Góral.tz Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 jak zawsze my mamy okazje oni bramki
Tomeks Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 sędzia za***isty:facepalm:
akjam Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Sędzia makaroniarz! Daje kartki i gwizda takie faule, że szkoda gadać! Tak czy tak nie wygląda to tak źle, myślę że są w stanie strzelić bramkę Angolom. ---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ---------- Glik GOOOLLLL!!!!:kox:
badboy Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 dobry mecz polaków, wizualnie to myśmy zasłużyli na zwycięstwo, szczęście anglików - to trzeba przyznać.
akjam Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Wg mnie też Angole słabi! Polacy zasłużyli na bramkę a nawet na wygraną. Wreszcie coś graliśmy!
Dev Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 też wczoraj byłem.... :polew::polew::polew::polew::polew:
fayera Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 W sumie od dawna dobry mecz Polaków.Anglicy popełniali dzisiaj sporo błędów i można było to lepiej wykorzystać.....
akjam Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 Dokładnie tak. Sporo błędów anglików a My graliśmy na serio dobrze! Szkoda, że nie wygrali ale mimo wszystko wielu z Nas wzięło by remis w ciemno.
jarko Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Wczoraj rano był taki młyn w pzpn-ie że musiała policja przyjechać i pilnować kto chce wejść
akjam Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Jeden z nich dostał już wyrok - 2 lata zakaz stadionowy i nic poza tym a straszyli, że mógł dostać 3 lata i jakąś karę pieniężną.
Matek Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 No i dostał kare pieniężną, pewnie niemałą. Za koszta sądowowe
akjam Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 No i dostał kare pieniężną, pewnie niemałą. Za koszta sądowowe Ja nie mówię o kosztach sądowych tylko grzywnej której nie dostał. To są dwie różne rzeczy.
fayera Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamość zresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali...
jarko Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamośćzresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali... Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny...
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Bylismy w grupie ok 40 osob. NIkogo nie sprawdzili
stanley Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Ten zakaz stadionowy to sobie można.....Przed wejściem nikt nie sprawdzał żadnych dokumentów potwierdzających tożsamośćzresztą z żoną także mieliśmy bilety ludzi z Łomży bo nie zdążyłem kupić,chociaż podobno we Wrocławiu sprawdzali... Można, jak nie sprawdzają i nie będziesz się wychylał. W innym przypadku jak Cię zobaczą to nie będzie tak wesoło a policja dobrze studiuje nagranie... U Nas ostatnio na meczu wyjazdowym w Andrychowie uwaga w... III lidze... Byli tajniacy chyba z 10 kamerami... Do każdej mają przystawkę z zoomem żeby dobrze było twarze widać i sobie nagrywają... Po jednym z meczów w rundzie wiosennej zeszłego sezonu gdzie były jakieś przepychanki to chyba do 10 osób zapukali o 6.00 z rana. Posypały się zakazy stadionowe, wyroki w zawieszeniu i grzywny... no nie pie*dol co za kraj
jarko Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Bawiłem się kiedyś monitoringiem na stadionie... Można przeczytać jakiej firmy szluga jaracie
Rekomendowane odpowiedzi