Kamyk Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 cianki ten Bayern hehe żeś doyebał wpadnij na nich w piątek przy losowaniu osadzą tą Barcę jak chłopców ale - good luck i ciepłych kulek w wybieraniu Fajnie by było jak by Barca na nich trafiła przejadą po nich jak po Milanie piter uwierz mi, że gorąco w to wierzę i żadnej złośliwości, bez względu na moje kibicowanie i rozczarowanie dwumeczem (wynikiem) RM-MU twierdzę, że zasada unikania zespołów z tej samej ligi powinna obowiązywać do półfinałów taka jest moja opinia, na pewno ją podzielasz I hope, at least poczekajmy te 48 godzin damy radę, prawda ?
jarko Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Mnie sie podobał meczyk Shalke - Galatasaray. Messi strzelł ładną bramkę, ale to co przymierzył Altintop to Śniegiem posypało, pierwszą kolejkę odwołali... SKANDAL !!! jaro, ale co masz na myśli? bom się zgubił, czy o piłce mówimy, czy o jeździe figurowej na lodzie ewent - o bobslejach ? O zlocie fanów łowienia w przerębli ---------- Post dopisany at 06:54 ---------- Poprzedni post napisany at 06:51 ---------- cianki ten Bayern hehe żeś doyebał wpadnij na nich w piątek przy losowaniu osadzą tą Barcę jak chłopców ale - good luck i ciepłych kulek w wybieraniu Fajnie by było jak by Barca na nich trafiła przejadą po nich jak po Milanie Coś po pierwszym meczu taki aktywny w temacie nie byłeś
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Franciszek - kolejny papież, który jest kibicem piłki nożnej może mu dać nasz adres strony, będzie się na forum udzielał
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Mnie sie podobał meczyk Shalke - Galatasaray. Messi strzelł ładną bramkę, ale to co przymierzył Altintop to Śniegiem posypało, pierwszą kolejkę odwołali... SKANDAL !!! jaro, ale co masz na myśli? bom się zgubił, czy o piłce mówimy, czy o jeździe figurowej na lodzie ewent - o bobslejach ? O zlocie fanów łowienia w przerębli ---------- Post dopisany at 06:54 ---------- Poprzedni post napisany at 06:51 ---------- cianki ten Bayern hehe żeś doyebał wpadnij na nich w piątek przy losowaniu osadzą tą Barcę jak chłopców ale - good luck i ciepłych kulek w wybieraniu Fajnie by było jak by Barca na nich trafiła przejadą po nich jak po Milanie Coś po pierwszym meczu taki aktywny w temacie nie byłeś wiedziałem,że u siebie wezmą się w garść i pokażą prawdziwą Barcelone
jarko Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 wiedziałem,że u siebie wezmą się w garść i pokażą prawdziwą Barcelone W pucharze króla też byłeś tego pewien ?
pepik Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Szkoda tego Arsenalu, wczoraj zabrakło im pary i zdecydowania bo mogli zrobić niespodziankę, dobra postawa Fabiańskiego, coś czuję, że Szczęsny pogrzeje ławę w kolejnych meczach.
Matek Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 I dobrze, może pan Szczęsny troche spokornieje
P-U-M-A Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Kurde ale Bayern wczoraj cienko. Tak akurat im sie udało:decayed:
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 I dobrze, może pan Szczęsny troche spokornieje oby nie nie jestem jego wielkim fanem, ale bramkarz nie moze byc pokorny on musi sie drzec na linie obrony, a do tego byc troche wariatem tak to wyglada ...
akjam Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 I dobrze, może pan Szczęsny troche spokornieje Jestem tego samego zdania. I dobrze, może pan Szczęsny troche spokornieje oby nie nie jestem jego wielkim fanem, ale bramkarz nie moze byc pokorny on musi sie drzec na linie obrony, a do tego byc troche wariatem tak to wyglada ... Na boisku nie może być pokorny, owszem ale poza nim to jak na takiego młokosa powinien a zachowywał się jakby był najlepszy na świecie i chodził z głową w chmurach Jak jest dorby to ława go nie zniszczy a wręcz przeciwnie.
jarko Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 I dobrze, może pan Szczęsny troche spokornieje oby nie nie jestem jego wielkim fanem, ale bramkarz nie moze byc pokorny on musi sie drzec na linie obrony, a do tego byc troche wariatem tak to wyglada ... Drzeć a umiejętnie kierować obroną to dwie różne sprawy... Co ma do tego pokora lub bycie wariatem ?
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 jestem ciekaw jak dzisiaj się pokaże Chelsea, a jeszcze bardziej - Tottenham .... będzie ciekawie w LE ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- 5 minut o fajnej piłce .... Best of Premier League - YouTube
stanley Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 jestem ciekaw jak dzisiaj się pokaże Chelsea, a jeszcze bardziej - Tottenham ....będzie ciekawie w LE ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- 5 minut o fajnej piłce .... Best of Premier League - YouTube fciul ważnych, kluczowych, istotnych, śmiesznych irytujących chwil oraz goli Większość oglądałem live w TV
topskun Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Jak tam Panowie? Jakieś preferencje co do losowania 1/4 LM i LE?
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ciekawe pary LM ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- [TABLE=align: center] [TD=class: tdrow2, align: center] Malaga CF[/TD] [TD=class: tdrow2, align: center] Borussia Dortmund[/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Real Madryt[/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Galatasaray Stambuł[/TD] [TD=class: tdrow2, align: center] Paris Saint Germain[/TD] [TD=class: tdrow2, align: center] FC Barcelona[/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Bayern Monachium[/TD] [TD=class: tdrow1, align: center] Juventus FC[/TD] [/TABLE]
Kamyk Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 fajne pary najciekawsze mecze to chyba PSG/Barca i Bayern/Juve jak sie wam wydaje ?
Rekomendowane odpowiedzi