Gość Damian A4 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Ronaldo: "Bóg wysłał mnie abym nauczył ludzi grać w piłkę" Messi: "Nikogo nie wysyłałem"
stanley Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 typer podliczony, wrzucony nowy szybki zestaw
pepik Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 fajnie ze Real traci punkty Nie jestem jakimś mega fanem Barcy ale coś mi się wydaje, że jednak będą mistrzem BTW Nie rozumiem fanów Juve, którzy Milan już okrzyknęli mistrzem Włoch
Wihajster Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Filmik dokumentalny o Messim .Popatrzcie jak wymiatał jak był małolatem http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BSjWQBZ2blo#!
Skyliner89 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 fajnie ze Real traci punkty Nie jestem jakimś mega fanem Barcy ale coś mi się wydaje, że jednak będą mistrzem BTW Nie rozumiem fanów Juve, którzy Milan już okrzyknęli mistrzem Włoch Kto już okrzyknął AC Milan mistrzem Włoch? Ja cały czas wierzę, że się uda , że jeszcze Milan straci pkt . Zresztą wyżej się wypowiadałem na ten temat . http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-wloska/alessandro-del-piero-pobil-kolejny-rekord-juventus,1,5066597,wiadomosc.html
pepik Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Chodziło mi o wypowiedź Davida wkoncu zwyciestwo ale milan i tak bedzie mial mistrza
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Milan dostanie baty od Barcy to później nie będzie mógł się podnieść
lukaszk Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Milan nigdy nie upadł i nie upadnie... jeden mecz o takim fakcie nie może zdecydować... Damianie to nie ten poziom...
Skyliner89 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Jutro AC Milan vs Roma . Ciekaw jestem czy Roma urwie jakieś pkt AC Milanowi , a w niedziele Derby D'Italia
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 a w niedziele Derby D'Italia Lecce - Atalanta?
lukaszk Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 W ramach rozgrywek The Torbay Sunday League Wheel Power FC pokonali 58:0 zespół Nova 2010 FC. Według mediów w Wielkiej Brytanii jest to najwyższa porażka w historii futbolu na Wyspach. Bohaterami spotkania zostali bracia Bowker - Robbie zdobył 18 goli, a jego brat Stuart 10. - Kiedy prowadziliśmy 50:0 nasi przeciwnicy nie mieli już ochoty na grę - mówi Stuart Bowker. - Jednak sędzia wytłumaczył im, że muszą grać, albo zgodnie z przepisami zostaną ukarani.
David Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Milan przegrywa po pierwszej polowie z Roma Liverpool przegral znowu,co sie dzieje z tym klubem nie lubie ich ale wole ich niz Arsenal na 3 miejscu
pepik Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Milan przegrywa po pierwszej polowie z Roma 2-1 dla Milanu. Legia straciła punkty z Bełchatowem remis 1-1.
David Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 normlanie rece opadaja,roma tak dala d*py milan gral slabo no ale jak to sie mowi w Italii masz Ibre masz Scudetto
Skyliner89 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 normlanie rece opadaja,roma tak dala d*py milan gral slabo no ale jak to sie mowi w Italii masz Ibre masz Scudetto i Dr'a Bunga Bunga . Też liczyłem, że Roma urwie pkt AC Milanowi, ale... nie udało się. Jutro z interem muszą być 3 pkt . 3:0 i będzie git.
Rekomendowane odpowiedzi