Kamyk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Legia z Lechem jak Gran Derbi tytul - ale komentarze - :polew:
jarko Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 W MU podoba mi się Rooney - odbiór, powroty... Ale to za mało. Duża ilość strat, przegranych dryblingów. Jakości niewiele, waleczności ogromna ilość. Może i jest w tym racja ale na punkcie całej reszty grajków z MU on próbował coś robić... To co napisałeś ująłem w końcówce mej wypowiedzi pod hasłem "waleczność" ---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:59 ---------- Mata rzeczywiście był dzisiaj więcej niż nieporadny Cleverley zresztą dzielnie mu wtórował niestety tylko Rooney daje tam radę nawet de Gea zawalił dzisiaj totalnie jeden wykop a obrona ..... już nie będę się pastwił, Rio - gwiazda Twittera i innych instagramów mam nadzieję, że para stoperów w przyszłym sezonie to będzie: Evans i Jones może dobrze by było gdyby został Evra, kilku zawodników pożegnał bym po zakończeniu sezonu..... Nie pamiętam nazwiska, ale podobno obrońca z Salzburga podobny posturą i wyglądem do Jones'a jest przymierzany do MU - o ile czegoś nie pokićkałem...
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 https://devilpage.pl/index/news/komentarze/36131/hinteregger-manchester-united-sie-mna-interesuje/ powiedzieć o nim że mało znany, to jak nic nie powiedzieć
stanley Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 https://devilpage.pl/index/news/komentarze/36131/hinteregger-manchester-united-sie-mna-interesuje/powiedzieć o nim że mało znany, to jak nic nie powiedzieć ale to chyba do II drużyny United
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 https://devilpage.pl/index/news/komentarze/36131/hinteregger-manchester-united-sie-mna-interesuje/powiedzieć o nim że mało znany, to jak nic nie powiedzieć ale to chyba do II drużyny United ale tam się połowa nadaje do II składu ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- Gerrard ..... no pięknie !!!!!!
Damian Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Szkoda Valdesa:kwasny:, nie tak chcial sie z Barca pozegnac:facepalm:
Kamyk Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Szkoda Valdesa:kwasny:, nie tak chcial sie z Barca pozegnac:facepalm: ?
Damian Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Prawdopodobnie zerwal wiezadla krzyzowe w meczu z Celta Wyczłapane przy uzyciu dinksa od przyczłapki do bulbulatora
jarko Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 https://devilpage.pl/index/news/komentarze/36131/hinteregger-manchester-united-sie-mna-interesuje/powiedzieć o nim że mało znany, to jak nic nie powiedzieć ale to chyba do II drużyny United Myślisz że słabszy od Rio ?
Biszczan Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Na pewno nie słabszy. W tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze podobnie jak reszta drużyny. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 https://devilpage.pl/index/news/komentarze/36131/hinteregger-manchester-united-sie-mna-interesuje/powiedzieć o nim że mało znany, to jak nic nie powiedzieć ale to chyba do II drużyny United Myślisz że słabszy od Rio ? nie wiem i nie chcę wiedzieć poza tym, w tej chwili jakby za Rio zagrał Stawarczyk - nie zauważyłbym żadnej różnicy - obaj nieporadni i wcurwiający mnie niemiłosiernie ---------- Post dopisany 27-03-2014 at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany 26-03-2014 at 23:32 ---------- widać, że kibice wisły świetnie bawili się na derbach
akjam Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Po wygranej Barcy z Celtą i przegranej RM z Sevillą w 30. kolejce zrobiło się bardzo ciekawie... [TABLE=class: otable leaguetable, width: 1] [TR=bgcolor: transparent] [TH=align: center]Poz.[/TH] [TH=align: center][/TH] [TH=align: center]M[/TH] [TH=class: excludeMobile, align: center]G+[/TH] [TH=class: excludeMobile, align: center]G-[/TH] [TH=align: center]Punkty[/TH] [/TR] [TR=class: undefined row_scrollintoview] [TD=align: center] 1 [/TD] [TD=class: team crest] Atletico Madryt [/TD] [TD=align: center] 30 [/TD] [TD=class: excludeMobile, align: center] 67 [/TD] [TD=class: excludeMobile, align: center] 21 [/TD] [TD=align: center] 73 [/TD] [/TR] [TD=bgcolor: #F0F0F0, align: center] 2 [/TD] [TD=class: team crest, bgcolor: #F0F0F0] FC Barcelona [/TD] [TD=bgcolor: #F0F0F0, align: center] 30 [/TD] [TD=class: excludeMobile, bgcolor: #F0F0F0, align: center] 88 [/TD] [TD=class: excludeMobile, bgcolor: #F0F0F0, align: center] 25 [/TD] [TD=bgcolor: #F0F0F0, align: center] 72 [/TD] [TD=align: center] 3 [/TD] [TD=class: team crest] Real Madryt [/TD] [TD=align: center] 30 [/TD] [TD=class: excludeMobile, align: center] 81 [/TD] [TD=class: excludeMobile, align: center] 32 [/TD] [TD=align: center] 70 [/TD] [/TABLE]
jarko Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Real wczoraj przegrał tytuł... Liczą się już tylko dwie pierwsze drużyny.
wujek496 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Real wczoraj przegrał tytuł... Liczą się już tylko dwie pierwsze drużyny. Zgadzam się z kolegą ale wydaje mi się że liczy się tylko jedna: FCB. Ale na pewno będzie ciekawie zarówno w lidze jak i lidze mistrzów.
Kamyk Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 zgadzam sie a szkoda ... na wlasna prosbe przeyebali .....
Damian Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Real wczoraj przegrał tytuł... Liczą się już tylko dwie pierwsze drużyny. Chyba zartujesz
jarko Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Real wczoraj przegrał tytuł... Liczą się już tylko dwie pierwsze drużyny. Chyba zartujesz Całkiem serio.
Damian Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 ojojojojojjjjoooj - wczoraj w Sevilli znowu drukowany mecz????? :grin::grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi