David Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 juve musi nauczyc sie wygrywac z tymi cienkimi zespolami bo tak zdobywa sie mistrzostwo,zobacz milan przegral w tym sezonie 3 razy ale leje te wszystkie zespoly o 7-8 miejsca w dol,a my juz w tym sezonie stracilismy punkty u siebie z genoa,bologna,cagliari,na wyjezdzie z chievo,catania zeby chociaz 2 mecze z tych byly wygrane to byloby 4 punkty wiecej teraz a 5 wiecej niz milan to samo jest w Hiszpani nawet jesli barca wygra 2x z realem to i tak uwazam ze real wygral juz lige bo real zwyczajnie nie traci punktow z innymi druzynami,nawet jak jada na wyjazd do valencii,sevilli to i tak wygrywaja
lukaszk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 będzie walka do końca o mistrza, wreszcie... :> ja uważam że największym błędem milanu było oddanie Pirlo do największego rywala ... z tego co oglądałem Juve to Pirlo praktyczne w każdej akcji bramkowej ma "pass to assist"...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Kutwa, ale przynudzacie tą włoską ligą
lukaszk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 weź się... :> jeszcze Maxi przyszedł do ACM, zapomniałem dodać...[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 15:26_________________________________________________Szarawy zaczyna mi się podobać...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Cała prawda o lidze włoskiej :naughty:
lukaszk Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 skutecznej ofensywy primera division nie trzebareklamować... a może jednak Real Betis Sevilla - RCD Mallorca (1:0) - 3.Spieltag / 11.09.2011 - Full Highlights & Goals - HD
Skyliner89 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Będzie ostra rywalizacja o scudetto do ostatniego meczu. Najgroźniejszym rywalem Juve jest AC Milan. Jutro mecz z Parmą i koniecznie muszą być 3 pkt. Ciekaw jestem dwumeczu w półfinale w Coppa Italia. Pierwszy meczu na wyjeździe, rewanż u siebie. Juve brakuje piłkarza o charakterystyce jak Ibrahimovic (uciekł kiedyś z tonącego statku), który będzie potrafił sam strzelić bramkę i też pomóc drużynie. W tej roli bym widział Higuaina + Hazard na pomoc . Wierze w to, że na koniec sezonu Juve zaskoczy pozytywnie...
Biszczan Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie ma to jak pasjonować się walką dwóch zespołów o majstra w lidze hiszpańskiej szkoda Higuaina bo jest kontuzjogennym graczem i gdyby nie to, to miałby więcej nastrzelanych goli niż krystyna
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie ma to jak pasjonować się walką dwóch zespołów o majstra w lidze hiszpańskiej Wihu, Dajmoon - no jak możecie
Gość Damian A4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jarek lec zobacz czy cię nie ma u trampkarzy
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak już, to na meczu juniorów :naughty:
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 więc Ci zart nie poszedł Ja sie uśmiałem Bo ty inny jestes jarko nie pękaj, nie jesteś inny fajny montaż, nie ma co
jarko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 fajny montaż, nie ma co A dzięki. Sam filmik robił mi brat bramkarza, ja tylko dokładałem loga, reklamy i spalsh Moje nagrania to głównie wywiady, konferencje i reportaże - właśnie wróciłem z kręcenia materiału o nowym sponsorze
Skyliner89 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Do Juve trafił dzisiaj Simone Padoin... . Kur... kolejny szrot po Boriello... i mało tego... To jest transfer definitywny... 5 mln euro poszło w piz*u...
Biszczan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dziwny transfer choć nie wiem jakie są możliwości tego gracza? 5 baniek za 28-latka to sporo.
Skyliner89 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kto to ku*** jest? #uj wi... . Nie rozumiem tego w ogóle... To jest JUVENTUS, a nie Cagliari. Jeszcze kilka lat temu to było nie do pomyślenia żeby taki piłkarz trafił do Juve. Jak wykupią w lecie Boriello za 9 mln to będzie przegięcie. Dołożyli by 1 mln euro i by kupili G. Rossiego (Villareal prawdopodobnie nie awansuje do europejskich pucharów i może spaść do Segunda Division). Marotta . W letnim okienku transferowym targował się o 2 mln w sprawie transferu G. Rossiego do Juve... Spieprzył ten transferu, a teraz wydaje lekką ręką 5 mln euro na jakiegoś bata.
David Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 ten transfer zaskoczyl wszystkich nawet tego pilkarza no coz czasem dezycje Marotty sa kompletnie nie zrozumiale dzisiaj mecz z Parma prawdopodobnie zostanie odwlony,zobaczcie jak wyglada stadion :gwizdanie: http://www.solojuve.com/komentarze_prasowe/sky_mecz_z_parma_zagrozony.php
Biszczan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podobno Bianconeri interesowali się Fredy Guarinem! Dali ciała i teraz Guarin w Interze będzie grał.
Rekomendowane odpowiedzi