lukaszk Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 z tego co widzę Barcelonie bardziej zależy w tym sezonie na biciu Realu niż na mistrzostwie... jednak jeszcze jest czas... muszą czuć ogromny niedosyt kibice Realu, 10 pkt przewagi i same upokorzenia w derbach... dla kibiców Barcelony jedynie na pocieszenie fakt że mimo mistrzostwa (99%) Realu i tak są najlepszą drużyną w Hiszpanii... bardziej niż rozkminka czy Real i czy Barcelona interesuje mnie na jakiej podstawie (!) szanowny komentator C+ ogłosił że Krystiana jest o klasę wyżej niż Król Raul I z Madrytu...
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Na podstawie tego, że Kryptyna strzela tuzin goli więcej ale nie widzi tego że połowę z karnych
akjam Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Rzeczywiście napinka jest. Ale po co? Ostatnie lata są dla Barcy i chyba nikt nie chce z tym dyskutować? A czy to już koniec dominacji w Hiszpani i nie tylko? Czas pokaże.
Zmija Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Na podstawie tego, że Kryptyna strzela tuzin goli więcej ale nie widzi tego że połowę z karnych Karne tez trzeba umiec strzelac:)) przez taki rzut karny mozna nie zdobyc mistrzostwa swiata :kox: paru wielkich pilkarzy cos o tym wie :gwizdanie: :gwizdanie:
David Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ronaldo duzo strzela z karnych i dostawia noge no ale mimo wszystko jest maszynka do strzelania zreszta zobaczcie ile real i barca maja goli juz nastrzelane :gwizdanie: ta liga jest zdecydowanie za slaba dla tych druzyn
pepik Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Messi też regularnie strzela karne, swoją drogą już kilka zmarnował w tym sezonie :gwizdanie:
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Co wy wszyscy z tym realem i barceloną? To już wolę Arsenal z naszym bramkarzem oglądać, a najlepiej naszą klepaną ligę hehe nie dosyć że nikt mistrzostwa nie chce z górnej tabeli może oprócz Polonii bo tylko ona wygrała w ten weekend a tak to remisy, Wisły, Śląska i Legii...
pepik Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Co wy wszyscy z tym realem i barceloną? To już wolę Arsenal z naszym bramkarzem oglądać, a najlepiej naszą klepaną ligę hehe nie dosyć że nikt mistrzostwa nie chce z górnej tabeli może oprócz Polonii bo tylko ona wygrała w ten weekend a tak to remisy, Wisły, Śląska i Legii... Legia to by pewnie chciała remis
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Legia to by pewnie chciała remis Sorki, zapomniałem że dostali łomot od Górnika...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 To już wolę Arsenal z naszym bramkarzem oglądać Niom, w Londynie to dopiero mają wesoło
stanley Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 To już wolę Arsenal z naszym bramkarzem oglądać Niom, w Londynie to dopiero mają wesoło i weź tu przejedź z pd Londynu na pn, w szaliku Watfordu
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 ja w wakacje jadę do Londynu i na 1 dzień jadę do Manchesteru (wycieczka po Old Trafford :kox: ) i koszulki Man Utd raczej tam nie ubiorę bo zrobią mi "uśmiech Chelsea" jak w Hooligansach
boseron Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 a ja myslałem ze tak jak w Krakowie Wisła Cracovia i Hutnik to nigdzie tak ostro nie ma
jarko Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 a ja myslałem ze tak jak w Krakowie Wisła Cracovia i Hutnik to nigdzie tak ostro nie ma W Trójmieście mają wesoło jeszcze, Kadłuby tam podobno ostro podskakują Ale na świecie... Jest wiele takich miast z kilkoma klubami... Spójrz na Moskwę, tam też musi być ciekawie
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 zapraszam na Śląsk Jak nie było jeszcze pedalskiego układu: żabole - gieksa, to było bardzo ciekawie :gwizdanie:
lennox Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 racja tylko weźcie pod uwagę że taki Londyn ma tylu "stałych" mieszkańców co 8 razy Warszawa i 10 razy Kraków. A mają z tego co widać "tylko" 15 klubów Jeśli byłoby takie zagęszczenie jak np w Krk to Londyn miałby 33 kluby czyli 2 razy więcej niż obecnie (nie liczyłem Kabla, Garbarni, Clepardii, Jutrzenki, Nadwiślan, Wawelu, Prokocimia)
jarko Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Opublikowano 21 Lutego 2012 (nie liczyłem Kabla, Garbarni, Clepardii, Jutrzenki, Nadwiślan, Wawelu, Prokocimia) Nie wspomniałeś nawet o Borku i Piaskach Wielkich, które w tej samej lidze co Hutnik grają Ale jak już bierzemy pod uwagę kluby, które mają tam jakiś swoich kibiców to w Krakowie można by nieśmiało Garbarnię liczyć... Chociaż jak graliśmy puchar z Tramwajem to ekipa z Praskiej dawała rade P.S. Kabel już nie istnieje
lennox Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie wspomniałeś nawet o Borku i Piaskach Wielkich, które w tej samej lidze co Hutnik grają Ale jak już bierzemy pod uwagę kluby, które mają tam jakiś swoich kibiców to w Krakowie można by nieśmiało Garbarnię liczyć... Chociaż jak graliśmy puchar z Tramwajem to ekipa z Praskiej dawała rade P.S. Kabel już nie istnieje Każdy klub ma swoich kibiców. Choćby rodzinki piłkarzy - np: na Clepardii jest średnio 50-100 osób na meczu A Kabel napisałem z rozpędu, bo wiedziałem że boisko i tereny przejęliśmy, ale nie wiedziałem że klub nie istnieje.
Rekomendowane odpowiedzi