jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jaki był wynik w pierwszym meczu ?
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tylko końcówkę widziałem I połowki. Powiedzcie mi czy te karne zasłużone czy kapelusza?
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 0-0 To jakiej Wy tu niespodzianki upatrujecie ? Myślałem że Milan wygrał w pierwszym meczu...
pepik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jaki był wynik w pierwszym meczu ? Nie wiesz? Myślę, że Bara dowiezie zwycięstwo do końca
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jaki był wynik w pierwszym meczu ? Nie wiesz? Staś mi napisał
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 PP: Ruch Chorzów 3:1 Wisła Kraków :kox::kox:
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wisła bez pucharów... Craxa w II lidze... Dobrze że Nieciecza awansuje i dalej będą grać dwa kluby w Krakowie w ekstraklasie Ruch PP Legia mistrz
pepik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 PP: Ruch Chorzów 3:1 Wisła Kraków :kox::kox:
pepik Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Tylko końcówkę widziałem I połowki. Powiedzcie mi czy te karne zasłużone czy kapelusza? Moim zdaniem drugi karny z kapelusza
Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sedzia ladnie gwizdze dla barcy:facepalm: Brak karnego i kazde dotkniecie pilkarza farcy to faul....
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sedzia ladnie gwizdze dla barcy:facepalm:Brak karnego i kazde dotkniecie pilkarza farcy to faul.... Żal mi Ciebie mało dostaliśche karnych z kapelusza w lidze?
Bieniek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sedzia ladnie gwizdze dla barcy:facepalm:Brak karnego i kazde dotkniecie pilkarza farcy to faul.... Sklej piz*e :naughty Chlopczyku do domu,a nie z takimi tekstami wyjezdzasz... Dla potwierdzenia znowu sedzia dal d*py.Gdzie on taka reke gwizdze?
Skyliner89 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ciekaw jestem jak Milan teraz będzie grał w Serie A
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Pewnie dobrze bo zostało im tylko Scudetto. Ale ja wierzę w Juve
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Pewnie dobrze bo zostało im tylko Scudetto. Ale ja wierzę w Juve . Jak dobrze pamiętam to AC Milan gra z Fiorentiną na wyjeździe. Trzeba liczyć na Boruca i spółkę
David Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 milan gra z fiorentina ale u siebie a ta fiorentina jest tak slaba ze przegrala ostatnio u siebie z chievo wiec nie ma szans nawet na remis z milanem,Ibra pewnie strzeli albo asysta i bedzie po meczu,ewentualnie karny Skyliner ja chcialbym mistrzostwa w tym roku ale realnie patrzac to predzej juve straci punkty z cieniakami niz milan,juve stracilo mistrzostwo remisujac z jakies 6-8 meczy z leszczami
Rekomendowane odpowiedzi