lukaszk Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 to jeszcze nic bo do Milanu trafili z wypożyczenia... Sulley Muntari z Interu dodatkowo z Chelsea... Philipp Prosenik (18 lat) i właśnie przyszedł nowy zawodnik do wypożyczenia Lucas Roggia... może Juve go wypożyczy? no i definitywnie podpisał jeszcze... Mesbah Milan się k...@ wzmacnia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 21:44_________________________________________________na szczęście Inzaghi zostaje w Milanie!
jarko Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bo wszystkie gwiazdy grają w Hiszpanii :naughty:
lukaszk Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bo wszystkie gwiazdy grają w Hiszpanii :naughty: nie wszystkie bo Smolarek zagra w ADO Den Haag
Gość Damian A4 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 W Barcelonie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 21:53_________________________________________________ Bo wszystkie gwiazdy grają w Hiszpanii :naughty: nie wszystkie bo Smolarek zagra w ADO Den Haag Nie wiem po co im ten paralita
lukaszk Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 v českém jazyce: dobrý dojem i kouření pot
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 o proszę - $ity przegrało z Evertonem no i sezon w EPL trwa dalej .... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 o proszę - $ity przegrało z Evertonem no i sezon w EPL trwa dalej .... :gwizdanie: Gibson
Skyliner89 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Podobno Bianconeri interesowali się Fredy Guarinem! Dali ciała i teraz Guarin w Interze będzie grał. Mieli do wyboru Martina Cacaresa lub Fredy Guarina, a wybrali Cecaresa, bo to co wyprawia Bonucci w obronie... . Guarina mieli sobie zarezerwować dopiero na lato. Bo miejsce UE było już wykorzystane przez Vidala, a teraz przez Caceresa. Guarin mówił, że Porto lub Juve, a przeszedł do interu... :gwizdanie:. Kibice nie będą zadowoleni. Jeżeli chodzi o mnie to wolałem Caceresa, ale tranfer do Juve tego Padoina to totalne przegięcie i w dodatku kontrakt na 5 lat..., za 5 mln euro . Hutnik http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/wierne-kibicki-dla-klubu-zrobia-wszystko,5012278,0,galeria-maly.html
stanley Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Podobno Bianconeri interesowali się Fredy Guarinem! Dali ciała i teraz Guarin w Interze będzie grał. Hutnik http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/wierne-kibicki-dla-klubu-zrobia-wszystko,5012278,0,galeria-maly.html Sky, przecież o tym kalendarzu rozmawialiśmy prawie pół roku temu :gwizdanie:
jarko Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Nie mogą wyjść z podziwu bo znowu na głównej na onecie o tym pisali
David Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 fajnie ze City przegralo oby dzisiaj Milan nie wygral
Kamyk Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 wydaje mi się, czy Barcelona coś znowu nie teges ??
stanley Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 wydaje mi się, czy Barcelona coś znowu nie teges ?? trzeci remis z rzędu... kryzys....
jarko Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 wydaje mi się, czy Barcelona coś znowu nie teges ?? trzeci remis z rzędu... kryzys.... Grają na 30%
Biszczan Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Cagliari-Roma 4:2, Inter-Palermo 4:4 ... i Liga włoska jest nieciekawa?
Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 wydaje mi się, czy Barcelona coś znowu nie teges ?? trzeci remis z rzędu... kryzys.... Grają na 30%
Skyliner89 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Milan przegral Teraz Juve musi wygrać z Parmą... . No i resztę meczy do końca sezonu. Cagliari-Roma 4:2, Inter-Palermo 4:4 ... i Liga włoska jest nieciekawa? Nieprzewidywalna się zrobiła. Byłem pewny, że AC Milan wygra min 2:0, Roma wygra też min 2:0, a Inter wygra 1:0... .
David Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 swietne wyniki dla Juve w tej kolejce jedynie udinese wygralo,tak jak mowilem na mistrza nie licze w tym roku bo najwazniejsze to grac w LM ale chetnie dalbym sie zaskoczyc
jarko Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 A ja od wczoraj jestem współwłaścicielem piłkarza
Rekomendowane odpowiedzi