akjam Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ogląda ktoś LE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ciekawe jak jutrzejsze losowanie jest ustawione xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 FC Porto - Bayern Monachium. Atletico Madryt - Real Madryt PSG -Barcelona Juventus-Monaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Boję się :-( aczkolwiek Carlo już wygrywał z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Patrząc na obecny sezon to Real gorzej trafić nie mógł,ale LM rządzi się swoimi prawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FPek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hmm ciekawie tez z psg-fcb Chelsea tez wielki sezon miała ich łatwo pokonać a tu lipa wg mnie bedzie ciekawie Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Każda drużyna będąca u szczytu formy jest w stanie wygrać z każdym czy to w LM czy też LE. Przed rewanżem w Dortumndzie nie wierzyłem, że Juve jest w stanie awansować po dobrej grze. Real i Atletico zagrały bardzo słabo, Porto, Bayern i Barca bardzo dobrze. Ogólnie jestem zawiedziony tymi parami. W lidze europy przedwczesny finał Wolfsburg - Napoli, ale trzymam kciuki za Dynamo Kijów (ładnie wczoraj roznieśli Everton 5:2) i Dnipro (odprawili płyn do mycia naczyń ). Edytowane 20 Marca 2015 przez Biszczan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Qtfa w końcu co niektórych osobiście poznaję. ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Brawo JUVENTUS. W końcu zagrali jak na JUVE przystało .Oby teraz nie zlekceważyć Monaco.Dzisiaj Derby KrakowaWISŁA KRAKÓW vs CracoviaJutroLIVERPOOL vs Manchester UnitedBędzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mam dziwne przeczucie ze Barca jutro wtopi....ale obym sie mylil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A ja mam nadzieję,że tak właśnie będzie.Sorry ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Chudi nie wiem gdzie jesteś ale 2-0 z WBK robi wrażenie. .... Chudi nie wiem gdzie jesteś ale 2-0 z WBK robi wrażenie. ....WBA ......Mam dziwne przeczucie ze Barca jutro wtopi....ale obym sie mylilNo way......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 We will see Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kamyk cóż z tego,dla nich ten sezon jest przegrany,pogubili punkty z leszczami i tyle.Nie żartuj wiem że to sarkazm;) Wysłane z LG G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kto w tym sezonie nie gubi punktów z leszczami? A w MC chyba rzeczywiście przyszedł czas na trzęsienie ziemi. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tylko pytanie kto mialby zastapic Pellegriniego? Ja nastepcy nie widze.... a tak wogole to niech szejkowie potroja pensje swoim pilkarzom to wtedy juz napewno nie beda miec motywacji do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 To chyba dotyczy całej Anglii ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tylko pytanie kto mialby zastapic Pellegriniego? Ja nastepcy nie widze.... A chociażby Simeone. To chyba dotyczy całej Anglii ;-) Fakt.Słabo w rozgrywkach Europejskich,co nie zmienia faktu że jak dla mnie to najlepsza liga jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 : :grin: http://www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2014/12/59-Messi-vs-Marcelo-football-funny.jpg A chociażby Simeone. No jest to jakiś pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Odnośnie linku, Messi vs Marcelo, dobrze, że to tylko złudne marzenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi