stanley Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Staś Na działaczów piłkarskich twe klątwy nie działają to mówisz, że jesteś ustawiony tylko czy twoja wątroba to wytrzyma
Kamyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 musze to obejrzeć jeszcze raz i poczytać trochę fachowców co się stało, że zapomnieli jak się gra w piłkę .... ktoś to wyjaśni ? jeszcze żeby makarony coś wielkiego pokazali - zwykły poprawny dojrzały i dokładny futbol ale nic poza tym no masakra jakaś
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 Na działaczów piłkarskich twe klątwy nie działają to mówisz, że jesteś ustawiony tylko czy twoja wątroba to wytrzyma Heh... Tego właśnie najbardziej się obawiam... Całe szczęście na zlotach klubowych miałem już przeprawę, będzie dobrze ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ---------- musze to obejrzeć jeszcze razi poczytać trochę fachowców co się stało, że zapomnieli jak się gra w piłkę .... ktoś to wyjaśni ? jeszcze żeby makarony coś wielkiego pokazali - zwykły poprawny dojrzały i dokładny futbol ale nic poza tym no masakra jakaś Sam sobie odpowiedziałeś Poprawna gra w defensywie i znakomita gra kontrą w wykonaniu Włochów to idealna recepta na każdego rywala
Kamyk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 proszę cię - kontrowali to Chorwaci, Portugalczycy, ale nie Włosi oni rozrzucali piłkę, po prostu obydwa gole to błędy obrońców, ale kontrami bym tego w życiu nie nazwał ....
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 musze to obejrzeć jeszcze razi poczytać trochę fachowców co się stało, że zapomnieli jak się gra w piłkę .... ktoś to wyjaśni ? jeszcze żeby makarony coś wielkiego pokazali - zwykły poprawny dojrzały i dokładny futbol ale nic poza tym no masakra jakaś mnie wynik mocno zaskoczył, dwie niewykorzystane sytuacje Niemców z początku meczu po prostu się zemściły. Dwie akcje makaroniarzy i dwa gole. Później grało im się łatwiej ( słowa uznania dla Pirlo) Myślę, że makaroniarze wyłączyli z gry Ozila, Szwajnsztajgera i to im bardzo pomogło. Podolski też jakiś słaby ( zero przebłysku) Poza tym Gomez odcięty od piłek, w ogóle nic nie pograł.... A teraz psyt i zdrówko
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 proszę cię - kontrowali to Chorwaci, Portugalczycy, ale nie Włosi oni rozrzucali piłkę, po prostu obydwa gole to błędy obrońców, ale kontrami bym tego w życiu nie nazwał .... A niewykorzystane akcje Włochów to z czego były ?! Niemcy takich sytuacji nie mieli za bardzo... Ale co, uważasz że przypadkiem wygrali bo im dwie akcje siadły ?
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 o dziwo Niemcom zabrakło precyzji i skuteczności... Włosi zagrali tak, jak to robili do tej pory Niemcy
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 A ja myślę że Włosi zagrali dobrze pod rywala, tak jak to Portugalia robiła
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 :brawo: A nie mówiłem, że dadzą radę! :banan: :banan:
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 A ja myślę że Włosi zagrali dobrze pod rywala, tak jak to Portugalia robiła szkoda, że jej się nie udało ( taktycznie mecz - perfekcja) najładniejsze spotkanie mistrzostw jeżeli chodzi o defensywę jednej drużyny:wink: (mam na myśli grę Portugalii)
chudy13101980 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 dobrze FRYCOM do domu niech jadą
fayera Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 musze to obejrzeć jeszcze razi poczytać trochę fachowców co się stało, że zapomnieli jak się gra w piłkę .... ktoś to wyjaśni ? jeszcze żeby makarony coś wielkiego pokazali - zwykły poprawny dojrzały i dokładny futbol ale nic poza tym no masakra jakaś Wybacz ale jak się czyta takie komenty to ręce opadają... a co niby mieli jeszcze pokazać,na ręcach tańczyć? Przeciwnikiem nie było San Marino....tylko Niemcy.... Wg mnie jeden z trzech najlepszych meczy euro
?uki1984 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Piękny mecz:decayed: FORZA ITALIA:banan::banan:
julo23 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Beznadzieja... Finału szkoda oglądać bo bedzie straszna nuda
audiKSP Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 dla mnie super choć wolałbym jednak Portugalia - Włochy. Ale i to się obejrzy. A'propos: mam dwa miejsca wolne w samochodzie z Warszawy do Kijowa na finał. Koszt 200zł/os. Jak coś to dzwonić 502-064-449
Kali S4 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 musze to obejrzeć jeszcze razi poczytać trochę fachowców co się stało, że zapomnieli jak się gra w piłkę .... ktoś to wyjaśni ? jeszcze żeby makarony coś wielkiego pokazali - zwykły poprawny dojrzały i dokładny futbol ale nic poza tym no masakra jakaś obejrzyj,poczytaj może w końcu zrozumiesz o co chodzi w piłce nożnej:kox:
Kamyk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 mi to sie nie chce z wami gadac experci drodzy .... zacytuje tylko jednego goscia „W naszej sytuacji już sam awans do Euro 2012 będzie osiągnięciem zasługującym na świętowanie” na pewno wiecie czyje to slowa, prawda ?? gdyby jednak nie Gianluigi Buffon moze zrozumcie w takim razie, szczegolnie ci co mnie do tego sami namawiaja, o co chodzi w tzw team spirit ktory jest podstawa w tej grze
Gość B7rulez Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Beznadzieja...Finału szkoda oglądać bo bedzie straszna nuda Jasnowidz??????? :facepalm: ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- A ja myślę że Włosi zagrali dobrze pod rywala, tak jak to Portugalia robiła najładniejsze spotkanie mistrzostw jeżeli chodzi o defensywę jednej drużyny:wink: (mam na myśli grę Portugalii) Ogólnie moim zdaniem najładniejszy mecz do tej pory na Euro - a oglądałem wszystkie ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- proszę cię - kontrowali to Chorwaci, Portugalczycy, ale nie Włosi oni rozrzucali piłkę, po prostu obydwa gole to błędy obrońców, ale kontrami bym tego w życiu nie nazwał .... To przypedkiem innego meczu nie oglądałeś??
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 moim zdaniem najlepsze były Anglia - Szwecja oraz Dania- Portugalia:wink:
Rekomendowane odpowiedzi