Wihajster Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 A Real znowu wp***dol Malaga-RM 3-2
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Real mocno zagubiony... Szkoda bo dobra ekipa a poza tym gra o mistrza Hiszpani już raczej rozstrzygnięta.
Bieniek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 No masakra jakas:shock3: ciekawe co tam sie w szatni dzieje,ze iker na lawie:whistling: ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- Co nie zmienia faktu,ze ostatnio zero formy wszystkich.Iker tez puszcza co leci w bramke.
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Może Murinho już się wypalił jak sam oddaje wyższość Barcy w wywiadach... :myslli: Nie ma już chyba wiary w tym zespole.
Bieniek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 A mi sie jego filozofia podoba. A jak sie gwiazdom nie podoba to niech ida.. Jak sie Ikerowi trener nie podoba to niech lepiej odejdzie...
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 No pytanie tylko co tam się w rzeczywistości dzieje...
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jak juz Bienek stracił nadzieje na mistrzostwo dla Realu to juz jest na prawde źle
akjam Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Można się raczej było tego spodziewać.
pepik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wolałbym, żeby docenili w przyszłości któregoś ze świetnych pomocników lub obrońców a nie ciągle Messi i Ronaldo
pepik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ronaldo to pomocnik... Nie zawsze i zależy jak na to patrzeć, moim zdaniem gra więcej jako napastnik niż Messi... Chodzi mi bardziej o zawodnika typu Xavi, Iniesta, Xavi Alonso czy Carrick z ManU, oni są ciągle w cieniu a często dają więcej drużynie niż gwiazdy takie jak Ronaldo...
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Xabi:wink: No Carrick to raczej nie zasluguje na takie porownanie. Mi sie marzy zlota pilka dla obroncy:decayed:
pepik Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No tak Xabi Alonso a ten z Barcy to Xavi ale jeden i drugi to klasa sama w sobie Kilka lat temu chyba złotą piłkę dostał Buffon? ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- Jednak zajął drugie miejsce w klasyfikacji Złotej Piłki w 2006 roku – wyprzedził go tylko Fabio Cannavaro - obrońca
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kiedyś było ciekawe porównanie Ronaldo i Messiego w programie LaboratoriumPro na C+. Polecam, bardzo dobry materiał.
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kiedyś było ciekawe porównanie Ronaldo i Messiego w programie LaboratoriumPro na C+. Polecam, bardzo dobry materiał. oglądałem
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ja nie.CO tam bylo?Dawaj jakies streszczenie.
Rekomendowane odpowiedzi