę, że pogra ten sezon i napewno następny ok to zmienię pytanie. Ciekawe ile Villa strzeli bramek w tym i przyszłym sezonie...
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 takie śmieszne, że dzisiaj gra Juve z Romą? :gwizdanie: nie ale spytaj moderatora może wytłumaczy co usunął z mojego posta
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kamyk, zanim kogoś oskarżysz to sprawdź czy oby na pewno dobrze fotę wkleiłeś... Bo to że Tobie się świeci nie znaczy że innym również Poprawiłem. Mam nadzieje że teraz Wszyscy widzą.
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kamyk, zanim kogoś oskarżysz to sprawdź czy oby na pewno dobrze fotę wkleiłeś... Bo to że Tobie się świeci nie znaczy że innym również Poprawiłem. Mam nadzieje że teraz Wszyscy widzą. słuszna uwaga wydaje mi się że dobrze, bo to żadna filozofia sprawdzić adres foty i wrzucić ale mogłem coś pochrzanić przepraszam, jeśli napisałem słowo za dużo - mea culpa
Rekomendowane odpowiedzi