jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 ciekawe co czuje teraz Zieliński to on powinien z piłkarzami świętować na boisku Pewnie czuje satysfakcje... Kosztem miejsca w lidze... Co do świętowania to szczerze co tu świętować :?: Wynik dobry, ale to tylko rozgrywki grupowe LE - pucharu jeszcze nie zdobyli Ja czekam na mecze jak wyjdą z grupy i liczę na spore emocje - jak za dobrych lat Wisły Nie wspominając już o meczu Widzewa z Brondby
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ciekawe czy Lech awansuje jak przegra z JUVE trzeba gryźć trawe na remis i potem zlać Salzburga [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:04_________________________________________________ Co do świętowania to szczerze co tu świętować :?: sam wynik(tego tylko meczu) to powód do świętowania...nie każdy może tak ośmieszyć najbogatszy klub świata
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 meczyk ładny 3:1........ No dobra, nie meczyk a szczególnie ostatnia bramka przyznaj jarko że druga połowa była za***ista... A oglądałeś mecz Lecha z Wisłą :?: Jak fajnie akcje robił Peszko z Kikutem, jak fajnie grali podaniami :?: To był dobry mecz Druga połowa lepsza, ale dalej bez rewelacji - MC bez formy
Wihajster Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 trzeba gryźć trawe na remis i potem zlać Salzburga całkiem zapomniałem, ze maja jeszcze mecz z Red Bulem
GILI Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 I co Fazy...?, a mówiłeś,że nie wygrają :radocha:
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Co do świętowania to szczerze co tu świętować :?: sam wynik(tego tylko meczu) to powód do świętowania...nie każdy może tak ośmieszyć najbogatszy klub świata Wyjdą z grupy to będzie można świętować, teraz wystarczy się cieszyć i skupić na tym jak tu zlać Juve
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Obstawił ktoś taki wynik w LT? Bravo Kolejorz!!! [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:09_________________________________________________ Co do świętowania to szczerze co tu świętować :?: sam wynik(tego tylko meczu) to powód do świętowania...nie każdy może tak ośmieszyć najbogatszy klub świata Wyjdą z grupy to będzie można świętować, teraz wystarczy się cieszyć i skupić na tym jak tu zlać Juve No fakt, jeszcze z grupy nie wyszli ale jest bliżej niż dalej.
Stichy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 No tego bym sie nie spodziewal Ten ostatni byl jako taki
jarko Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja dałem 2-1... I byłem blisko
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 akjam dobrze że znowu Adebayora nie wywoływałeś
Madas Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 oby zwyciężyli z Juve [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:17_________________________________________________ Ja dałem 2-1... I byłem blisko ja dałem 2-2 więc liczba bramek się zgadza więc byłem bliżej :polew:
akjam Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 akjam dobrze że znowu Adebayora nie wywoływałeś :gwizdanie: Ale wywołałem za to młodego Lechitę - Mateusz Możdżen... Ale piękną brameczkę strzelił. Ja dałem 2-1... I byłem blisko Ja też postawiłem 2:1 i było blisko wygranej... Dobrze płatne... 3:1 było jeszcze lepiej ale kto by pomyślał!
stanley Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 a chwilę przed bramą Możdzenia pomyślałem: chłopak wszedł i nic mu nie wychodzi, jeszcze zamknie się w sobie i tyle z niego będzie. A 5 min później wyszedł mu jeden z lepszych strzałów w życiu brawo Lech za pozostawione serce na boisku, bez tego nic by z tego nie wyszło :oklaski:
Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 -makaveli- mistrzem 12 kolejki LT :good:
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 -makaveli- mistrzem 12 kolejki LT :good: chociaż raz
jarko Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Ależ się tam tasujecie między 3 i 5 miejscem
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 w faktach TVN mówili że bloki (te w poblizu stadionu) się trzęsły od dopingu kibiców Lecha wczoraj
Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 w faktach TVN mówili że bloki (te w poblizu stadionu) się trzęsły od dopingu kibiców Lecha wczoraj ciekawe co zrobią z tym fantem :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 w faktach TVN mówili że bloki (te w poblizu stadionu) się trzęsły od dopingu kibiców Lecha wczoraj ciekawe co zrobią z tym fantem :gwizdanie: Prezydent Poznania sie wypowiadał że robili pomiary (wyniki za 2 tygodnie dopiero ) i będą sie zastanawiac jak temu zapobiec
Rekomendowane odpowiedzi