Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sędzia za***isty:facepalm:

Opublikowano

Sędzia makaroniarz! Daje kartki i gwizda takie faule, że szkoda gadać! :facepalm:

Tak czy tak nie wygląda to tak źle, myślę że są w stanie strzelić bramkę Angolom. :wink4:

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ----------

:brawo: Glik GOOOLLLL!!!!:kox::kox:

Opublikowano

dobry mecz polaków, wizualnie to myśmy zasłużyli na zwycięstwo, szczęście anglików - to trzeba przyznać.

Opublikowano

Wg mnie też Angole słabi! Polacy zasłużyli na bramkę a nawet na wygraną. :good: Wreszcie coś graliśmy! :kox:

Opublikowano

18791cb9fc281f7c.jpg

też wczoraj byłem....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

W sumie od dawna dobry mecz Polaków.Anglicy popełniali dzisiaj sporo błędów i można było to lepiej wykorzystać.....

Opublikowano

Dokładnie tak. Sporo błędów anglików a My graliśmy na serio dobrze! :kox: Szkoda, że nie wygrali ale mimo wszystko wielu z Nas wzięło by remis w ciemno. :wink:

Opublikowano

Wczoraj rano był taki młyn w pzpn-ie że musiała policja przyjechać i pilnować kto chce wejść :grin:

Opublikowano

Jeden z nich dostał już wyrok - 2 lata zakaz stadionowy i nic poza tym a straszyli, że mógł dostać 3 lata i jakąś karę pieniężną.:wink:

Opublikowano

No i dostał kare pieniężną, pewnie niemałą. Za koszta sądowowe :wink:

Opublikowano
No i dostał kare pieniężną, pewnie niemałą. Za koszta sądowowe :wink:
Ja nie mówię o kosztach sądowych tylko grzywnej której nie dostał. :cool: To są dwie różne rzeczy. :cool1:
Opublikowano

Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamość

zresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali...

Opublikowano
Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamość

zresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali...

Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny...

Opublikowano

Bylismy w grupie ok 40 osob.

NIkogo nie sprawdzili :wink:

Opublikowano

Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny...

no nie pie*dol :facepalm: co za kraj :doh:

Opublikowano

Bawiłem się kiedyś monitoringiem na stadionie... Można przeczytać jakiej firmy szluga jaracie :kox: