akjam Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 No może powoli wraca do swojej skuteczności i formy...
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak laska chowała koszulke od RvP... Ebana! mimo wszytsko ciezko sie to oglada. To fakt! Właśnie miałem to pisać, że widowiska i nie bylo.
Bieniek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ale jak to stwierdzil komentator.Wyrachowanie i 3pkt najwazniejsze.
A4_Raf Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Już 3 miejsce, powoli do przodu, a 8 pkt to wcale nie tak dużo. Gdy się oczywiście wygrywa :-D
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak on to zmiescil... bramkarz dał d*py może ten Forster ma warunki fizyczne, ale nic poza tym powiem więcej,wg mnie jest przeciętnym bramkarzem ( szkoda, że ten blondas Kuman skreślił tak szybko Boruca, bo wg mnie Polak jest fciul lepszy) Niby wygranych się nie osądza ale.... apropos meczu: Dawno się tak nie wqrwiałem Pomysł na grę był: spowalniać wszystko jak tylko się da, czekać na stałe fragmenty - to się Van Gaalowi udało - i nic poza tym i wynikiem.... Czekałem kiedy zmieni mega słabego Rooneya ( słaby fizycznie) - nie zmienił słaby Mata - zszedł, Royo - ze swoją powolną grą i stratami powinien pograć 2-3 mecze w rezerwach.... Ogólnie - ten team dalej nie ma pomysłu na grę.... nie potrafią płynnie wymienić kilku podań z pierwszej piłki w ataku, brak wymienności pozycji w II linii w ataku pozycyjnym, wydaje mi się, że nawet jak wróci Di Maria, to wiele się nie zmieni... może poprawi się tylko szybkie wyjście z kontrą.... O grze naszych bocznych obrońcóf nawet się nie wypowiadam, ale jak widzę ich grę, pytam się gdzie jest profesor Evra....
xBladex Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 MU wraca na swoje miejsce w tabeli:)brawo.
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 MU wraca na swoje miejsce w tabeli:)brawo. to nie jest ich miejsce w tabeli..... PS. z dzisiejszego meczu (druga z lewej)
xBladex Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 MU wraca na swoje miejsce w tabeli:)brawo.to nie jest ich miejsce w tabeli..... :wink:PS. z dzisiejszego meczu (druga z lewej) To gdzie według ciebie MU powinien być w tabali?moze gra za wspaniałe nie wygląda ale chyba liczy sie wynik meczu?
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 MU wraca na swoje miejsce w tabeli:)brawo.to nie jest ich miejsce w tabeli..... :wink:PS. z dzisiejszego meczu (druga z lewej) To gdzie według ciebie MU powinien być w tabali?moze gra za wspaniałe nie wygląda ale chyba liczy sie wynik meczu? oczywiście,że na I miejscu, ale z taką grą po prostu na to nie zasługują
Kamyk Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie oglądałem. Super ze wygrali A kto zszedł z kontuzją. ?
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie oglądałem. Super ze wygrali A kto zszedł z kontuzją. ? Smalling, wszedł Evans
wujek496 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 ja również się cieszę bo kupon mam dalej w grze
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Oglada ktoś LM? Ciekawie w grupie City przy tych wynikach...
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 oglądam w wersji multi na C+ Family
Bieniek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja ogladam niziolkow.ehh cala trojka strzeliła.
Rekomendowane odpowiedzi