Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 poproszą żebyśmy na mecze chodzili w grubych pluszowych kapciach i ciszej wydzierali się :polew: [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 20:24_________________________________________________Bebeto wrzucił o 20.24 kolejkę ... czy zaliczamy mu mecz Pasów z Wisłą ?
jarko Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Już przekreśliłem... W trakcie trwania spotkania typowania nie uznajemy.
Gość DiM Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo?
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? zawsze możesz częśc meczy pominąć....poprzeczka musi byc zawieszona wysoko....coraz wyzej
Gość DiM Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? zawsze możesz częśc meczy pominąć....poprzeczka musi byc zawieszona wysoko....coraz wyzej aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę na razie zamykam pierwsza trójke
Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 aż z niej spadniesz i będziesz zamykał stawkę na razie zamykam pierwsza trójke dokładnie miałeś piękną 12 kolejkę :kox:
Gość DiM Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 żałuję że przegapiłem pierwsze 3 zestawy. Miałbym gdzieś 250pkt teraz
jarko Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Jaśko nawaliłeś w nowym zestawie meczy jak Ruski rakiet- po co tak dużo? Zawsze tyle jest. 4 x 5 z najlepszych lig europy + 5 z ekstraklasy + 5 z pozostałych lig. ale cienkie te derby KRK
Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale cienkie te derby KRK tragedia :thumbdown:kurrwa jak gra obrona Pasów - płacz i żenada :thumbdown:
Skyliner89 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 no i gol.... i dobrze . Myślałem, że będzie remis...
Madas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 zobaczcie bilans bramkowy 3,4.5i 6 drużyny - takie rzeczy to tylko w Polskiej lidze :polew:
stanley Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no i gol.... wynik trafiłem :gwizdanie: ale wolałbym żeby Cracovia wygrała... w ogóle za ten mecz, oba zespoły powinny powinny mieć -3 pkt PS. bramy nie widziałem bo usnąłem w 90 minucie
Rekomendowane odpowiedzi